reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Asix to samo chcialam napisac :tak: dzisiaj rzadzimy na forum :laugh2::laugh2:

do skypa to tak trzeba doladowac, ale jest taniutko jak barszcz.Jak ci koles nie odpisze to mu wystaw negatywa :wściekła/y:

a moj synus dzis caly czas sie odwraca z pleckow na brzuszek, co ja go na plecki to ten myk i znow wyladowal na brzuszku, chyba tak z 10 razy dzisiaj. Raz mu sie nawet udalo z pleckow na brzuszek, potem xnow na plecki i znow na brzuszek i nastepnie znow probowal na plecki, ale cos sie nie udalo, silowal jak nie wiem, az sie w koncu rozplakal :-( zdolny jest jak nie wiem co.

a u mnie dzis leje, deszcz z lodem, pioruny itd, juz 2 razy mi prad wylaczyli na kilka sekund :sorry2:

zrobie tak jak mowisz tylko musze poczytac jak wystawia sie tego negatywa!! szkoda bo 20 poszly by w bloto :crazy:
ale spryciarz z tego twojego davidka moj macius jest chyba za leniwy kilka razy przewrocil sie juz z brzuszka na plecki no ale po kilku minutach mam juz placz-nadal nie lubi lezec na brzuszku:zawstydzona/y:
w piatek kupilam sobie w lidlu nosidelko i wiesz jak sie cieszyl jak z nim wyszlam na spacer-szok!!
potem jechalismy metrem to w polowie drogi usnal-chyba z wrazenia bo caly czas siedzial z nosem przy szybie...
ogladalam zdjecia davidka w galerii to juz jest niezly panicz-no i wykapany tatus:tak:

kurde to tez musze sie wybrac na spacer z Davidkiem w nosidelku :-) jak nie bedzie padac to pojde jutro, akurat mam wizyte u lekarza gdzie trzeba wlazic po schodach i wozek zawsze na dole zostawic, i zawsze sie boje ze jak wyjde to juz go nie zobacze. Mam nadzieje ze tez polubi.

my naprawde tu dzis rzadzimy:-D:-D:-D:-);-)
gdzie sie podzialy wszystkie mamuski???

ja juz spadam nakramie malego no i zapewne do jutra:tak:

wisienka-sprobuj z nosidelkiem-takie dzieci sa juz ciekawe swiata:laugh2:
buzka,pa!!

hej ja opczytalam i spadam

dzisiaj padam na pyszczek
spacer,obiad zrobilam dzis porzadny,bo ostatnio mi sie nie chce
Hania caly dzien mi placze :-(
wymiekam.....

mlodej zebiska chyba ida
kupki mi robi co chwile,placze,dolne jedynki jakies biale sie zrobily i mysle ze to to :sorry2:
ale padam an pysk
a zaraz Mormoni przyjda :dry:

dzis o nich poczytalam troche i mojemu sprawe przedstawilam to sie posmialismy troszke
dobre ejst to ze co miesiac 10% swojej wyplaty trzeba oddawac na rzecz kosciola :-p

ok spadam poczytac bo nie mam sil juz pisac

Dobry wieczór.

jolie a co tam u Ciebie? cos malo Cie tu ostatnio

Miałam ostatnio niezły wir - związany ze chrztem - ale już jestem. Nadrobiłam zaległości w czytaniu - ufff, ale ciężko było.

Wisienka dobrze, że się cieszysz z wyniku.

Lilka super, że w końcu wiesz na czym stoisz.

Sabina, kurczę późno wykryli asymetrię u Kapika, bezsensu. Ale wszystko będzie dobrze.

Ojej już nie wiem co komu pisać. pozdrawiam wszystkie babyboomowe babeczki.

reklama
Wisienka sama nie wiedziałabym na którą sukienkę się zdecydować, bo wszystkie mi się podobały, ale chyba na ślub zdecydowałabym, się na pierwszą. Wydaje mi się, że najbardziej pasuje do panny młodej.
Ach, i dzięki za pamięć.

Do góry