reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

bira Ty kochana uwazaj bo zanim sie obejrzysz mala zostawiz na sekunde w pokoju a ona bedzie juz np w lazience hehehehehheh.... oj bedzie szybko smigac :-D Ja tez bym chciala by moj juz smigal po mieszkaniu swymi malymi pytkami :sorry2: Tylko ze moj to typ leniuszka :sorry2: Potrafi cos ale mu sie niechce :-p i np przekreca sie z brzucha na plecy w tedy kiedy mu sie chce tylko :-D

Jessu Ty mnie nie strasz ;-) Chociaż prawda jest taka, że już się doczekać nie mogę kiedy zacznie chodzić:-) Co do przekręcania to moja się uwsteczniła jak w szpitalu byłyśmy. teraz za chiny nie chce się przekręcać, dzisiaj z wielkimi bólami fiknęła z brzuszka na plecki, tylko to skakanie ją rajcuje;-);-)

reklama
moj Bąbelek jak narazie jest na etapie siadania. Tzn wymusza siadanie bez podtrzymania. Drze sie jak go sie opiera o cos. Jak siedzi mi na kolanach to niechce sie opierac, wychyla sie lekko do przodu. To normalne?

Indzior też tak robi. Szczególnie kiedy nie chcemy żeby już skakała, to po awanturach "siada" i wychyla sie do przodu i ogląda sobie stopy:-)

W ogóle to pindzia wymyśliła sobie nową "super" zabawę a mi już ręce odpadają... Młoda chce "stać" i odbija się jak piłka, zgina nogi jak pajacyk i tak może nawet godzinę:baffled: Wymiękam normalnie... jeszcze siedzieć się nie nauczyła a mam wrażenie, ze chętnie by już na własnych nogach zaczęła pomykać.
Widać,że z Mattem z jednego dnia są.:-)
Mam identycznie. Tylko by skakał :-D
I jak tylko posadzę go na kolankach i złapię za rączki on za sekunde już stoi :szok:
I nawet noga mu nie zadrgnie wtedy :tak::tak:

Widać,że z Mattem z jednego dnia są.:-)
Mam identycznie. Tylko by skakał :-D
I jak tylko posadzę go na kolankach i złapię za rączki on za sekunde już stoi :szok:
I nawet noga mu nie zadrgnie wtedy :tak::tak:

hihiii Hania to samo
jak ja biore na kolana i chwytam za raczki to ta myk i juz stoi:-)
czasami na sile probuje ja posadzic,ale nie idzie,taka ma sile na stanie:szok:

reklama
Dzieb dobry:-)

Widze ze ja dzisiaj pierwsza oj Wy spioszki ale widzialam ze wczoraj wieczorem troche popisalyscie:-)
Bira dobrze Ciebie rozumie moj tez stalby tylko na nogach i jak trzymam pod pachami odbija sie jak sprezynka:tak:fajnie to wyglada tylko ze on moze tak dlugo a juz taki leciutki nie jest hahahaha
Larvuniu moj tez siada i juz kilka razy usaidl sam bez podtrzymywania ale staram sie nie pozwalac mu na to.

A jeszcze pochwale sie Wam nowymi umiejetnosciami mojego synka wczoraj jak szykowalam go do kapieli i lezal sobie golasek swoje nozki przyciagnal do buzi no i oczywiscie palce do buzi hehehee ( wiem ze niektore szkraby od Was juz to robily moj dopiero teraz poznal smak swoich paluchow).
I jeszcze jedno jak polozylam na brzuszek dupka poszla do gory na kolanka i w ten sposob przemiescil sie do przodu ladny kawalek:szok::-D
No to na razie na tyle ide robic kawusie moj mezulek tez juz wstal i Muiso i beirzemy sie za sniadanko.
Pozniej powklejam Wam zdjecia jak uda mi sie.
U mnie niebo zachmurzone ale mam nadzieje ze w koncu nie bedzie padac.

Pa

Do góry