reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Lilus, ja tez mysle o jednym konkretnym dzecku, ni eza koazdym razem innym, przypadkowym... I musze sie podowiadywac jak to jest w naszej Polsce...c
Anulka to wspanialy pomysl ,tylko ja zamist roznych dzieci to wybralabym jedno ktore spedzaloby z nami kazde swieta,jakby mialo imieniny czy urodziny to bysmy pamietali o nim...w sumie mysle ze moooze kiedys,za iles lat bysmy zaadoptowali jakies dziecko....choc narazie jeszcze o tym nie mysle,to sa plany na kiedys
u mnie w rodzinie mam adoptowana kuzynke i adopcja mnie nie przeraza,szczegolnie jesli sie z dzieckiem lepiej zapozna i zaprzyjazni
nasi Norwedzy maja czworke dzieci a biora z tutejszego sierocinca dziewczynke na weekendy,swieta....Sandra ma tak na oko z 5lat...jest bardzo niesmiala ale widac ze kochane dziecko
U nas pogoda troche lepsza, takze wybieramy sie na spacerek - cala nasza trojka:-):-)
bira
Listopadowe mamy'07
Witam:-):-):-):-)
Larvuniu, odpuść porządki:-) Zdążysz chatkę ogarnąć jak mały zaśnie:-) I odpocznij po tygodniu. Należy Ci się:-)
Pusia, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-)
Larvuniu, odpuść porządki:-) Zdążysz chatkę ogarnąć jak mały zaśnie:-) I odpocznij po tygodniu. Należy Ci się:-)
Pusia, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-)
bira
Listopadowe mamy'07
U nas pogoda do bani, ale i tak wybiorę się na spacerek z ngą i dziewczynami, bo chyba wymięknę w tym domu.
czesc dziewczyny
maly obudzil sie dzis o 4.00 bo burza byla u mnie nad ranem...
niewyspana dotarlam do godziny 10.00, byla kawa, kawa, kawa.... miedzyczasie synus ktory marudzil i wsio mu nie pasowalo.
Po 10 zasnol na godzinke a ja z nim. Wstalismy jak nowonarodzeni Synus usmiechniety i ja tez, ze nie marudzi
Pobawilismy sie, pogadalismy sobie na skype z dziadkami, ktorzy sa zachwyceni dzisiejsza technika, ze z tak daleka mozna pogadac i widziec sie jednoczesnie ;-) Marcelek cieszyl sie do monitorka, fajnie bylo.....
Teraz synus zasnol znowu a ja chyba wezme sie za sprzatanie...
dziewczyny nie da sie w syfie siedziec dlugo hehehe, dzieki za troske, ale musze sprzatnac conieco bo oszaleje zaraz.
Buziole wszystkim!
.....u mnie pogoda do d.py
maly obudzil sie dzis o 4.00 bo burza byla u mnie nad ranem...
niewyspana dotarlam do godziny 10.00, byla kawa, kawa, kawa.... miedzyczasie synus ktory marudzil i wsio mu nie pasowalo.
Po 10 zasnol na godzinke a ja z nim. Wstalismy jak nowonarodzeni Synus usmiechniety i ja tez, ze nie marudzi
Pobawilismy sie, pogadalismy sobie na skype z dziadkami, ktorzy sa zachwyceni dzisiejsza technika, ze z tak daleka mozna pogadac i widziec sie jednoczesnie ;-) Marcelek cieszyl sie do monitorka, fajnie bylo.....
Teraz synus zasnol znowu a ja chyba wezme sie za sprzatanie...
dziewczyny nie da sie w syfie siedziec dlugo hehehe, dzieki za troske, ale musze sprzatnac conieco bo oszaleje zaraz.
Buziole wszystkim!
.....u mnie pogoda do d.py
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Larvuniu, u nas nad ranem tez pogoda za oknem szalala, lalo jak cholera... a Oskar od 3-4 spal z nami w lozku:-):-):-)
My juz po spacerku, Oskarus zamcial zupke z kasza manna, i od godzinki spi takze zaraz pewnie wstanie:-) ...ja o 18tej mykam na Milionerow:-):-)
Musze zerknac w program, bo juz wieki nie ogladalm filmu... hmmm, mamy CYFRE a nie korzyatamy... tylko komputer i komputer
My juz po spacerku, Oskarus zamcial zupke z kasza manna, i od godzinki spi takze zaraz pewnie wstanie:-) ...ja o 18tej mykam na Milionerow:-):-)
Musze zerknac w program, bo juz wieki nie ogladalm filmu... hmmm, mamy CYFRE a nie korzyatamy... tylko komputer i komputer
Larvuniu ja się dzisiaj nie odważyłam wyjść na dwór bo nie dość że leje to strasznie wieje i grzmi....... pogoda się nie udała na weekend
Amandzia była trochę dzisiaj nie spokojna, ale pewnie ta pogoda tak na nią wpłynęła ale teraz sobie śpi
No i oczywiście skończyłam wszelkie porządki i mogę leżeć do góry kołami
Amandzia była trochę dzisiaj nie spokojna, ale pewnie ta pogoda tak na nią wpłynęła ale teraz sobie śpi
No i oczywiście skończyłam wszelkie porządki i mogę leżeć do góry kołami
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Witam
U nas dziś leniwie.
Troche posprzątałam.Tatuś zrobił przepyszny obiadek a teraz każdy się leni.
U nas też dziś grzmiało
A to zdarza się baaaardzo rzadko.
Może ze 2 burze były w przeciągu 4 lat jak tu jestem
Larvuniu ciężko masz kobitko z tą pracą i porządkami
Ale super,że są weekendy.
Dlaczego człowiek nie pracuje 2 dni a 5 odpoczywa
Pusia wszystkiego dobrego dla Was z okazji rocznicy :-)
Ja oglądam sobie mieszkanka w Polsce bo mam mały plan ;-)
U nas dziś leniwie.
Troche posprzątałam.Tatuś zrobił przepyszny obiadek a teraz każdy się leni.
U nas też dziś grzmiało
A to zdarza się baaaardzo rzadko.
Może ze 2 burze były w przeciągu 4 lat jak tu jestem
Larvuniu ciężko masz kobitko z tą pracą i porządkami
Ale super,że są weekendy.
Dlaczego człowiek nie pracuje 2 dni a 5 odpoczywa
Pusia wszystkiego dobrego dla Was z okazji rocznicy :-)
Ja oglądam sobie mieszkanka w Polsce bo mam mały plan ;-)
Podziel się: