reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
c

Anulka to wspanialy pomysl ,tylko ja zamist roznych dzieci to wybralabym jedno ktore spedzaloby z nami kazde swieta,jakby mialo imieniny czy urodziny to bysmy pamietali o nim...w sumie mysle ze moooze kiedys,za iles lat bysmy zaadoptowali jakies dziecko....choc narazie jeszcze o tym nie mysle,to sa plany na kiedys
u mnie w rodzinie mam adoptowana kuzynke i adopcja mnie nie przeraza,szczegolnie jesli sie z dzieckiem lepiej zapozna i zaprzyjazni

nasi Norwedzy maja czworke dzieci a biora z tutejszego sierocinca dziewczynke na weekendy,swieta....Sandra ma tak na oko z 5lat...jest bardzo niesmiala :happy: ale widac ze kochane dziecko
Lilus, ja tez mysle o jednym konkretnym dzecku, ni eza koazdym razem innym, przypadkowym... I musze sie podowiadywac jak to jest w naszej Polsce...

U nas pogoda troche lepsza, takze wybieramy sie na spacerek - cala nasza trojka:-):-)

Witam:-):-):-):-)

Larvuniu, odpuść porządki:-) Zdążysz chatkę ogarnąć jak mały zaśnie:-) I odpocznij po tygodniu. Należy Ci się:-)

Pusia, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-)

czesc dziewczyny

maly obudzil sie dzis o 4.00 bo burza byla u mnie :dry: nad ranem...
niewyspana dotarlam do godziny 10.00, byla kawa, kawa, kawa.... miedzyczasie synus ktory marudzil i wsio mu nie pasowalo.
Po 10 zasnol na godzinke a ja z nim. Wstalismy jak nowonarodzeni :-D Synus usmiechniety i ja tez, ze nie marudzi :sorry2:
Pobawilismy sie, pogadalismy sobie na skype z dziadkami, ktorzy sa zachwyceni dzisiejsza technika, ze z tak daleka mozna pogadac i widziec sie jednoczesnie ;-):-D:-D:-D Marcelek cieszyl sie do monitorka, fajnie bylo.....
Teraz synus zasnol znowu a ja chyba wezme sie za sprzatanie...
dziewczyny nie da sie w syfie siedziec dlugo :sorry2: hehehe, dzieki za troske, ale musze sprzatnac conieco bo oszaleje zaraz.
Buziole wszystkim!
.....u mnie pogoda do d.py :dry:

Larvuniu, u nas nad ranem tez pogoda za oknem szalala, lalo jak cholera... a Oskar od 3-4 spal z nami w lozku:-):-):-)

My juz po spacerku, Oskarus zamcial zupke z kasza manna, i od godzinki spi:tak::tak: takze zaraz pewnie wstanie:-) ...ja o 18tej mykam na Milionerow:-):-)

Musze zerknac w program, bo juz wieki nie ogladalm filmu... hmmm, mamy CYFRE a nie korzyatamy... tylko komputer i komputer:-D:-D

Larvuniu ja się dzisiaj nie odważyłam wyjść na dwór bo nie dość że leje to strasznie wieje i grzmi:szok::no:....... pogoda się nie udała na weekend :szok::szok::szok::szok:

Amandzia była trochę dzisiaj nie spokojna, ale pewnie ta pogoda tak na nią wpłynęła:dry: ale teraz sobie śpi :tak::-D

No i oczywiście skończyłam wszelkie porządki i mogę leżeć do góry kołami:laugh2::laugh2::laugh2::-p

reklama
Witam

U nas dziś leniwie.
Troche posprzątałam.Tatuś zrobił przepyszny obiadek a teraz każdy się leni.
U nas też dziś grzmiało :szok:
A to zdarza się baaaardzo rzadko.
Może ze 2 burze były w przeciągu 4 lat jak tu jestem :blink:

Larvuniu ciężko masz kobitko z tą pracą i porządkami :sorry2:
Ale super,że są weekendy.
Dlaczego człowiek nie pracuje 2 dni a 5 odpoczywa :dry::laugh2:

Pusia wszystkiego dobrego dla Was z okazji rocznicy :-)

Ja oglądam sobie mieszkanka w Polsce bo mam mały plan :blink:;-)

Do góry