reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
sabina o kurcze :szok: biedny Kapik, strasznie pozno to wykryli u niego. W tym przypadku tez bym sie zdecydowala chodzic prywatnie. Zycze powodzenia i wytrwalosci oraz duzo zdrowka dla malucha.

Sabinko wspólczuje. Ale kilka rehabilitacji i Kapik będzie super prosty:tak:

Też wpadajcie. A tak poważnie to zrób/zróbcie sobie Sabinko wycieczkę w stronę Bielska do nas:tak: Zapraszamy..........:-)

Sabinka, powodzenia z rehabilitacją. Nawet się nie obejrzysz jak będziecie po wszystkim.

Byłam dzisiaj z małą u lekarza. Faktycznie lewa komora wydaje się większa. 22 mam wizytę u kardiologa, oczywiście prywatnie, bo na NFZ musiała bym czekać aż do lipca:wściekła/y: Kurcze zastanawiam się po co ja placę na ten cholerny zus........
Poza tym dziś byłyśmy na pierwszym od dwóch tygodni spacerku... Inga chyba dostała za dużą dawkę powietrza, bo spała po południu trzy godziny:szok: razem z mamusią oczywiście;-)

Sabinka nie martw się po rehabilitacji wszystko będzie dobrze:tak:

sabina my mialysmy vojte ale po wyjsciu ze szpitala juz jej nie robilam sama w domu bo zachorowala a nie wolno cwiczyc jak dzidzi jest chore i w dzien szczepienia. No i tak wypadlam z rytmu cwiczen ze juz nie pamietam :(Ale teraz we wtorek jedziemy do kolejnego szpitala bedziemy jezdic 2 razy w tyg i zobaczymy czy tam zaproponuja vojte, narazie robie jej same bobathy.Wspolczuje wam tej vojty:-( A wogule u was czemu az vojta???przeciez nie ma napiecia tylko asymetrie , chociaz powiem ci ze myslalam ze jak jest asymetria to tez napiecie i chyba niestety tak jest:dry:dopytaj sie bo ja nie wiem na 100 procent.

Dziękuję kochane za miłe słowa pocieszenia:-)
Kathe kurcze powiem Ci że własnie zaczynam się zastanawiac:-) tym bardziej że on tą asymetrię ma niewielką hmmm...
a dlatego VOJTA że tutaj w tej przychodni tylko Vojte robią!!!!!!!!!!!!! dałaś mi duzo do myślenia kurcze...w poniedziałek jeszcze idę do swojego pediatry i zobaczę co on powie.. no i mam też wizytę prywatnie u lekarza od tych całych asymetri:-) bo to co wczoraj to była wizyta u rehabilitantki...no nic zobaczymy:-) a napiecia nie ma na 100%

Bira biedna Ingusia:-( zdróweczka dla niej.....i sił dla Ciebie buziak wielki

a WOGÓLE TO DZIEŃ DOBRY:-)

A tak w ogole to dzien doberek;-);-);-)

Larvuniu, porzadki zawsze mozna zrobic potem - a bycie z synkiem najwazniejsze, dzielna jestes:tak::tak: trzymaj sie Kochana;-);-)

Pusia, udanej imprezki i wszystkiego naj, naj:tak::tak: (ktora to rocznica, pierwsza?)

Sabinko, dobrze, ze masz w tym samym bloku rehabilatacje mozliwa, bedzie dobrze, buziaki dla Kapika;-)

Wisienka, hmmm, to Twoj maz skradl serca rodziny, ktora wcale nie miala w planach adopcji - hmmm, tez sie boje, ze pokocham jakies dziecko i wszyscy bedziemy cierpiec, ale z drugiej strony czyto ma znaczyc, ze nalezy zamknac sie na cierpienie innych?

U nas dzis pogoda do bani... szaro, mokro... brrr... chyba spacer odpada... poki co pocwiczylam brzuszek, umylam wlosy, ubralam sie, pozmywalam po kolacji i siedze na kompie:-D chlopaki razem spia w naszym lozku - super wygladaja:-D:-D
a ja jeszcze musze poszukac jakiegos przepisu na dobra babke - moze upieke;-);-)

witam :) ja tylko na chwilkę
Jesteśmy już u moich rodziców i zaraz kładę się spać. Jutro imprezka nasza rocznicowa ale myślę, że znajdę czas żeby do Was zajrzeć:tak:

Oki dobranoc

pusia Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy slubu

wisienka zdecydowanie nr1:-):tak:podaj linka do tych kiecek:-)ja tez czegos szukam bo mamy wesele mojej przyjaciolki w czerwcu:-)

kathe tutaj mozesz sobie je poogladac
Littlewoods Direct

.. u nas jeszcze do końca miesiąca pielucha ort. ale jestem pełna nadziei że już kolejnej nie będzie :tak::blink:

aluska a moglabys wstawic fotke jak ta pielucha wyglada i jak maluch w nia jest ubrany? bo ja nie mam zadnego pojecia :no:

Dzień doberek!!!

POBUDKA ŚPIOCHY !!!!!:rofl2:

a ja myslalam ze to ja dzis spac niemoge :-D:-D

Dzień doberek:tak::-):-)

My już godzinę na nogach, mężuś poszedł do pracy więc ja się zajmę porządkami:tak:

A tak poza tym to dostałam wczoraj pierwszej @ po porodzie :tak: na razie jest dobrze bo brzuch mnie nie boli tak jak wcześniej.:tak:

aluska wspolczuje ze mezus pracuje w soboty, mojemu czasami tez sie to zdarza ia bardzo tego nie lubie
a okresu zazdroszcze u mnie nic :sorry2:

Hmm...ja nie mam pomysłu bo my zawsze dajemy kase na prezent.
Ja jakoś nie lubię kupować czegoś bo mogę nie trafić w czyjeś gusta.
Moje zdanie..

Ja tez zawsze daje kase plus ewentualnie jakis maly podarunek. Moim zdaniem tak jest najlepiej, no chyba ze Panstwo Mlodzi sporzadzili liste prezentow ;-)

Wisienka, hmmm, to Twoj maz skradl serca rodziny, ktora wcale nie miala w planach adopcji - hmmm, tez sie boje, ze pokocham jakies dziecko i wszyscy bedziemy cierpiec, ale z drugiej strony czyto ma znaczyc, ze nalezy zamknac sie na cierpienie innych?

U nas dzis pogoda do bani... szaro, mokro... brrr... chyba spacer odpada... poki co pocwiczylam brzuszek, umylam wlosy, ubralam sie, pozmywalam po kolacji i siedze na kompie:-D chlopaki razem spia w naszym lozku - super wygladaja:-D:-D
a ja jeszcze musze poszukac jakiegos przepisu na dobra babke - moze upieke;-);-)

anulka moj Davidek to czysty tatus wiec sie nie dziwie ze skradl serca :-):-)
ale on mi mowil ze brali mnostwo dzieci na rozne okazje, jakby policzyc to chyba z 50 albo wiecej i innym dzieciom sie nie udalo :-D
a tak powaznie to dzieciaki byly zadowolone i zawsze chetnie wracaly do jego rodziny

ja tez wstalam i umylam wlosy i siedze na kompie :-D:-D a ponowie sobie spia w lozeczku, tez fajnie to wyglada. Wogole jak Davidek zawsze spal odwrocony twarza w moja strone to od powrotu z polski czesciej w nocy odwraca sie do tatusia.

Sabina pozno to stwierdzili prawda????dobrze ze masz blisko mozliwosc rehabilitacji ale mysle ze bedzie ok. Dobrze ze idziesz do lekarza.:-)

Wisienka jezeli chodzi o to co napisalas to powiem ze bardzo piekne to.Ja tez myslalam o czyms takim ale boje sie ze za duzo osob mogloby cierpiec.
Na pewno przywiazalabym sie do dziecka ale o ile ja moge sobie racjonalnie to przetlumaczyc to dziecko juz raczej nie zrozumie dlaczego musi spowrotem wracac do domu dziecka.Balabym sie ze chca zrobic dobrze moglabym skrzywdzic.

Tak wogole to dzien dobry:-):-):-)

U mnie jak zwykle szaro, pada deszcz i pogoda do d......
Pisalyscie jak ubieracie swoje dzieci ja mojego wczoraj mialam ubranego w body z dlugim rekawkiem, na to spioszki z dlugim,taki komplecik,no i spiworek taki lzejszy i maly przykryty kocykiem.
Z tym ze u mnie sa nizsze temperatury wczoraj mialam ok.6 stopni i wiatr

KARINA

:-)Pusia wszystkiego najlepszego
z okazji rocznicy ślubu :-)
12zy8.gif

aluska a moglabys wstawic fotke jak ta pielucha wyglada i jak maluch w nia jest ubrany? bo ja nie mam zadnego pojecia :no:

aluska wspolczuje ze mezus pracuje w soboty, mojemu czasami tez sie to zdarza ia bardzo tego nie lubie
a okresu zazdroszcze u mnie nic :sorry2:
Wisienka zdjęcia wstawię do galerii:tak:

....kicha jak pracuję w sobotę ale cóż jak mus to mus dobrze że przynajmniej co drugą to w następnym tygodniu sobie odbijemy i jak raz się @ skończy:laugh2::laugh2::-p...

reklama
czesc mamuski

wstalam nadal happy:-) hihiiii ach te hormony :-D

Anulka to wspanialy pomysl ,tylko ja zamist roznych dzieci to wybralabym jedno ktore spedzaloby z nami kazde swieta,jakby mialo imieniny czy urodziny to bysmy pamietali o nim...w sumie mysle ze moooze kiedys,za iles lat bysmy zaadoptowali jakies dziecko....choc narazie jeszcze o tym nie mysle,to sa plany na kiedys
u mnie w rodzinie mam adoptowana kuzynke i adopcja mnie nie przeraza,szczegolnie jesli sie z dzieckiem lepiej zapozna i zaprzyjazni

nasi Norwedzy maja czworke dzieci a biora z tutejszego sierocinca dziewczynke na weekendy,swieta....Sandra ma tak na oko z 5lat...jest bardzo niesmiala :happy: ale widac ze kochane dziecko

Pusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu!! :-)

Larvuniu pamietamy pamietamy
odpocznij sobie teraz,naciesz synusiem i zajrzyj do nas ;-):-)

ok ja zmykam sprzatac bo mam balagan maly w salonie
wczoraj kupilismy Milence piaskownice a zamiast lepienia babek z piasku to mozemy isc balwana lepic:baffled::crazy:
czy ta zima sie kiedys skonczy??????

Do góry