E
ELBRA
Gość
ja się żeganam bo mykam potem do szkoły a teraz uciekam na budowę.
ledwo żyję po takim zajechanym tygodniu
paaa
ledwo żyję po takim zajechanym tygodniu
paaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mo mały wychodzi na spacer tak:
rajtuzki +spodnie, body z długim rękawem+bluzeczka cienka+polarowa kurteczka, no i czapeczka.
sabina o kurcze biedny Kapik, strasznie pozno to wykryli u niego. W tym przypadku tez bym sie zdecydowala chodzic prywatnie. Zycze powodzenia i wytrwalosci oraz duzo zdrowka dla malucha.
Sabinko wspólczuje. Ale kilka rehabilitacji i Kapik będzie super prosty
Też wpadajcie. A tak poważnie to zrób/zróbcie sobie Sabinko wycieczkę w stronę Bielska do nas Zapraszamy..........:-)
Sabinka, powodzenia z rehabilitacją. Nawet się nie obejrzysz jak będziecie po wszystkim.
Byłam dzisiaj z małą u lekarza. Faktycznie lewa komora wydaje się większa. 22 mam wizytę u kardiologa, oczywiście prywatnie, bo na NFZ musiała bym czekać aż do lipca Kurcze zastanawiam się po co ja placę na ten cholerny zus........
Poza tym dziś byłyśmy na pierwszym od dwóch tygodni spacerku... Inga chyba dostała za dużą dawkę powietrza, bo spała po południu trzy godziny razem z mamusią oczywiście;-)
Sabinka nie martw się po rehabilitacji wszystko będzie dobrze
sabina my mialysmy vojte ale po wyjsciu ze szpitala juz jej nie robilam sama w domu bo zachorowala a nie wolno cwiczyc jak dzidzi jest chore i w dzien szczepienia. No i tak wypadlam z rytmu cwiczen ze juz nie pamietam Ale teraz we wtorek jedziemy do kolejnego szpitala bedziemy jezdic 2 razy w tyg i zobaczymy czy tam zaproponuja vojte, narazie robie jej same bobathy.Wspolczuje wam tej vojty:-( A wogule u was czemu az vojta???przeciez nie ma napiecia tylko asymetrie , chociaz powiem ci ze myslalam ze jak jest asymetria to tez napiecie i chyba niestety tak jestdopytaj sie bo ja nie wiem na 100 procent.
witam ja tylko na chwilkę
Jesteśmy już u moich rodziców i zaraz kładę się spać. Jutro imprezka nasza rocznicowa ale myślę, że znajdę czas żeby do Was zajrzeć
Oki dobranoc
wisienka zdecydowanie nr1:-)podaj linka do tych kiecek:-)ja tez czegos szukam bo mamy wesele mojej przyjaciolki w czerwcu:-)
.. u nas jeszcze do końca miesiąca pielucha ort. ale jestem pełna nadziei że już kolejnej nie będzie
Dzień doberek!!!
POBUDKA ŚPIOCHY !!!!!
Dzień doberek:-):-)
My już godzinę na nogach, mężuś poszedł do pracy więc ja się zajmę porządkami
A tak poza tym to dostałam wczoraj pierwszej @ po porodzie na razie jest dobrze bo brzuch mnie nie boli tak jak wcześniej.
Hmm...ja nie mam pomysłu bo my zawsze dajemy kase na prezent.
Ja jakoś nie lubię kupować czegoś bo mogę nie trafić w czyjeś gusta.
Moje zdanie..
Wisienka, hmmm, to Twoj maz skradl serca rodziny, ktora wcale nie miala w planach adopcji - hmmm, tez sie boje, ze pokocham jakies dziecko i wszyscy bedziemy cierpiec, ale z drugiej strony czyto ma znaczyc, ze nalezy zamknac sie na cierpienie innych?
U nas dzis pogoda do bani... szaro, mokro... brrr... chyba spacer odpada... poki co pocwiczylam brzuszek, umylam wlosy, ubralam sie, pozmywalam po kolacji i siedze na kompie chlopaki razem spia w naszym lozku - super wygladaja
a ja jeszcze musze poszukac jakiegos przepisu na dobra babke - moze upieke;-);-)
Wisienka zdjęcia wstawię do galeriialuska a moglabys wstawic fotke jak ta pielucha wyglada i jak maluch w nia jest ubrany? bo ja nie mam zadnego pojecia
aluska wspolczuje ze mezus pracuje w soboty, mojemu czasami tez sie to zdarza ia bardzo tego nie lubie
a okresu zazdroszcze u mnie nic