Witam Kobitki
Amanda dzisiaj ma kiepski dzień .... jak nie marudzi to wisi na cycku...
Spacerek też był nie z ciekawy bo darła się jakby ją ze skóry obdzierali....
mam nadzieję że uda Ci się pojechać do tego szpitala jak jeszcze tego nie zrobiłaś....
Trzymaj się dzielnie....będzie dobrze..
Amanda dzisiaj ma kiepski dzień .... jak nie marudzi to wisi na cycku...
Spacerek też był nie z ciekawy bo darła się jakby ją ze skóry obdzierali....
Liluś oj nie ładnie się zachowuję Twój połówek ... należy mu sie lanie....dziekuje kochane wam za mile slowa...a Hanulcia na swoje 5 miesiecy to wage ma dobra,ale myslalam ze bedzie wyzsza
no ale w koncu co ja wymagam jak urodzila sie majac 48cm
prawda jest taka ze dzisiaj jest 3 dzien jak zle sie czuje...boli mnei podbrzusze,az ciagnie mnie od ud,jak na @....martwie sie...mowie mojemu...mialam nadzieje dzis pojechac do spzitala bo ledwo chodze...przewroceniu w lozku to tez bol....no i nie bylam w stanie nawet pojechac na kontrole dzis z Hania...maz pojechal
myslalam ze przyjedzie i pojedziemy do spzitala a tu mnei oswiecil ze ma kurs norweskiego i pojechal...
teraz nie rozmawiamy ze soba...czuje sie olewana jednym slowem
dla niego moj stan to chyba nic zadzyczajnego a ja naparwde potrzebuje zainteresowania :--(
czuje sie smutna i dzis rycze pol dnia....
niby jutro mamy jechac do spzitala ale ....watpie juz w to wszystko
mam doline :-(
mam nadzieję że uda Ci się pojechać do tego szpitala jak jeszcze tego nie zrobiłaś....
Trzymaj się dzielnie....będzie dobrze..
Wisienka u mnie ksiądz chciał do wglądu dowody osobiste od chrzestnych bo spisywał ich dane adres i datę urodzenia....Mam wlasnie pytanko propo chrztu, juz niby pisalas ze akt urodzenia staryczy, a jak jest z chrzestnymi? moga byc z polski i potrzebuja jakies dokumenty?
Mi się podoba pierwsza i druga sukieneczka ;-)dziewczyny kochane moje mozecie mi doradzic ktora sukienka wam sie najbardziej podoba?
szukam czegos na moj slub, ktory odbedzi sie tylko w urzedzie stanu cywilnego
propozycja 1 - dostepna rowniez w czerwieni i czarnym
propozycja 2
propozycja 3
i poropozycja 4
a moze gdzie indziej jakies fajne widzialyscie? tylko najlepiej za kolana :-)
bo moje nozki nie naleza do ladnych