reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dziendoberek!!!
u nas znowu nocka buuuuuuuuuuu....
ale jak maly je w nocy to postanowilam,ze naucze go chociaz zasypiac w lozeczku bo mi juz rece opadaja i kregoslup pada :-(

hej dziewczyny zalatana jestem odpisze wieczorkiem, mam tylko pytanko ile placilyscie za chrzest??:sorry2:;-)

ja dalam 20 funtow to wtedy bylo ok 100 zl

U mnie ksiądz powiedział co łaska.....
...a łaska kosztuje od 50-100 zł :-p....
My daliśmy 50zł :tak:

hahaha:-D:-D to dobre!! ta laska mnie zawsze dobija w kosciele!!

Liluska-przyjdzie moaz, zostaw mu dzieci i poprostu idz do szpitala, no wez bo sie juz martwic zaczynam!!!!:no2:

serdecznie dziekujemy za zyczonka!!!

reklama
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
MACIUSIU KOCHANA KRUSZYNKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SAMEGO USMIECHU I GWIAZDKI Z NIEBA ORAZ CALA MASA BUZIAKOW
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Lilka napisz jak minela nocka, czy przeszlo ci, czy bylas u lekarza i czy rozmawialas z mezem.

U mnie jak na razie nie pada-w koncu ale jest pochmurno wiec znajac zycie zacznie padac i tylko okolo 6 stopni:-(
Diewczyny ktore mieszkacie na poludniu Polski bedziecie miec ladna pogode i okolo 20 stopni :tak: chyba na te dni przeprowadze sie do Was hahahaha

dzień dobry
WOMEN o której TY spać chodzisz!!!!!!!!! hihihih ja już zaczynam sie wtedy budzić;-) ;-)
Lilka kochana nie możesz nie iść do lekarza kochana:-( wszystkie sie tutaj martwimy..:-(
Maciusiu kochany wszsytkiego naj naj naj słodziutkiego życia:-)

Dokładam się do życzeń dla Maciusia :))

Sabina ja dosłownie o tej porze sie budzę a dokładniej Kacper budzi mnie :tak:.
Dziś nocka była tak sobie ale nie najgorsza więc dało się przeżyć:tak:.

Od rana sprzątam mieszkanie bo dziś jedziemy do moich rodziców na weekend (na imprezę z okazji naszej rocznicy - imprezka w gronie najbliższych czyli małe co nieco ;-)). I jak wrócimy w niedziele po południu od nich to zaraz przyjadą znajomi Piotrka z Białegostoku no i nie było by kiedy posprzątać a hmmm wstyd się przyznać mieszkanie lekko się zapuściło hihih samo :-D:-D

myslalam ze mam co poczytac, ale cos sie nie spisalyscie tej nocki :-D:-D:-D

Maciusiu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!

ja tak z rana bo dzis znow sie cos czuje gorzej i czuje jakbym miala miec zapalenie oka, bo mi ropieje wiec wstalam aby sie zarejestrowac telefonicznie, a babka jest niepowazna bo mowie jakie mam obiawy i w ogole slyszy ze ledwo mowie a ta do mnie ze mnie zarejestruje do pielegniarki !!!:wściekła/y: na chu... mi pielegniarka, ktora i tak nie moze wypisac recepty, a to ze jestem chora to nie potrzebuje potwierdzenia, bo ja to z tych ludzi ktorzy dopiero ida do lekarza jak juz z nimi naprawde zle, ale powiedzialam jej ze nie bo jeszcze chce sie zapytac o antykoncepcje no to mnie laskawie zarejestrowala i ide na 10:20. Ale sie wkurzylam.

ja dalam 20 funtow to wtedy bylo ok 100 zl

Asix wspolczuje nocki, ja tez dzis nie najlepiej spalam, maly sie krecil i wiercil, chyba z 2 razy mialam pobudke w nocy, ale ja mam ten konfort ze spi z nami wiec daje mu cyca i juz, nie musze wstawac ani nic, karmie na lezaco i spiaco :-):-)
Mam wlasnie pytanko propo chrztu, juz niby pisalas ze akt urodzenia staryczy, a jak jest z chrzestnymi? moga byc z polski i potrzebuja jakies dokumenty?

a propo podogy to u mnie slonko jak wczoraj pochwalilam tak sie zawstydzilo i schowalo :-D i teraz jest pochmurno i deszczowo

reklama
Do góry