reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Witam Kobitki :tak:

Amanda dzisiaj ma kiepski dzień :baffled:.... jak nie marudzi to wisi na cycku...:dry:
Spacerek też był nie z ciekawy bo darła się jakby ją ze skóry obdzierali....:no::szok:

dziekuje kochane wam za mile slowa...a Hanulcia na swoje 5 miesiecy to wage ma dobra,ale myslalam ze bedzie wyzsza :happy:
no ale w koncu co ja wymagam jak urodzila sie majac 48cm :happy:

prawda jest taka ze dzisiaj jest 3 dzien jak zle sie czuje...boli mnei podbrzusze,az ciagnie mnie od ud,jak na @....martwie sie...mowie mojemu...mialam nadzieje dzis pojechac do spzitala bo ledwo chodze...przewroceniu w lozku to tez bol....no i nie bylam w stanie nawet pojechac na kontrole dzis z Hania...maz pojechal
myslalam ze przyjedzie i pojedziemy do spzitala a tu mnei oswiecil ze ma kurs norweskiego i pojechal...
teraz nie rozmawiamy ze soba...czuje sie olewana jednym slowem
dla niego moj stan to chyba nic zadzyczajnego a ja naparwde potrzebuje zainteresowania :-:)-(
czuje sie smutna i dzis rycze pol dnia....
niby jutro mamy jechac do spzitala ale ....watpie juz w to wszystko
mam doline :-(
Liluś oj nie ładnie się zachowuję Twój połówek ...:no: należy mu sie lanie....:dry:
mam nadzieję że uda Ci się pojechać do tego szpitala jak jeszcze tego nie zrobiłaś....:tak:
Trzymaj się dzielnie....będzie dobrze..:tak:
Mam wlasnie pytanko propo chrztu, juz niby pisalas ze akt urodzenia staryczy, a jak jest z chrzestnymi? moga byc z polski i potrzebuja jakies dokumenty?
Wisienka u mnie ksiądz chciał do wglądu dowody osobiste od chrzestnych bo spisywał ich dane adres i datę urodzenia....:dry:
dziewczyny kochane moje mozecie mi doradzic ktora sukienka wam sie najbardziej podoba?
szukam czegos na moj slub, ktory odbedzi sie tylko w urzedzie stanu cywilnego

propozycja 1 - dostepna rowniez w czerwieni i czarnym

propozycja 2

propozycja 3

i poropozycja 4

a moze gdzie indziej jakies fajne widzialyscie? tylko najlepiej za kolana :zawstydzona/y::-)
bo moje nozki nie naleza do ladnych
Mi się podoba pierwsza i druga sukieneczka :-D;-)

reklama
Dla Maciusia
z okazji
skończenia 5 miesięcy
:-)Dużo zdrowia i miłości,
moc uśmiechu i słodkości,
mało smutków, trudów, łez,
niech się spełni to co chcesz!!!
:-)

fil20308jj8.jpg

Wisienka mi też ta pierwsza najbardziej się podobaJ
A ja po wizycie z KApikiem u lekarza i niestY mamy asymetrie…ehhh..co prawda na pierwszy rzut oka tego nie widać (gdyby nie ta skręcona główka) ale po dogłębnym oglądnięciu ciałka jestL no cóż damy rade…
W poniedziałek wizyta u lekarki jeszcze raz i w środę pierwsza rehabilitacja…Które z mamusiek rehabilituje dzieciaczki Vojtą??? Bo u mnie to tak będzie..
Jeden + że mieszkam w tym samym budynku co przychodniaJ więc super blisko…ale minut niestety za wszystko przynajmniej przez 3 miechy muszę płacićL bo nawet jak dostane skierowanie (po które idę w poniedziałek) to i tak „oczekiwanie na rozpatrzenie rehabilitacji” trwa 3 miesiace….ehhhh
Więc kasiorka pójdzie ale co się nie robi dla maluszkaJ
Ale za to cieszę się bo Pani go zbadałą jeszcze jakoś tam po swojemu i powiedziała że super zdolniacha i mądry facet z niegoJ wiec to jest superJ
Tyle mnie pocieszyła…
a i jeszcze mnie pochwalia po tylko jednej rzeczy nie zaobserwowałam u Kapika o któą mnie pytała:-) takze dumna jestem hehehe

Buźka mamcie

dzieki kochaniutkie za odpowiedzi, dzis pokaze je panu mlodemu :-D:-D ciekawe ktora mu sie spodoba, ale pewnie tez pierwsza, bo jest polowe tansza od reszty

no wlasnie women jak masz jakies fajne sukienki na oku to wrzucaj linka, bo tez mi sie podoba twoj styl :tak::-)

chrzestni z polski moga byc potrzebuja tylko zaswiadczenie z parafii ze sa praktykujacymi katolikami:tak:

ale moze byc po polsku to zaswiadczenie czy trzeba tlumaczyc?
wiem ze to takie glupie pytania, ale nie mam totalnego pojecia, a musze sama cos dzialac i w koncu mu zalatwic ten chrzest bo tatus sie do tego nie kwapi. Sam nie jest chrzczony i na chrzcie synku mu nie zalezy. :-(

sabina o kurcze :szok: biedny Kapik, strasznie pozno to wykryli u niego. W tym przypadku tez bym sie zdecydowala chodzic prywatnie. Zycze powodzenia i wytrwalosci oraz duzo zdrowka dla malucha.

a moj synus teraz sie bawi na macie i sie wiesza na zabawkach i probuje siadac, komicznie to wyglada :-D:-D

wreszcie wiem,ze JESTEM W CIAZY :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
widzialam dzis na monitorku duzego ludzika machajacego nzokami,raczkami...ach cudowne uczucie
maluszek ma 17-16 tygodni,wiec tak jak podejrzewalam :biggrin2:
jestem strasznie szczesliwa ze wreszcie sie dostalam
mam podwyzszone cisnienie 155/83
samo usg trwalo z conajmniej 20minut
a w samym szpitalu spedzilismy ..4 godziny!!!!!
dziewczynki jakos to zniosly ale jak weszlismy do auta to obie padly od razu

potem pojechalismy na zakupy i dostalam dwie bluzeczki i spodenki,of kors ciazowe bo to ostatnimi czasy moja moda :-D ale ze spodni jestem mega zadowolona bo takie a'la len wiec mam na lato,no bo cale lato w ciazy znowu :-)

Karlos widocznie dostrzegl ze przegial wczoraj,wiec na zakupy wzial mnei bez szemrania hihii,aczkolwiek pzrezywal po zaplaceniu :-D
ale jestem happy ze juz wszystko wiem :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

dziewczyny kochane moje mozecie mi doradzic ktora sukienka wam sie najbardziej podoba?
szukam czegos na moj slub, ktory odbedzi sie tylko w urzedzie stanu cywilnego

propozycja 1 - dostepna rowniez w czerwieni i czarnym

propozycja 2

propozycja 3

i poropozycja 4

a moze gdzie indziej jakies fajne widzialyscie? tylko najlepiej za kolana :zawstydzona/y::-)
bo moje nozki nie naleza do ladnych

Wisienka sukienki ladne,ale mnie zastanawia dlaczego nei chcesz sukni slubnej??
my mamy cywilny,ale zamierzamy wziasc koscielny i ja zamierzam meic suknie slubna bo to raz jedyny w zyciu (ja tak zmaierzam) i nie przejmuje sie ze obok bedzie trojeczka dzieci bo nie ja pierwsza i ostatnia
a sukienke planuje capucino,toffi...cos te klimaty aczkolwiek bieli nie wykluczam :-p

ale jestem happy :-D:-D:-D:-D

Lilcia to super !!!! To juz niedlugo i poczujesz pierwsze kopniecia :-):-)

a sukni slubnej nie to ze niechce, tylko nie moge, bo juz raz wychodzilam za maz w sukni, mialam prawdziwe wielkie wesele i biala suknie ktora gdzies nadal lezy u mamy w domu. Powiem Ci ze tez marzylam zawsze o bialej sukni, ale jakbym mogla cofnac czas to juz bym nie wyprawiala duzego wesela, szkoda czasu, nerwow a kasa i tak sie nie zrwoci. Takie moje zdanie.

aaaa to dlatego:-)
nr 1 bardzo ladna,nr 3 i 4 tez ciekawe :tak:

my planujemy slub typowy,kasy nei zalujemy bo jak pojde do pracy to 3 moje wyplatyy i mamy slub jak z bajki :-)
mi sie marzy,Karlos tez chce,choc czesto sie smieję czy dotrwam hihihiiii :-D

Liluś super że już wiesz wszystko i że jest oki:tak:
Sabinko wspólczuje. Ale kilka rehabilitacji i Kapik będzie super prosty:tak:

elbra ja bym chetnie wpadla :-):-)
mialam fajnego chlopaka/kochanka :cool2::cool2: przez neta co mieszka w bb :-D:-D
wpadaj wisienka:tak:

Elba zahaczymy o Ciebie:-) z Sącza do Bielska to bliziutko:-) hihi
Wisienka kochanek przez NETA>???? hmmmmmmmmm :-)

Też wpadajcie. A tak poważnie to zrób/zróbcie sobie Sabinko wycieczkę w stronę Bielska do nas:tak: Zapraszamy..........:-)

No super Lilka ze bylas nawet nie wiesz jak sie ciesze i njawazniejsze ze jest wszystko ok:-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny mam do Was pytanie wiem ze to nie dotyczy maluszkow ale mam nadzieje ze mi wybaczycie.
W przyszlym tygodniu idziemy na slub do znajomych no i oczywiscie problem jest co kupic na prezent slubny.Myslimy tak o prezencie do 300 zl.
Tam jest troche inna sytacja bowiem praktycznie wszystko maja w domu sa ze soba 8 lat i maja 3 dzieci no i chca teraz sformalizowac zwiazek.
Ja znalazlam fajna posciel ktora wpadla mi w oko ale odpada bo termin realizacji 14 dni bo jedzie Niemiec ale pokaze Wam do tego chcialamjeszcze cos dokupic

Moze maie jakies fajne pomysly?????Bede bardzo wdzieczna

KARINA

reklama
Do góry