reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
hmmm, wow - kochanek przez neta???:-D

Wisienka kochanek przez NETA>???? hmmmmmmmmm :-)

a jak :-D:-D
rozne glupie rzeczy sie robilo w mlodosci, kiedys to ja bylam uzalezniona od ch@ata ! przed 2 -3 lata non stop siedzialam cale noce i gadalo sie o roznych rzeczach z facetami :zawstydzona/y: :-D :cool2:
przynajmniej pozniej jak przyszlo co do czego w realu to wiedzialam co i jak :-):-) moj 1 - eks maz to na poczatku nie chcial mi wierzyc ze bylam dziewica hehhe taka dobra jestem w te klocki :laugh2::laugh2: :-):-)

oki to ja spadam do doktorka :-):-):rofl2:

dziewczyny kochane moje mozecie mi doradzic ktora sukienka wam sie najbardziej podoba?
szukam czegos na moj slub, ktory odbedzi sie tylko w urzedzie stanu cywilnego

propozycja 1 - dostepna rowniez w czerwieni i czarnym

propozycja 2

propozycja 3

i poropozycja 4

a moze gdzie indziej jakies fajne widzialyscie? tylko najlepiej za kolana :zawstydzona/y::-)
bo moje nozki nie naleza do ladnych

dziewczyny kochane moje mozecie mi doradzic ktora sukienka wam sie najbardziej podoba?
szukam czegos na moj slub, ktory odbedzi sie tylko w urzedzie stanu cywilnego

propozycja 1 - dostepna rowniez w czerwieni i czarnym

propozycja 2

propozycja 3

i poropozycja 4

a moze gdzie indziej jakies fajne widzialyscie? tylko najlepiej za kolana :zawstydzona/y::-)
bo moje nozki nie naleza do ladnych

Wisienka mi sie podoba bardzo ta pierwsza podaj gdzie one sa bo ja szukam na wesele do znajomej za tydzien?????

KARINA

reklama
Maciusiu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!

Asix wspolczuje nocki, ja tez dzis nie najlepiej spalam, maly sie krecil i wiercil, chyba z 2 razy mialam pobudke w nocy, ale ja mam ten konfort ze spi z nami wiec daje mu cyca i juz, nie musze wstawac ani nic, karmie na lezaco i spiaco :-):-)
Mam wlasnie pytanko propo chrztu, juz niby pisalas ze akt urodzenia staryczy, a jak jest z chrzestnymi? moga byc z polski i potrzebuja jakies dokumenty?

a propo podogy to u mnie slonko jak wczoraj pochwalilam tak sie zawstydzilo i schowalo :-D i teraz jest pochmurno i deszczowo

chrzestni z polski moga byc potrzebuja tylko zaswiadczenie z parafii ze sa praktykujacymi katolikami:tak:

Karina tu masz linka

Definitions satin tie back detail dress - Littlewoods Direct
ale to jest katalog z uk, wiec do polski raczej nie wysylaja

mi tez sie podoba 1 z gory jezeli juz mialabym wybrac-apropos sukienki to tez sie wybieram na wesele i szukam jakiejs wystrzalowej kreacji-women jak bedziesz miala chwilke i by ci cos wpadlo w oko to daj znac, bo mam cos styl ubierania jak twoj;-)

Do góry