reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Uuuu to nie dobrze Lilka postaraj sie moze odpoczac albo zrob cos co lubisz co sprawia Ci przyjemnosc od razu bedzie lepiej.
Nieraz potrzebne jest 5 minut dla siebie zeby nastroj porawil sie i wtedy inaczej wszystko wyglada.
Bedzie dobrze:-):-):-)

POZDRAWIAM
KARINA

Lilus... dbaj o siebie i swoja fasolke, odsapnij troszke:tak::tak::tak:

a u lilci to teraz jest babelek, nie fasolka ;-):-)

wszystkiego najlepszego dla Hanusi, ja to zawsze o czyms zapomne :zawstydzona/y:

Liluś dbaj o siebie kochana!! Hania super duża dziewczynka:-)

Liluś poprawy nastroju i samopoczucia Ci życzę:tak:... Hania wymiary ma super:tak:

Lilka dbaj o siebie:tak:a Hanulka ładnie już waży

dziekuje kochane wam za mile slowa...a Hanulcia na swoje 5 miesiecy to wage ma dobra,ale myslalam ze bedzie wyzsza :happy:
no ale w koncu co ja wymagam jak urodzila sie majac 48cm :happy:

prawda jest taka ze dzisiaj jest 3 dzien jak zle sie czuje...boli mnei podbrzusze,az ciagnie mnie od ud,jak na @....martwie sie...mowie mojemu...mialam nadzieje dzis pojechac do spzitala bo ledwo chodze...przewroceniu w lozku to tez bol....no i nie bylam w stanie nawet pojechac na kontrole dzis z Hania...maz pojechal
myslalam ze przyjedzie i pojedziemy do spzitala a tu mnei oswiecil ze ma kurs norweskiego i pojechal...
teraz nie rozmawiamy ze soba...czuje sie olewana jednym slowem
dla niego moj stan to chyba nic zadzyczajnego a ja naparwde potrzebuje zainteresowania :-:)-(
czuje sie smutna i dzis rycze pol dnia....
niby jutro mamy jechac do spzitala ale ....watpie juz w to wszystko
mam doline :-(

reklama
d
prawda jest taka ze dzisiaj jest 3 dzien jak zle sie czuje...boli mnei podbrzusze,az ciagnie mnie od ud,jak na @....martwie sie...mowie mojemu...mialam nadzieje dzis pojechac do spzitala bo ledwo chodze...przewroceniu w lozku to tez bol....no i nie bylam w stanie nawet pojechac na kontrole dzis z Hania...maz pojechal
myslalam ze przyjedzie i pojedziemy do spzitala a tu mnei oswiecil ze ma kurs norweskiego i pojechal...
dla niego moj stan to chyba nic zadzyczajnego a ja naparwde potrzebuje zainteresowania :-:)-(

Bidulko:-:)-( ...rozumiem, ja tez w takiej sytuacji bylabym smutna, w koncu po to mamy tych facetow, zeby nas wspierali - a ciaza to jak na to nie patrzec to jednak obciazenie organizmu, czasem zle samopoczucie, bole, mdlosci... i smutne dni... och, Lilus, odpocznij, zrob sobie herbatke, jutro bedzie lepiej - upewnisz sie, ze z maluszkiem wsio ok i bedzie Ci lzej;-);-)
przytulam Cie mocio...:tak::tak::tak::tak:

Lilka dbaj o siebie:tak:a Hanulka ładnie już waży

Anulka nic nie kupiliśmy bo narazie posadziliśmy Olę we wszystkich krzesełkach i jest takie jedna Chicco chyba ponny co się rozkłada jak leżaczek prawie do płaskiego bardzo fajne rozwiązania, zmywalne, różne poziomy wysokości ale uwaga cena promocyjna 499 zł zwariowali chyba i myślę że kupimy FP takie jak Sabinka ale nie było go w sklepie więc nie wiem jak Ola w nim siedzi
Co do fotelika oglądałam właśnie Chicco ale mnie podoba się Zenith ale ten który kupiłaś ma podgłówek dlatego jest fajniejszy
Ze sklepu wyszliśmy ze szczotką do butelek bo Ola zrobiła kupę:-Di już podarowaliśmy sobie jak bedę już sama a Michał w przedszkolu to pojadę sobie na spokojnie:tak:

Bira będzie dobre trzymam kciuki

Komuś jeszcze chciałam odpisac ale zapomniałam komu:-(

My 50 zł bo co łaska a jak zobaczyliśmy kible za przeproszeniem na zakrysti to w Mariocie takich nie maja i nie chcieliśmy nic dawać:wściekła/y:Także księżulka sikają w marmurowe pisuary:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jutro jadę na 15 na szkolenie i w sobotę też cały dzień z ćwiczeniami mam także szybko obiadek ogarne i spadam.Nie chce mi się jak szok ale zapłaciłam już i mam fajny dość temat na czasie bo nowoczesne postacie leków stosowane w stanach zapalnych skóry to podzielę sie wiedzą moze cosik uda wymyśleć się dla naszych małtch atopowców.
Chyba spadam do spanka muszę jeszcze pralkę jedną rozwiesić jak nie zajrzę jutro to na bank w niedzielę

Beatko powodzenia zycze na szkoleniu zawsze ciezko sie wybrac ale jak juz bedziesz to szybko zleci:-)

acha, a moglabys podac linka ???

ja tak was czytam ze kupujecie juz te nocniczki z FP i sama wlasnie przed chwila juz zamowilam :-D:-D bedzie za 2-3 dni :-):-)

karina wzielam dane twojego Szymusia - ma 20 tygodni i jest leciutko nad 50 centylem, wiec super !!!

sabina to super ze Kapik przemiane materii ma po mamusi :tak:

Aluska dobre wiesci

Wisienka dziekuje Ci:-)U mnie wksiazeczce malego na siatce jest masa ciala w kilogramach do miesiecy zycia dlatego mi tak dziwnie wychodziło:dry:

dziekuje kochane wam za mile slowa...a Hanulcia na swoje 5 miesiecy to wage ma dobra,ale myslalam ze bedzie wyzsza :happy:
no ale w koncu co ja wymagam jak urodzila sie majac 48cm :happy:

Lilka kochana nie placz bo to nie sluzy ani Tobie ani malemu.Co do boli to udaj sie do szpitala lepiej sprawdzic.Wierze Ci ze masz ciezkie dni kiedy ma sie dosyc wszystkiego i jest ciezko tym bardziej w Twoim stanie gdzie do zmeczenia fizycznego dochodza chormony:-(
Wiesz co wiem ze latwo sie radzi ale porozmawiaj z mezem co czujesz macie 2 dzieciaczkow i moze to dla niego jest cos normalnego ze jestes w ciazy a do tego nie rozmawiacie ze soba.Mam na mysli ze mezczyzna nigdy nie bedzie wiedziec co czuje kobieta ale trzeba mowic.
Czesto robimy "my kobiety" tak ze cos nam dolega czy cos nas dreczy nic nie mowimy partnerowi ale oczekujemy ze sie domysli.Kiedy tego nie ma my denerwujemy sie i same sie nakrecamy-przynajmniej tak u mnie jest i kilku moich znajomych.No i do tego wszystkiego dochodzi zly humor i sprawa zalatwiona czesto z klotnia.
Tak wiec Lilka porozmawiaj z nim, zainteresuj tym wszystkim co dotyczy Ciebie niech zwroci uwage a przedewszystkim udaj sie do lekarza!!!!!!!!
Gdybys mieszkala w mojej okolicy wzielabym Ciebie za reke i zaciagnela:tak:
Tak wiec kochana glowa do gory i mysl pozytywnie

lilka qrcze ja tez chyba pojechalabym do szpitala, nie wazne ktora jest godzina , no chyba ze dziewczynek ni emasz z kim zostawic... ale moze znajdzie sie ktos??

Kathhe nie mam z kim zostawic dzieci
mam siostre tutaj ale ona mieszka 70km od nas...teraz zaczela prace wiec dzieci wszedzie ze soba musimy brac

no coz...poczekam do jutra :baffled:

ja znikam spac,jestem apdnieta

dobranoc i jeszcze raz dziekuje za pocieszajace slowa :****

lilka no nie fajnie sie zachowal twoj mezulek :no: kariera kariera, no ale kurcze twoje zdrowie i maluszka najwazniejsze!!! tez by mi bylo smutno, no kurcze rozumiem cie kochana ach ci faceci. :-(
Teraz powinien cie wziasc do szpitala po tym kursie jak wczesnije nie mogl czy niechcial i to szybko bo w ciazy takie bole to nie przelewki, zwlaszcza jak juz sie mialo kiedys problemy we wczesniejszych ciazach.
Porozmawiaj z nim jak radzi Karina i bdaj o siebie, odpoczywaj jak najwiecej!!!

dzień dobry
WOMEN o której TY spać chodzisz!!!!!!!!! hihihih ja już zaczynam sie wtedy budzić;-) ;-)
Lilka kochana nie możesz nie iść do lekarza kochana:-( wszystkie sie tutaj martwimy..:-(
Maciusiu kochany wszsytkiego naj naj naj słodziutkiego życia:-)

reklama
Do góry