sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Karina u mnie cudowna pogoda:-) Kapik teraz usnął więc mam czas na kawke jakąś godzinke a potem sie ubieramy i jedziemy do mojej mamy na wieś:-) wózek juz spokowałam do samochodu:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow...6 cm nieżle ja nawet tyle nie miałam po 15 godzinach na porodówce;-)Hej laski
Poczytałam,lece jeszcze poczytać na inne wątki
Ps.Moja siostra dziś chyba urodzi,byłam na wizycie i ma 6 cm rozwarcia ale ona glupia nie pojechała do szpitala bo nie ma skurczy,ale dziś w nocy jestem czujna moze pojedzie.
Jutro zdam relacje.
Dobranoc
DZIEN DOBEREK:-)
Ja druga. Czu u Was tez tak mocno pada?????Cholercia a dzisiaj mam i wizyte u lekarza z uczeuleniem malego i szczeepienie i usg bioderek:-(
Women jakma 6cm to teraz powinno szybko poleciec
hej
:--(
No i lipa nocka była beznadziejna !!!!
Kacper obudził sie 3 razy a najgorsze jest to że obudził się o 4 i od tamtej pory do teraz wisiał na jednym cycku albo na drugim i jadł a ja padam na pysk i bolą mnie plecy od wyginania sie do karmienia !!!. teraz oczywiście nie śpi póki co sobie gada . Hlip hlip a już myślałam, że dobre nocki wracają.
U nas pogoda brzydka zimno wieje fuuu
Laski czy któraś z was wkleja zdjęcia z ImagaShack??
bo mi wychodza takie małe jak chce wkleić. mimo, że zmieniam rozdzielczość to cały czas to samo
jesli któras ma inny program to napiszcie bo ten mi coś szwankuje
Hej laski
Poczytałam,lece jeszcze poczytać na inne wątki
Ps.Moja siostra dziś chyba urodzi,byłam na wizycie i ma 6 cm rozwarcia ale ona glupia nie pojechała do szpitala bo nie ma skurczy,ale dziś w nocy jestem czujna moze pojedzie.
Jutro zdam relacje.
Dobranoc
hej
:--(
No i lipa nocka była beznadziejna !!!!
Kacper obudził sie 3 razy a najgorsze jest to że obudził się o 4 i od tamtej pory do teraz wisiał na jednym cycku albo na drugim i jadł a ja padam na pysk i bolą mnie plecy od wyginania sie do karmienia !!!. teraz oczywiście nie śpi póki co sobie gada . Hlip hlip a już myślałam, że dobre nocki wracają.
U nas pogoda brzydka zimno wieje fuuu