reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Karina u mnie cudowna pogoda:-) Kapik teraz usnął więc mam czas na kawke jakąś godzinke a potem sie ubieramy i jedziemy do mojej mamy na wieś:-) wózek juz spokowałam do samochodu:-)

reklama
hej
:-:)-(
No i lipa nocka była beznadziejna !!!!
Kacper obudził sie 3 razy a najgorsze jest to że obudził się o 4 i od tamtej pory do teraz wisiał na jednym cycku albo na drugim i jadł :angry: a ja padam na pysk i bolą mnie plecy od wyginania sie do karmienia !!!. teraz oczywiście nie śpi póki co sobie gada . Hlip hlip a już myślałam, że dobre nocki wracają.

U nas pogoda brzydka zimno wieje fuuu

Hej laski
Poczytałam,lece jeszcze poczytać na inne wątki
Ps.Moja siostra dziś chyba urodzi,byłam na wizycie i ma 6 cm rozwarcia ale ona glupia nie pojechała do szpitala bo nie ma skurczy,ale dziś w nocy jestem czujna moze pojedzie.
Jutro zdam relacje.
Dobranoc
Wow...6 cm nieżle ja nawet tyle nie miałam po 15 godzinach na porodówce;-)
Trzymam kciuki żeby wsio było oki:tak:

DZIEN DOBEREK:-)
Ja druga. Czu u Was tez tak mocno pada?????Cholercia a dzisiaj mam i wizyte u lekarza z uczeuleniem malego i szczeepienie i usg bioderek:-(
Women jakma 6cm to teraz powinno szybko poleciec:tak:

U nas super pogoda. Słoneczko już świeci.
Ja na 8,30 byłam u dnetysty ;-)
A teraz czekam aż mały się obudzi potem jedzonko i spadamy na spacer do mojej mamy (mamy do niej całe 400m;-)) i na budowe.
Także odezwe się dopiero wieczorkiem.

hej

Kacper obudził sie 3 razy a najgorsze jest to że obudził się o 4 i od tamtej pory do teraz wisiał na jednym cycku albo na drugim i jadł :angry: a ja padam na pysk i bolą mnie plecy od wyginania sie do karmienia !!!. teraz oczywiście nie śpi póki co sobie gada . Hlip hlip a już myślałam, że dobre nocki wracają.

Współczuję nocki:-(

zmykam laski. paaaa:blink:

Dzien doberek:-)

u nas dzis pogoda o niebo lepsza, zaraz zmykamy na spacer -umowilam sie z mama - mam nadzieje, ze po spacerku bedzie Oskarus grzeczniejszy, bo ostatnio caly czas tylk narzeka...:-p:-p:-p

Women, jak tam siostra? Gratulowac juz? Wiedzila czy chlopiec czy dziewczynka? Czy chcieli niespodzianke?

Dobry dzień.

Tymek jeszcze na spacerze z babcią, ja zrobiłam małe zakupki i zaraz zjem zupę (krem jarzynowy z groszkiem ptysiowym).

Laski czy któraś z was wkleja zdjęcia z ImagaShack??
bo mi wychodza takie małe jak chce wkleić. mimo, że zmieniam rozdzielczość to cały czas to samo:baffled:
jesli któras ma inny program to napiszcie bo ten mi coś szwankuje:angry:

Ja się też wkurzyłam na tę stronę i zaczęłam używać tej polecanej przez Anineczkę.

Hej laski
Poczytałam,lece jeszcze poczytać na inne wątki
Ps.Moja siostra dziś chyba urodzi,byłam na wizycie i ma 6 cm rozwarcia ale ona glupia nie pojechała do szpitala bo nie ma skurczy,ale dziś w nocy jestem czujna moze pojedzie.
Jutro zdam relacje.
Dobranoc

Oho, ho.. niezła jest ta Twoja siostra :-):-) , ja już dawno byłabym w szpitalu. A jak teraz po tych kilku godzinach?

hej

Pusia tak dla (małego) pocieszenia, mojemu Tymkowi też cos się poprzestawiało i po wieczornej kąpieli zasypia (z wielkim płaczem) na pół godz. i znów jest zwarty i gotowy do zabawy. A karmienie nocne mnie czasem też dobija. Ale ja przynajmniej wygodnie się opieram o poduszki i młody prawie na mnie leży. Czasem jestem wyrodną matką i jak już nie wytrzymuję to przerywam ucztę i odkładam Go do łóżeczka (ale rzadko tak robię). Życzę Ci dużo siły na dzisiejszy dzień.

Pogoda niby ładna, ale dość zimny wiatr wieje. No ale to i tak lepsze niż śnieg z deszczem, jak to było wczoraj.

Witam sie i ja :-)
Obiadek juz prawie zrobiony.Dzis placki ziemniaczane z gulaszem :-D
Women to juz niedługo Natanek ( bo tak ma miec na imie?) bedzie na świecie? ;-):-)
Pusia no kiedy ty sie wyspisz kobieto :sorry2:
Ja dziś nie narzekam,bo mąż wstawał :rofl2:

Dziś widzę,że młody troszkę pogodniejszy :tak::tak:
Właśnie spi sobie.

Joile Jak robisz tą zupke?

Ale Wam dobrze.Macie babcie na miejscu :-)

witam kochane

ja juz od wczoraj jestem w domciu. taka bylam padnieta podroza ze nie dalam rady wejsc, mimo ladnej pogody w pl w dzien wyjazdu mnie zlapalo jakies przeziebienie i tak trzyma, jedyne co mi sie chce to spac, a jak patrze jeszcze na ten kurz i syf w mieszkaniu to juz w ogole rece opadaja :-( a jeszcze sie rozpakowac do konca trzeba...
wlasnie wrocilam ze spacerku, bylam sobie nakupowac jakies leki, mam nadzieje ze szybko mi przejdzie i ze maly mi sie nie zarazi bo 16 mamy szczepienie.

ogolnie w pl bylo super!!! wybawilam sie na calego i troche odpoczelam, jednak dobrze miec babcie pod reka :tak::-)

Wisienka witaj:-)to fajnie ze odpoczelas sobie to teraz zadbaj o siebie zeby nic nie wzielo gorszego:tak:
Women i jak maluszek przyszedl juz na swiat?????

Ja jestem po szczepieniu i po wizycie u lekarza maly dostal dzisiaj obiadek wg zalecen i modle sie zeby nic nie wyskoczylo, pozniej na 17 mam jeszcze usg bioderek.
Gdyby nie wizyty dzisiaj to nie ruszalabym sie z domu od rana caly czas pada a od ok 2 godzin do tego daje snieg ale wiosna:no:

POZDRAWIAM
KARINA

reklama
Wisienka, witaj:tak::tak::tak:

Zdrowka zycze:tak::tak:

my juz po spacerku, lazilismy dwie i pol godziny:-D:-D ...uwielbiam spacery:tak: zeby juz bylo ciepelko, wtedy spacerowa, dzidzia i ja.... i moge lazic i lazic:-):-):-)

Do góry