reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Witam sie i ja :-)
Obiadek juz prawie zrobiony.Dzis placki ziemniaczane z gulaszem :-D
Women to juz niedługo Natanek ( bo tak ma miec na imie?) bedzie na świecie? ;-):-)
Pusia no kiedy ty sie wyspisz kobieto :sorry2:
Ja dziś nie narzekam,bo mąż wstawał :rofl2:

Dziś widzę,że młody troszkę pogodniejszy :tak::tak:
Właśnie spi sobie.

Joile Jak robisz tą zupke?

Ale Wam dobrze.Macie babcie na miejscu :-)

Z opisu Women Nathanek juz jest na świecie.

Ta zupka akurat kupna - Hortex, ale normalnie to gotuję jarzynki jak na normalną zupę, a później miele malakserem.

reklama
Z opisu Women Nathanek juz jest na świecie.

Ta zupka akurat kupna - Hortex, ale normalnie to gotuję jarzynki jak na normalną zupę, a później miele malakserem.
Ale wyciągasz te warzywa z wody zanim zmielisz?
Wiem,głupie pytania :zawstydzona/y:

A ja nie lubie spacerowac :sorry2: Tak jak Mirki mąż :-D
Musze mieć zawsze jakiś cel.A to sklep a to plac zabaw :tak:

Moje dziecko w końcu polubiało chrupki kukurydziane :rofl2:
A moje starsze od dziś każe na siebie mówić Julia :dry::baffled::szok:

ja juz po szczepieniu na kleszcze .... no i wyglada na to ze bede sie jeszcze szepic przeciwko odrze, swince etc.
ani ja ani maz nie chorowalismy na swinke i nie widzi nam sie rozchorwoac jak maly bedzie chodzil do przedszkole czy tym podobne

ach no i bylam na zakupach mialam naprawde szczere chci kupic malemu jakas zabawke ( taka ktora moglby sie juz bawic) ale wszystko wydawalo mi sie takie tandetne ze w koncu wyszlam ze sklepu tylko z poduszka do krzeselka

to teraz z nadrabiania....niestety tylko 15 z 35 bo nie dam rady wiecej...

widze ze duzo z was ma podejrzenia o skaze bialkowa, na lotnisku kupilam sobie gazete Dziecko, albo Mam Dziecko, nie pamietam dokladnie bo zostawilam ja w samolocie, to tam doczytalam ze dopiero po 3 miesiacach mozna stwierdzic czy dziecko ma ta skaze (AZS) i mozna na to wykonac test na badanie krwi, wiec radzilaby sie wybrac do pediatry i poprosic o skierowanie.

bira ojejku, wspolczuje sytuacji, biedna Inga :-( duzo zdrowka zycze, daj znac co tam, czy juz lepiej?

Asix ja po ciazy rowniez mam awersje do piwka, niby mnie ciagnelo, ale jak raz wypilam pol butelki 330 ml to potem mi bylo niedobrze :baffled:

mirka rzeczywiscie fajny ten fotelik, wyglada na bezpiezny i cena nie jest zla.
tu jak sa jakies fajne z grupy 9-36 to za taki solidny ok £ 200 trzeba dac.

women
ja tez chodzikom mowie nie, nie sa dobre i duzo miejsca zajmuja, zrezta maly ma juz kupionego pchacza to mu starczy,

karina
wspolczuje wrazen z synkiem i fretka

aluska no lepiej uwazaj, ja w pl latalam w koszulce, bo tak mi goraco bylo ze sie teraz przeziebienia nabawilam, albo przez basen, sama nie wiem...

elbra ja rowniez polecam fotosik do obrobki zdjec

anulka masz dobra pamiec ;-):-)

annineczka masz malego glodomorka :-D:-D

women
to juz chyba mozna pogratulowac siostrze? ja mialam 4 cm i po niecalych 8 godzinach urodzilam :-):-)
a tobie gratuluje udanych zakupow, ja w polsce kupilam malemu w chicco ubranko takie sliczne juz na nasz slub :)))
tu w angli az takich ladnych nie widzialam

jeszcze takie pytanko......jest jeszcze mamusia ktora karmi tylko cycusiem :confused::confused:

....i spoznione zyczenia dla zaleglych solenizantow: Marysi, Tymka, 2. Kacperkow, Guci i braciszka, i innych o ktorych zapomnialam za co najmocniej PRZEPRASZAM

ja juz po szczepieniu na kleszcze .... no i wyglada na to ze bede sie jeszcze szepic przeciwko odrze, swince etc.
ani ja ani maz nie chorowalismy na swinke i nie widzi nam sie rozchorwoac jak maly bedzie chodzil do przedszkole czy tym podobne

ach no i bylam na zakupach mialam naprawde szczere chci kupic malemu jakas zabawke ( taka ktora moglby sie juz bawic) ale wszystko wydawalo mi sie takie tandetne ze w koncu wyszlam ze sklepu tylko z poduszka do krzeselka
JULIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale wyciągasz te warzywa z wody zanim zmielisz?
Wiem,głupie pytania :zawstydzona/y:

A ja nie lubie spacerowac :sorry2: Tak jak Mirki mąż :-D
Musze mieć zawsze jakiś cel.A to sklep a to plac zabaw :tak:

Moje dziecko w końcu polubiało chrupki kukurydziane :rofl2:
A moje starsze od dziś każe na siebie mówić Julia :dry::baffled::szok:

Wyjmuję warzywa i je mielę z odrobiną bulionu, a później jeśli jest za gęste to dodaję tyle bulionu ile uważam za słuszne - żadne głupie pytanie, po prostu nie robiłaś wcześniej, więc pytasz. Ja najbardziej lubię taką brokułową.

Nieźle z tymi zakupami :-D:-D a odnośnie szczepionek to się naprzeżywacie.

Dzień dobry!

Gdzie wy mieszkacie że taką ładną pogodę macie?U mnie mgła i zimno i pada:-(
Wisienka witaj
Women już urodziło się?

My po szczepieniu 7620 i 68 cm długości wszystko 72 centyle i waga i wzrost normalnie wymiary modelki oby tak dalej trzymała figurę:-D

reklama
Do góry