to teraz z nadrabiania....niestety tylko 15 z 35 bo nie dam rady wiecej...
widze ze duzo z was ma podejrzenia o skaze bialkowa, na lotnisku kupilam sobie gazete
Dziecko, albo
Mam Dziecko, nie pamietam dokladnie bo zostawilam ja w samolocie, to tam doczytalam ze dopiero po 3 miesiacach mozna stwierdzic czy dziecko ma ta skaze (AZS) i mozna na to wykonac test na badanie krwi, wiec radzilaby sie wybrac do pediatry i poprosic o skierowanie.
bira ojejku, wspolczuje sytuacji, biedna Inga :-( duzo zdrowka zycze, daj znac co tam, czy juz lepiej?
Asix ja po ciazy rowniez mam awersje do piwka, niby mnie ciagnelo, ale jak raz wypilam pol butelki 330 ml to potem mi bylo niedobrze
mirka rzeczywiscie fajny ten fotelik, wyglada na bezpiezny i cena nie jest zla.
tu jak sa jakies fajne z grupy 9-36 to za taki solidny ok £ 200 trzeba dac.
women ja tez chodzikom mowie nie, nie sa dobre i duzo miejsca zajmuja, zrezta maly ma juz kupionego pchacza to mu starczy,
karina wspolczuje wrazen z synkiem i fretka
aluska no lepiej uwazaj, ja w pl latalam w koszulce, bo tak mi goraco bylo ze sie teraz przeziebienia nabawilam, albo przez basen, sama nie wiem...
elbra ja rowniez polecam fotosik do obrobki zdjec
anulka masz dobra pamiec ;-):-)
annineczka masz malego glodomorka
women to juz chyba mozna pogratulowac siostrze? ja mialam 4 cm i po niecalych 8 godzinach urodzilam :-):-)
a tobie gratuluje udanych zakupow, ja w polsce kupilam malemu w chicco ubranko takie sliczne juz na nasz slub
))
tu w angli az takich ladnych nie widzialam
jeszcze takie pytanko......jest jeszcze mamusia ktora karmi tylko cycusiem
....i spoznione zyczenia dla zaleglych solenizantow: Marysi, Tymka, 2. Kacperkow, Guci i braciszka, i innych o ktorych zapomnialam za co najmocniej PRZEPRASZAM