reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Karina u mnie cudowna pogoda:-) Kapik teraz usnął więc mam czas na kawke jakąś godzinke a potem sie ubieramy i jedziemy do mojej mamy na wieś:-) wózek juz spokowałam do samochodu:-)

reklama
hej
:-:)-(
No i lipa nocka była beznadziejna !!!!
Kacper obudził sie 3 razy a najgorsze jest to że obudził się o 4 i od tamtej pory do teraz wisiał na jednym cycku albo na drugim i jadł :angry: a ja padam na pysk i bolą mnie plecy od wyginania sie do karmienia !!!. teraz oczywiście nie śpi póki co sobie gada . Hlip hlip a już myślałam, że dobre nocki wracają.

U nas pogoda brzydka zimno wieje fuuu

Hej laski
Poczytałam,lece jeszcze poczytać na inne wątki
Ps.Moja siostra dziś chyba urodzi,byłam na wizycie i ma 6 cm rozwarcia ale ona glupia nie pojechała do szpitala bo nie ma skurczy,ale dziś w nocy jestem czujna moze pojedzie.
Jutro zdam relacje.
Dobranoc
Wow...6 cm nieżle ja nawet tyle nie miałam po 15 godzinach na porodówce;-)
Trzymam kciuki żeby wsio było oki:tak:

DZIEN DOBEREK:-)
Ja druga. Czu u Was tez tak mocno pada?????Cholercia a dzisiaj mam i wizyte u lekarza z uczeuleniem malego i szczeepienie i usg bioderek:-(
Women jakma 6cm to teraz powinno szybko poleciec:tak:

U nas super pogoda. Słoneczko już świeci.
Ja na 8,30 byłam u dnetysty ;-)
A teraz czekam aż mały się obudzi potem jedzonko i spadamy na spacer do mojej mamy (mamy do niej całe 400m;-)) i na budowe.
Także odezwe się dopiero wieczorkiem.

hej

Kacper obudził sie 3 razy a najgorsze jest to że obudził się o 4 i od tamtej pory do teraz wisiał na jednym cycku albo na drugim i jadł :angry: a ja padam na pysk i bolą mnie plecy od wyginania sie do karmienia !!!. teraz oczywiście nie śpi póki co sobie gada . Hlip hlip a już myślałam, że dobre nocki wracają.

Współczuję nocki:-(

zmykam laski. paaaa:blink:

Dzien doberek:-)

u nas dzis pogoda o niebo lepsza, zaraz zmykamy na spacer -umowilam sie z mama - mam nadzieje, ze po spacerku bedzie Oskarus grzeczniejszy, bo ostatnio caly czas tylk narzeka...:-p:-p:-p

Women, jak tam siostra? Gratulowac juz? Wiedzila czy chlopiec czy dziewczynka? Czy chcieli niespodzianke?

Dobry dzień.

Tymek jeszcze na spacerze z babcią, ja zrobiłam małe zakupki i zaraz zjem zupę (krem jarzynowy z groszkiem ptysiowym).

Laski czy któraś z was wkleja zdjęcia z ImagaShack??
bo mi wychodza takie małe jak chce wkleić. mimo, że zmieniam rozdzielczość to cały czas to samo:baffled:
jesli któras ma inny program to napiszcie bo ten mi coś szwankuje:angry:

Ja się też wkurzyłam na tę stronę i zaczęłam używać tej polecanej przez Anineczkę.

Hej laski
Poczytałam,lece jeszcze poczytać na inne wątki
Ps.Moja siostra dziś chyba urodzi,byłam na wizycie i ma 6 cm rozwarcia ale ona glupia nie pojechała do szpitala bo nie ma skurczy,ale dziś w nocy jestem czujna moze pojedzie.
Jutro zdam relacje.
Dobranoc

Oho, ho.. niezła jest ta Twoja siostra :-):-) , ja już dawno byłabym w szpitalu. A jak teraz po tych kilku godzinach?

hej

Pusia tak dla (małego) pocieszenia, mojemu Tymkowi też cos się poprzestawiało i po wieczornej kąpieli zasypia (z wielkim płaczem) na pół godz. i znów jest zwarty i gotowy do zabawy. A karmienie nocne mnie czasem też dobija. Ale ja przynajmniej wygodnie się opieram o poduszki i młody prawie na mnie leży. Czasem jestem wyrodną matką i jak już nie wytrzymuję to przerywam ucztę i odkładam Go do łóżeczka (ale rzadko tak robię). Życzę Ci dużo siły na dzisiejszy dzień.

Pogoda niby ładna, ale dość zimny wiatr wieje. No ale to i tak lepsze niż śnieg z deszczem, jak to było wczoraj.

Witam sie i ja :-)
Obiadek juz prawie zrobiony.Dzis placki ziemniaczane z gulaszem :-D
Women to juz niedługo Natanek ( bo tak ma miec na imie?) bedzie na świecie? ;-):-)
Pusia no kiedy ty sie wyspisz kobieto :sorry2:
Ja dziś nie narzekam,bo mąż wstawał :rofl2:

Dziś widzę,że młody troszkę pogodniejszy :tak::tak:
Właśnie spi sobie.

Joile Jak robisz tą zupke?

Ale Wam dobrze.Macie babcie na miejscu :-)

witam kochane

ja juz od wczoraj jestem w domciu. taka bylam padnieta podroza ze nie dalam rady wejsc, mimo ladnej pogody w pl w dzien wyjazdu mnie zlapalo jakies przeziebienie i tak trzyma, jedyne co mi sie chce to spac, a jak patrze jeszcze na ten kurz i syf w mieszkaniu to juz w ogole rece opadaja :-( a jeszcze sie rozpakowac do konca trzeba...
wlasnie wrocilam ze spacerku, bylam sobie nakupowac jakies leki, mam nadzieje ze szybko mi przejdzie i ze maly mi sie nie zarazi bo 16 mamy szczepienie.

ogolnie w pl bylo super!!! wybawilam sie na calego i troche odpoczelam, jednak dobrze miec babcie pod reka :tak::-)

Wisienka witaj:-)to fajnie ze odpoczelas sobie to teraz zadbaj o siebie zeby nic nie wzielo gorszego:tak:
Women i jak maluszek przyszedl juz na swiat?????

Ja jestem po szczepieniu i po wizycie u lekarza maly dostal dzisiaj obiadek wg zalecen i modle sie zeby nic nie wyskoczylo, pozniej na 17 mam jeszcze usg bioderek.
Gdyby nie wizyty dzisiaj to nie ruszalabym sie z domu od rana caly czas pada a od ok 2 godzin do tego daje snieg ale wiosna:no:

POZDRAWIAM
KARINA

reklama
Wisienka, witaj:tak::tak::tak:

Zdrowka zycze:tak::tak:

my juz po spacerku, lazilismy dwie i pol godziny:-D:-D ...uwielbiam spacery:tak: zeby juz bylo ciepelko, wtedy spacerowa, dzidzia i ja.... i moge lazic i lazic:-):-):-)

Do góry