Beata34
Fanka BB :)
No to się chwalę moje dziecko od rana mówi cały czas ta-ta-ta-ta
mój mąż ją nauczył o 5,30
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam sie i ja :-)
Obiadek juz prawie zrobiony.Dzis placki ziemniaczane z gulaszem
Women to juz niedługo Natanek ( bo tak ma miec na imie?) bedzie na świecie? ;-):-)
Pusia no kiedy ty sie wyspisz kobieto
Ja dziś nie narzekam,bo mąż wstawał
Dziś widzę,że młody troszkę pogodniejszy
Właśnie spi sobie.
Joile Jak robisz tą zupke?
Ale Wam dobrze.Macie babcie na miejscu :-)
witam kochane
ja juz od wczoraj jestem w domciu. taka bylam padnieta podroza ze nie dalam rady wejsc, mimo ladnej pogody w pl w dzien wyjazdu mnie zlapalo jakies przeziebienie i tak trzyma, jedyne co mi sie chce to spac, a jak patrze jeszcze na ten kurz i syf w mieszkaniu to juz w ogole rece opadaja :-( a jeszcze sie rozpakowac do konca trzeba...
wlasnie wrocilam ze spacerku, bylam sobie nakupowac jakies leki, mam nadzieje ze szybko mi przejdzie i ze maly mi sie nie zarazi bo 16 mamy szczepienie.
ogolnie w pl bylo super!!! wybawilam sie na calego i troche odpoczelam, jednak dobrze miec babcie pod reka :-)
to teraz z nadrabiania....niestety tylko 15 z 35 bo nie dam rady wiecej...
widze ze duzo z was ma podejrzenia o skaze bialkowa, na lotnisku kupilam sobie gazete Dziecko, albo Mam Dziecko, nie pamietam dokladnie bo zostawilam ja w samolocie, to tam doczytalam ze dopiero po 3 miesiacach mozna stwierdzic czy dziecko ma ta skaze (AZS) i mozna na to wykonac test na badanie krwi, wiec radzilaby sie wybrac do pediatry i poprosic o skierowanie.
bira ojejku, wspolczuje sytuacji, biedna Inga :-( duzo zdrowka zycze, daj znac co tam, czy juz lepiej?
Asix ja po ciazy rowniez mam awersje do piwka, niby mnie ciagnelo, ale jak raz wypilam pol butelki 330 ml to potem mi bylo niedobrze
mirka rzeczywiscie fajny ten fotelik, wyglada na bezpiezny i cena nie jest zla.
tu jak sa jakies fajne z grupy 9-36 to za taki solidny ok £ 200 trzeba dac.
women ja tez chodzikom mowie nie, nie sa dobre i duzo miejsca zajmuja, zrezta maly ma juz kupionego pchacza to mu starczy,
karina wspolczuje wrazen z synkiem i fretka
aluska no lepiej uwazaj, ja w pl latalam w koszulce, bo tak mi goraco bylo ze sie teraz przeziebienia nabawilam, albo przez basen, sama nie wiem...
elbra ja rowniez polecam fotosik do obrobki zdjec
anulka masz dobra pamiec ;-):-)
annineczka masz malego glodomorka
women to juz chyba mozna pogratulowac siostrze? ja mialam 4 cm i po niecalych 8 godzinach urodzilam :-):-)
a tobie gratuluje udanych zakupow, ja w polsce kupilam malemu w chicco ubranko takie sliczne juz na nasz slub ))
tu w angli az takich ladnych nie widzialam
jeszcze takie pytanko......jest jeszcze mamusia ktora karmi tylko cycusiem
....i spoznione zyczenia dla zaleglych solenizantow: Marysi, Tymka, 2. Kacperkow, Guci i braciszka, i innych o ktorych zapomnialam za co najmocniej PRZEPRASZAM
Wisienko Witaj kochana
Strasznie szybko czas zleciał co?
Jak babcia? Zachwycona wnukiem i zięciem?
Beatko no no faktycznie modelka.W sam raz waga i wzrost :-)
Joile dzięki. Mój Antek vel. Julia uwielbia jarzynową ;-)
Witaj z powrotem super że wyjazd się udał i odpoczęłaś sobie :-);-)jeszcze takie pytanko......jest jeszcze mamusia ktora karmi tylko cycusiem
Oleńka ma wymiary wprost idealne :-):-)Dzień dobry!
My po szczepieniu 7620 i 68 cm długości wszystko 72 centyle i waga i wzrost normalnie wymiary modelki oby tak dalej trzymała figurę
to się dziewuszka Ci rozgadałNo to się chwalę moje dziecko od rana mówi cały czas ta-ta-ta-ta
No mój Antek dziś kazał na siebie wołać JuliaAnineczko jaka Julia?
No mój Antek dziś kazał na siebie wołać Julia
Pewnie mu sie przypomniała jego kuzynka,ktora byla u nas na weekend
zapomniałam się pochwalić że Amanda już dostaje paluszkami u stópki buzi
....śmiesznie to wygląda jak zrobię zdjęcie to Wam pokaże...