reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Witam Was

Ja dzisiaj pzresiedzialam caly dzien w domu taka pogoda byla do niczego.
Jutro na 11 ide do lekarza Szymonka wysypalo ale ma takie czerwone placki takie plamy na cialku:zawstydzona/y:juz mam dosyc bo nie wiem od czego i potem mam szczepienie i na 17 usg bioderek.
Jeszcze posiedze i popatrze na wozki spacerowe i lozeczka turystyczne.
Jak nie wstapie to milej nocki:-)

KARINA

Hej laseczki!

Jestem, żyję.
Mam wrażenie że ostatnio nic tylko myję naczynia, gotuję, sprzątam, składam i segreguję ciuchy, albo właśnie je piorę... normalnie jak prawdziwa matka Polka :-p
A jeszcze teraz reanimuję kręgosłup męża, bo mu strzyknęło jak wracał z pracy.
Dzieci w końcu posnęły, ja zaraz też się kimnę.

Wiku wyrżnął buzią w drabinki na placu zabaw i teraz wygląda jak z billboardów kampani niebieskiej lini przeciw przemocy domowej. Cały posiniaczony policzek.
Igi od wczoraj gada jak najęty, nie "daduje" tylko jak śpi.

W ten weekend byłam na warsztatach qigong, to takie starochińskie ćwiczenia uzdrawiające, podobne do taichi. Lubię takie klimaty, praca z energią i te sprawy ;-)

Tak więc teraz odrabiam straty z weekendu, czyli to co miałam zrobić w sobotę i niedzielę robię teraz. Wrzuciłam fotki i lecę.

Pozdrawiam Was!

hmmmm,i dzionek myknal...

ale padam na nos.

Oskar jest strasznie marudny, steka, kweka, placze... nawet jak usnal o 20tej to przed 21sza krzyk, chcial do cyca... zjadl i usnal, potem przed 22ga placz, ale przez sen - chyba jakis zly sen go dopadl... a teraz juz ciagnie paluszka przez sen... wiec zaraz powtorka - cyc...:-p:-p:-p

Hmmm, dzis chyba wraca Wisienka:tak::tak:

Sabinko, Jolie - zdolne baby:-p mamy na BB:-D:-D

Beatko dziekuje za porade.No guzikow sie nie da uniknąć :sorry2:
Ale plasterek i Tribiotic powinny pomóc.Używałam juz tej masci do tatuażu:tak:

Aniulko mój młody też już sie zdążył obudzic :dry:
I jestem w szoku bo godzine temu zjadł mleczko+ kaszka 230ml i teraz zawołał o jeszcze. :szok: Do kupy zjadł 330 :baffled::szok:
Życze przespanej nocki :sorry2:

Karina powodzenia jutro :tak:;-);-)

Hej laski
Poczytałam,lece jeszcze poczytać na inne wątki
Ps.Moja siostra dziś chyba urodzi,byłam na wizycie i ma 6 cm rozwarcia ale ona glupia nie pojechała do szpitala bo nie ma skurczy,ale dziś w nocy jestem czujna moze pojedzie.
Jutro zdam relacje.
Dobranoc

reklama
DZIEN DOBEREK:-)
Ja druga. Czu u Was tez tak mocno pada?????Cholercia a dzisiaj mam i wizyte u lekarza z uczeuleniem malego i szczeepienie i usg bioderek:-(
Women jakma 6cm to teraz powinno szybko poleciec:tak:

Do góry