reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Widzialm ze zobaczylyscie muzyczny ogrodek tez zastanawialam sie nad tym:-)ale dokonalam wyboru i bedzie albo to:
BRIGHT STARTS -------------------- MATA PLAC ZABAW (331373382) - Aukcje internetowe Allegro
albo drugi zestaw mata plus taki przyzad:
TAF TOYS Mata interaktywna ZWIERZĄTKA - NOWA (333698234) - Aukcje internetowe Allegro
i do tego to:
LITTLE TIKES 160F MUZYCZNY OCEAN 3w1 0-24MSC SSVIP (334556769) - Aukcje internetowe Allegro

To kupuje tesciowa na chrzciny dla malego i mam wybrac i jak na razie sklaniam sie do drugiej propozycji mysle ze na dlzuej sie przyda i jest praktyczniejsze i ta mate moge brac ze soba np. jak bedziemy jechali nad jezioro czy klasc na ziemi jak maly bedzie raczkowac .
A do tego ten muzyczny ocean tez jest calkiem fajny
Co sadzicie??????

Podsylajcie pomysly bo ja nadal nie wiem co dla synka kupic i jak na razie zostaje samochodzik Chicco albo inny.

KARINA

reklama
Widzialm ze zobaczylyscie muzyczny ogrodek tez zastanawialam sie nad tym:-)ale dokonalam wyboru i bedzie albo to:
BRIGHT STARTS -------------------- MATA PLAC ZABAW (331373382) - Aukcje internetowe Allegro
albo drugi zestaw mata plus taki przyzad:
TAF TOYS Mata interaktywna ZWIERZĄTKA - NOWA (333698234) - Aukcje internetowe Allegro
i do tego to:
LITTLE TIKES 160F MUZYCZNY OCEAN 3w1 0-24MSC SSVIP (334556769) - Aukcje internetowe Allegro

To kupuje tesciowa na chrzciny dla malego i mam wybrac i jak na razie sklaniam sie do drugiej propozycji mysle ze na dlzuej sie przyda i jest praktyczniejsze i ta mate moge brac ze soba np. jak bedziemy jechali nad jezioro czy klasc na ziemi jak maly bedzie raczkowac .
A do tego ten muzyczny ocean tez jest calkiem fajny
Co sadzicie??????

Podsylajcie pomysly bo ja nadal nie wiem co dla synka kupic i jak na razie zostaje samochodzik Chicco albo inny.

KARINA

fajne te maty i ten muzyczny ocean bardzo mi się podobają.

Ja mam za to inny kłopot a mianowicie w czerwcu brat mojego M i jednocześnie chrzestny Kacperka wylatuje do USA i wróci jakoś we wrześniu i ja sobie pomyślałam że mogła bym sobie coś zamówić dla Kacperka bo jak patrze na ceny to w Stanach wszystko jest prawie o połowę tańsze a też jest wiele więcej rzeczy. Napatrzyłam się na amerykańskie sklepy internetowe z zabawkami i mam masakryczny mętlik w głowie, może wam się coś rzuciło w oczy co bym można kupić i to tak w wieki od 12 miesięcy bo jak on wróci z ameryki to za chwilkę Kapselek będzie miał roczek. Najgorsze jest to że to co wybiorę nie może być za duże. Mam czas gdzieś tak do końca sierpnia żeby się zastanowić więc liczę na waszą pomoc ;-):tak:

Bira zycze szybkiego powrotu do zdrowia co ta Twoja Ingusia ostatnio przechodzi to ludzkie pojecie.Wspolczuje i sle caluski.
Pusia a proszę Cie bardzo...
Ciekawe jak tak Larvunia...

JA wlasnie mialam maly koncert z Dorianem
leżał w łóżeczku po obiedzie najedzony i spiący marudny tak ze szok ze az zasnąć nie chcial i dawał koncert zeby go na rece wzieła ale nie dałam sie złamac,stałam nad nim klepałam po pupie przekładałam na boczki az wkońcu zasnął ufffff

Ja szperam po allegro i chyba zamowie ten muzyczny ogródek 5w1 i mysle zeby odrazu od tego samego uzytkownika zamówić krzesełko FP oraz nocnik FP
Co o nim sądzicie
FISHER PRICE K6072 MUZYCZNY NOCNIK ZE SPLUCZKA SS! (336913824) - Aukcje internetowe Allegro
K6072d-p.jpg

Bo jak sie zrobi ciepło i maly bedzie dobrze siedział mam zamiar zacząć go wysadzać na nocnik im szybciej tym lepiej.

Bira zycze szybkiego powrotu do zdrowia co ta Twoja Ingusia ostatnio przechodzi to ludzkie pojecie.Wspolczuje i sle caluski.
Pusia a proszę Cie bardzo...
Ciekawe jak tak Larvunia...

JA wlasnie mialam maly koncert z Dorianem
leżał w łóżeczku po obiedzie najedzony i spiący marudny tak ze szok ze az zasnąć nie chcial i dawał koncert zeby go na rece wzieła ale nie dałam sie złamac,stałam nad nim klepałam po pupie przekładałam na boczki az wkońcu zasnął ufffff

Ja szperam po allegro i chyba zamowie ten muzyczny ogródek 5w1 i mysle zeby odrazu od tego samego uzytkownika zamówić krzesełko FP oraz nocnik FP
Co o nim sądzicie
FISHER PRICE K6072 MUZYCZNY NOCNIK ZE SPLUCZKA SS! (336913824) - Aukcje internetowe Allegro
K6072d-p.jpg

Bo jak sie zrobi ciepło i maly bedzie dobrze siedział mam zamiar zacząć go wysadzać na nocnik im szybciej tym lepiej.

Pusia jak bedzie miał roczek to jakieś fajne auto na akumulator ale to jest spore...
Coś małego hmmmmmm muszę pomyśleć

Nocnik fajny taki bajerancki tylko kurcze trochę drogi jak na "kibelek" ;-). Co ja bym dała żeby mój Kapselek szybko zaczął siusiać do nocniczka ile to kasy mniej poszło by na ten pampersiaki

Też na początku pomyślałam o jakimś aucie ale właśnie potem M uświadomił mi że to nie może być aż tak duże :((. Może coś rozkładanego wtedy mniej miejsca zajmuje

lece do galerii powklejac troche zdjęć,kurcze musze powybierać najlepsze z najlepszych i isc wkońcu wywołać,bo jak bym chciala wszystkie to musialabym fortune na to wydac bo jest ich chyba ponad 1500 zdjec

Pusia są jeszcze takie fajne domki zabaw i one są złożone wiec moze cos takiego.
Albo jakies fajne samochody zdalnie sterowane,jakiś laptop edukacyjny hmmm sama nie wiem

Witam

Bira biedna Ingunia,biedna ty.
Co za cholerstwo,skad sie wzielo?
Zdroweczka ;-)
I dziekujemy za zyczonka.:tak:

Dziewczyny rzeczy swietnie,ale moze przeniesiecie sie na watek "Wyprawka" .
Nie robmy zamieszania i dodatkowej pracy dla Misi z przenoszeniem tych rzeczy.:tak:
Ja juz tam ide :-D

reklama
Do góry