reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

I o tym tyle ze to jest od 6 miesiecy i do 11,3kg bez sensu jak dla mnie skoromoj syn mam 4,5 miesiaca i wazy 8,5kg
DOSTĘPNY KRAKÓW SKOCZEK FISHER PRICE RAINFOREST (333692456) - Aukcje internetowe Allegro
6.jpg

reklama
Słuchajcie chciałabym kupic coś zamiast mojej huśtawki bo ona jest do 9 kg pozniej krzesełko jest do 18kg chyba no ale po co mi krzesełko no i chcialabym kupoic cos zamiast tego rownie fajnego co by zajeło mu czas,sa jakies hustawki powyzej 9 kg dla dzieci?

I o tym tyle ze to jest od 6 miesiecy i do 11,3kg bez sensu jak dla mnie skoromoj syn mam 4,5 miesiaca i wazy 8,5kg
DOSTĘPNY KRAKÓW SKOCZEK FISHER PRICE RAINFOREST (333692456) - Aukcje internetowe Allegro
6.jpg
Women, bo Twój synek jest wyjątkowy :)) ja nie lubię takich zabawek w tym wieku, bo na kręgosłup działają podobnie jak chodziki. Ja bym czegoś takiego nie kupiła. A ta wcześniejsza zabawka - pomysł fajny, ale nie chciało mi się czytać jak to się przyczepia, a ja w swoim wózku nie mam takiego "pulpitu", tylko zwykły pałąk.

ja tukupowałam krzesełko (stały klient jestem:-) )

FISHER PRICE KRZESEŁKO RAINFOREST WYS12H+ GRATIS (338382325) - Aukcje internetowe Allegro
i zamówiłam też u nich dla małego wujka Kapika w prezencie taki leżaczek:-) mam nadzieje że jest fajny...bo nie chciałam identycznego jak ma Kapik...

1.jpg

co do tego skoczka też myślałam ale bez sensu kurcze za szybko dzieciaki rosną wiec uznałam że bez sensu....a Dorianek Twój to jeszcze większy facet wiec kurcze....lepiej coś innego wybrać..ale to moje zdanie:-)

Women, bo Twój synek jest wyjątkowy :)) ja nie lubię takich zabawek w tym wieku, bo na kręgosłup działają podobnie jak chodziki. Ja bym czegoś takiego nie kupiła. A ta wcześniejsza zabawka - pomysł fajny, ale nie chciało mi się czytać jak to się przyczepia, a ja w swoim wózku nie mam takiego "pulpitu", tylko zwykły pałąk.

co do tego takie ala skoczka to zgadzam się z jolie też uważam że to na kręgosłup nie za bardzo.

To na wózek fajne tylko Women sprawdź czy na twoim wózku to będzie działać, bo np w mojej spacerówce jest tylko taki pałąk wyjątkowo gruby np i już liczynoga ma za krótkie sznurki żeby ją zamontować

reklama
Do góry