reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Herlag+Tipp+Topp-10418.jpg

ja kupuje od znajomych cos takiego krzeselko ktore rosnie z dzieckiem

Fajne to krzesełko ze skoczkiem sie zgadzam.
Co do lezaczka to moj juz tak swobodnie nie polezy i pewnie lezak jest do 9kg?

Ja mysle zeby mu kupic teraz cos takiego i bede sie rozgladac za jakas hustawką
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 SSVIP (334554051) - Aukcje internetowe Allegro

Fajne to :tak::tak::tak:

No Pusia u mnie tez jest pałąk i nie wiem czy bedzie pasowało
337654383

Liczynoga pewnie by pasowała bo Twój pałąk nie jest taki grubaśny jak ten mój cholerka :baffled:.

To ja pochwalę się zdjęciamy z wczorajszego spacerku :tak::tak:

0173824704.jpg

0173824268.jpg

A tu Kacperek czeka aż mam się ubierze ;-)

0173826512.jpg

Witam:-)

Wpadłam na chwilkę zobaczyć co słychać. Nie wiem czy uda mi się nadrobić co naskrobałyście, ale postaram się:-)

Inga ma jelitówkę:-( Co zje to zaraz ląduje w pieluszce. Na szczęście przestała wymiotować. Gorączka też już spadła na szczęście, ale i tak jest niesamowicie marudna. Padam............

Witam:-)

Wpadłam na chwilkę zobaczyć co słychać. Nie wiem czy uda mi się nadrobić co naskrobałyście, ale postaram się:-)

Inga ma jelitówkę:-( Co zje to zaraz ląduje w pieluszce. Na szczęście przestała wymiotować. Gorączka też już spadła na szczęście, ale i tak jest niesamowicie marudna. Padam............

życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Ingusi:tak:

Bira Ingusi zdróweczka....:-)
Pusia śliczne foteczki;-)
Women leżaczek jest do 18 kilo;-) ale to nie dla Kapika tylko dla małego wujka Kapika;-) Kapik ma inny leżaczek:-)
Mirka drewniane krzesełko tez świetne:-) takie to do babci mu zafunduje:-)

reklama
Trochę podczytałam:-)
Dziękujemy ciociom za piękne życzenia z okazji ukończenia 5 miesiaca.
Anineczka, spóźnione życzenia dla Matta:-)

Pusia, Sabina, dzięki:-) Mam nadzieję, ze to się szybko skończy, bo brakuje mi już rajtek czystych i suchych:baffled:

Pusia, fajne fotki. Ślicznego masz synka:-)

Do góry