reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dla Oskarka
z okazji
skończenia 5 miesięcy::-D

Zdrówka, szczęścia,
pomyślności,
co godzinę moc radości!

mi1db8.gif

reklama
Racja Karina:-)

Oskarku kochany wszystkiego naj ciocia życzy z okazji 5 miesięcy

Dołączam się:-) Oskarku naj naj naj;-) samych słodkosci...:-)

Ja również dołączam się do życzeń dla Oskarka.

Dla Oskarka
z okazji

Zdrówka, szczęścia,
pomyślności,
co godzinę moc radości!

mi1db8.gif

dziekujemy bardzo:tak::-):tak:

Women, super ten muzyczny ogrodek - i baaardzo funkcjonalny:-):-) ...chyba tez zamowie:-D:-D

A co do krzeselka Rainforest FP, to tez chcialam - wersje amerykanska, ale ktoras z mam na forum zauwazyla - bardzo slusznie- ze ono jest z materialu, wiec ciezko bedzie je wytrzec... a ceratka to jednka ceratka i poki co sie wstrzymalam... hmmm, ogladalam takie
ZOBACZ! KRZESEŁKO BABYONO BABY ONO + GRATIS (336199239) - Aukcje internetowe Allegro

...no ale poki co jeszcze nie zamowilismy...

My na chrzest - na pamiatke kupilismy Oskarkowi srebrna grzechotka, wygrawerowalismy date i godzine urodzenia, imie, wage i dlugosc:tak::tak: ...i uwazam, ze pamiatka extra.

A z pieniazkow, ktore dostal chcemy pokupowac zabawki i krzeselko do karmienia:tak::tak: no ale chyba odpuscimy sobie tego skoczka FP, bo moze faktycznie raz ze na krotko starczy, a dwa, kregoslupik sie obciaza...

Jolie, pytalas o okres - ja dostalam po raz pierwszy w Wielkanoc...

Bira, zycze zdrowka dla corci

Beaciu, milego szalenstwa z mezusiem;-)

U nas dzis spacerek odpadl, pogoda jaks niepewna, szaro - buro...
Wczoraj po raz pierwszy jezdzilismy w spacerowce:tak::tak::tak:
Poki co ogarnelam chatke, zrobilam obiadek, Oskarus spi - ale juz pewnie bedzie wstawal... no i tak szukam czegos extra z zabawek dla niego:tak::tak::tak:

A tak wogole, to jestem zachwycona coraz bardziej byciem mama... najpiekniejsza sprawa pod sloncem:-):-):-) Uwielbiam patrzec jak usmiecha sie do mnie moj synus, jak juz gada, przytula sie... smieje sie... nie ma piekniejszego uczucia!!!

Witajcie :-)

Mój syn się nie dostał do przedszkola :wściekła/y:
mam w dupie to miasto :baffled: i ten system niesprawiedliwy.

Beatko wlasnie napisz o siusiaku bo nas chyba tez to czeka,małemu wogole skórka nie schodzi ale do roku czasu moze sie wszystko zmienić pni dr powiedziała.Napisz jak ten zabieg wyglada,czy mozesz przy nim byc i ile kosztuje ok.

Women mój Wiku miał ten problem, dostał skierowanie do chirurga, chirurg go obejrzał , położył na stół, on miał 14 miesięcy. Lekarz kazał go mocno przytrzymać i na żywca mu naciągnął skórkę, zdezynfekował to ładnie i jeszcze kilka dni kazał w rumianku siusiaka moczyć i odciągać. Super się zagoiło, bez żadnego skalpela, zachował się piękny napletek. Także mój synuś ma sprawny sprzęt :tak:;-) drżyjcie dziewuchy :-D

no ale sie chwale Adas ma pierwszego zabka:-)

Gratuluję Kunda! Ale fajnie! :-)

Sto lat dla Oskarka!!!

reklama
klika dni mnie nie było i nie mam was jak nadrobic tak lecicie ze stronkami:-)

no ale sie chwale Adas ma pierwszego zabka:-)

Kunda gratuluje zabka:-):-):-)u mojego jakos nie moze sie przebic.

Dla Oskarka

z okazji
Zdrówka, szczęścia,
pomyślności,
co godzinę moc radości!

mi1db8.gif

OSKARKU KOCHANY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Witajcie :-)

Mój syn się nie dostał do przedszkola :wściekła/y:
mam w dupie to miasto :baffled: i ten system niesprawiedliwy.

Women mój Wiku miał ten problem, dostał skierowanie do chirurga, chirurg go obejrzał , położył na stół, on miał 14 miesięcy. Lekarz kazał go mocno przytrzymać i na żywca mu naciągnął skórkę, zdezynfekował to ładnie i jeszcze kilka dni kazał w rumianku siusiaka moczyć i odciągać. Super się zagoiło, bez żadnego skalpela, zachował się piękny napletek. Także mój synuś ma sprawny sprzęt :tak:;-) drżyjcie dziewuchy :-D

Gratuluję Kunda! Ale fajnie! :-)

Sto lat dla Oskarka!!!

Misia wspólczuje to chyba jest ten minu duzych miast u mnie w sumie nie ma az takiego problemu poniewaz jest mniejsze oblozenie.
Powiedz mi jak maly zachowywal sie bo to co napisalas o naciagniu brzmi strasznie az mi ciarki przeszly:szok:

Kunda gratuluję ząbka

Oskarku wszystkiego Najlepszego

Misia własnie sie tego cholernie boje,kurcze no ale zeby na żywca jak mały to zniósł?Szok

Zapraszam na nowy wątek

https://www.babyboom.pl/forum/dziec...49/zabawki-prezenty-dla-naszych-dzieci-16097/

Women to o zabawkach w takim razie na ktorym forum piszemy bo ja dzisiaj pisalam juz na Wyprawka???????

KARINA

Do góry