reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Racja Karina:-)
Oskarku kochany wszystkiego naj ciocia życzy z okazji 5 miesięcy
Dołączam się:-) Oskarku naj naj naj;-) samych słodkosci...:-)
Ja również dołączam się do życzeń dla Oskarka.
Dla Oskarka
z okazji
skończenia 5 miesięcy:
Zdrówka, szczęścia,
pomyślności,
co godzinę moc radości!
dziekujemy bardzo:-)
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Women, super ten muzyczny ogrodek - i baaardzo funkcjonalny:-):-) ...chyba tez zamowie
A co do krzeselka Rainforest FP, to tez chcialam - wersje amerykanska, ale ktoras z mam na forum zauwazyla - bardzo slusznie- ze ono jest z materialu, wiec ciezko bedzie je wytrzec... a ceratka to jednka ceratka i poki co sie wstrzymalam... hmmm, ogladalam takie
ZOBACZ! KRZESEŁKO BABYONO BABY ONO + GRATIS (336199239) - Aukcje internetowe Allegro
...no ale poki co jeszcze nie zamowilismy...
My na chrzest - na pamiatke kupilismy Oskarkowi srebrna grzechotka, wygrawerowalismy date i godzine urodzenia, imie, wage i dlugosc ...i uwazam, ze pamiatka extra.
A z pieniazkow, ktore dostal chcemy pokupowac zabawki i krzeselko do karmienia no ale chyba odpuscimy sobie tego skoczka FP, bo moze faktycznie raz ze na krotko starczy, a dwa, kregoslupik sie obciaza...
Jolie, pytalas o okres - ja dostalam po raz pierwszy w Wielkanoc...
Bira, zycze zdrowka dla corci
Beaciu, milego szalenstwa z mezusiem;-)
U nas dzis spacerek odpadl, pogoda jaks niepewna, szaro - buro...
Wczoraj po raz pierwszy jezdzilismy w spacerowce
Poki co ogarnelam chatke, zrobilam obiadek, Oskarus spi - ale juz pewnie bedzie wstawal... no i tak szukam czegos extra z zabawek dla niego
A tak wogole, to jestem zachwycona coraz bardziej byciem mama... najpiekniejsza sprawa pod sloncem:-):-):-) Uwielbiam patrzec jak usmiecha sie do mnie moj synus, jak juz gada, przytula sie... smieje sie... nie ma piekniejszego uczucia!!!
A co do krzeselka Rainforest FP, to tez chcialam - wersje amerykanska, ale ktoras z mam na forum zauwazyla - bardzo slusznie- ze ono jest z materialu, wiec ciezko bedzie je wytrzec... a ceratka to jednka ceratka i poki co sie wstrzymalam... hmmm, ogladalam takie
ZOBACZ! KRZESEŁKO BABYONO BABY ONO + GRATIS (336199239) - Aukcje internetowe Allegro
...no ale poki co jeszcze nie zamowilismy...
My na chrzest - na pamiatke kupilismy Oskarkowi srebrna grzechotka, wygrawerowalismy date i godzine urodzenia, imie, wage i dlugosc ...i uwazam, ze pamiatka extra.
A z pieniazkow, ktore dostal chcemy pokupowac zabawki i krzeselko do karmienia no ale chyba odpuscimy sobie tego skoczka FP, bo moze faktycznie raz ze na krotko starczy, a dwa, kregoslupik sie obciaza...
Jolie, pytalas o okres - ja dostalam po raz pierwszy w Wielkanoc...
Bira, zycze zdrowka dla corci
Beaciu, milego szalenstwa z mezusiem;-)
U nas dzis spacerek odpadl, pogoda jaks niepewna, szaro - buro...
Wczoraj po raz pierwszy jezdzilismy w spacerowce
Poki co ogarnelam chatke, zrobilam obiadek, Oskarus spi - ale juz pewnie bedzie wstawal... no i tak szukam czegos extra z zabawek dla niego
A tak wogole, to jestem zachwycona coraz bardziej byciem mama... najpiekniejsza sprawa pod sloncem:-):-):-) Uwielbiam patrzec jak usmiecha sie do mnie moj synus, jak juz gada, przytula sie... smieje sie... nie ma piekniejszego uczucia!!!
Witajcie :-)
Mój syn się nie dostał do przedszkola
mam w dupie to miasto i ten system niesprawiedliwy.
Women mój Wiku miał ten problem, dostał skierowanie do chirurga, chirurg go obejrzał , położył na stół, on miał 14 miesięcy. Lekarz kazał go mocno przytrzymać i na żywca mu naciągnął skórkę, zdezynfekował to ładnie i jeszcze kilka dni kazał w rumianku siusiaka moczyć i odciągać. Super się zagoiło, bez żadnego skalpela, zachował się piękny napletek. Także mój synuś ma sprawny sprzęt ;-) drżyjcie dziewuchy
Gratuluję Kunda! Ale fajnie! :-)
Sto lat dla Oskarka!!!
Beatko wlasnie napisz o siusiaku bo nas chyba tez to czeka,małemu wogole skórka nie schodzi ale do roku czasu moze sie wszystko zmienić pni dr powiedziała.Napisz jak ten zabieg wyglada,czy mozesz przy nim byc i ile kosztuje ok.
Women mój Wiku miał ten problem, dostał skierowanie do chirurga, chirurg go obejrzał , położył na stół, on miał 14 miesięcy. Lekarz kazał go mocno przytrzymać i na żywca mu naciągnął skórkę, zdezynfekował to ładnie i jeszcze kilka dni kazał w rumianku siusiaka moczyć i odciągać. Super się zagoiło, bez żadnego skalpela, zachował się piękny napletek. Także mój synuś ma sprawny sprzęt ;-) drżyjcie dziewuchy
no ale sie chwale Adas ma pierwszego zabka:-)
Sto lat dla Oskarka!!!
Kunda gratuluję ząbka
Oskarku wszystkiego Najlepszego
Misia własnie sie tego cholernie boje,kurcze no ale zeby na żywca jak mały to zniósł?Szok
Zapraszam na nowy wątek
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-listopadzie-2007-f149/zabawki-prezenty-dla-naszych-dzieci-16097/
Misia własnie sie tego cholernie boje,kurcze no ale zeby na żywca jak mały to zniósł?Szok
Zapraszam na nowy wątek
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-listopadzie-2007-f149/zabawki-prezenty-dla-naszych-dzieci-16097/
reklama
karina1980
Fanka BB :)
klika dni mnie nie było i nie mam was jak nadrobic tak lecicie ze stronkami:-)
no ale sie chwale Adas ma pierwszego zabka:-)
Kunda gratuluje zabka:-):-):-)u mojego jakos nie moze sie przebic.
Dla Oskarka
z okazji
skończenia 5 miesięcy:
Zdrówka, szczęścia,
pomyślności,
co godzinę moc radości!
OSKARKU KOCHANY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Witajcie :-)
Sto lat dla Oskarka!!!
Misia wspólczuje to chyba jest ten minu duzych miast u mnie w sumie nie ma az takiego problemu poniewaz jest mniejsze oblozenie.
Powiedz mi jak maly zachowywal sie bo to co napisalas o naciagniu brzmi strasznie az mi ciarki przeszly
Kunda gratuluję ząbka
Zapraszam na nowy wątek
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...49/zabawki-prezenty-dla-naszych-dzieci-16097/
Women to o zabawkach w takim razie na ktorym forum piszemy bo ja dzisiaj pisalam juz na Wyprawka???????
KARINA
Podziel się: