Beata34
Fanka BB :)
Racja Karina:-)Beatko nie badz zla bo to sie udzieli reszcie idz odpocznij sobie a z przytulankami nadrobisz chodzby jutro;-);-);-)
POZDRAWIAM CIEBIE
KARINA
Oskarku kochany wszystkiego naj ciocia życzy z okazji 5 miesięcy
Ładne to krzesełko też ogładałam je między innymi.:-)
Kurcze jest tyle ładnych krzesełek a moja ciocia zamówiła dla małego na chrzest takie krzesełko które nie za bardzo mi podoba się
Uuuuuu współczuje wiem że to potrafi wkurzyć.A tak na marginesie to dosyc pozna godzina jak dla klienta
Dziewczyny podajcie mi jakies pomysly!!!!!!!!!!!!!!
27.04 moj maly ma chrzciny no i wiem ze dostanie krzeselko, mate edukacyjna, przyzad interaktywny ( do cwiczen) dla maluszka.......
Zastanawiam sie co moge ja kupic malemu jak na razie jedyna rzecza o jakiej mysle to samochodzik co juz kiedys ogladalysmy np. Chicco
Moze macie jakies inne pomysly albo macie cos sprawdzonego co przydalo sie Wam w maluszka z czego one chetnie korzystaly???????
Właśnie też myślałam może huśtawka albo jeździk lub nocnik FP
Witaj Wisienkawitam
ja tylko na chwilke :-):-)
korzystam ze dzidzia spi a tutus je sniadanko
wpadlam aby sie zapytac, bo lilka czy sugar pisaly ze witamina D3 jest bez recepty, no a chcialam wczoraj kupic no i niestety potrzebuje recepte :-(
lilka czy sugar mozecie mi napisac na priva nazwe tego leku z wit D3 bez recepty, bo nie bede miala czasu aby podczytywac, dzieki i sorka ze tak tylko na chwilke
moze wieczorem zajrze, bo dzisiaj po 21 panowie ida pic
u mnie super
wczoraj bylismy z malym na wesolym miasteczku (za galeria dominikanska jak sie idzie od strony rynku) maly mimo iz jeszcze nie jezdzil strasznie byl zadowolony, podobaly mu sie swiatelka )
pozdrawiam
Vigantol,Devicap
Sabinko ale fajny może taki kupię bo jest do 18 kg prawda?ja tukupowałam krzesełko (stały klient jestem:-) )
FISHER PRICE KRZESEŁKO RAINFOREST WYS12H+ GRATIS (338382325) - Aukcje internetowe Allegro
i zamówiłam też u nich dla małego wujka Kapika w prezencie taki leżaczek:-) mam nadzieje że jest fajny...bo nie chciałam identycznego jak ma Kapik...
co do tego skoczka też myślałam ale bez sensu kurcze za szybko dzieciaki rosną wiec uznałam że bez sensu....a Dorianek Twój to jeszcze większy facet wiec kurcze....lepiej coś innego wybrać..ale to moje zdanie:-)
Witam:-)
Wpadłam na chwilkę zobaczyć co słychać. Nie wiem czy uda mi się nadrobić co naskrobałyście, ale postaram się:-)
Inga ma jelitówkę:-( Co zje to zaraz ląduje w pieluszce. Na szczęście przestała wymiotować. Gorączka też już spadła na szczęście, ale i tak jest niesamowicie marudna. Padam............
Bira zdrówka dla Ingusi
Women bajera nocnik to nam się napewno przyda i super że tak wcześnie moja b.dobra kumpela oboje maluchów sadzała jak miały 6 miesięcy i jak miały po około 8 już nie maiły pieluchBira zycze szybkiego powrotu do zdrowia co ta Twoja Ingusia ostatnio przechodzi to ludzkie pojecie.Wspolczuje i sle caluski.
Pusia a proszę Cie bardzo...
Ciekawe jak tak Larvunia...
JA wlasnie mialam maly koncert z Dorianem
leżał w łóżeczku po obiedzie najedzony i spiący marudny tak ze szok ze az zasnąć nie chcial i dawał koncert zeby go na rece wzieła ale nie dałam sie złamac,stałam nad nim klepałam po pupie przekładałam na boczki az wkońcu zasnął ufffff
Ja szperam po allegro i chyba zamowie ten muzyczny ogródek 5w1 i mysle zeby odrazu od tego samego uzytkownika zamówić krzesełko FP oraz nocnik FP
Co o nim sądzicie
FISHER PRICE K6072 MUZYCZNY NOCNIK ZE SPLUCZKA SS! (336913824) - Aukcje internetowe Allegro
Bo jak sie zrobi ciepło i maly bedzie dobrze siedział mam zamiar zacząć go wysadzać na nocnik im szybciej tym lepiej.
słuchajcie moze warto utworzyc wątek ZABAWKI DLA NASZYCH DZIECI i nie pisac o tym na ogólnym co wy na to?
super pomysł
A ja mam ciut czasu wię popiszę i poczytałam
Męża już mam już byliśmy załatwiać sprawy i właśnie rower kupimy dla Michała a może i dla mnie bo dostaliśmy od znajomej taki full wypas krzesełko do roweru
Nie wiecie czy Ola musi mieć kask jak jest w tym nosidełku na rower????
Już wkurzyła mnie teściowa co za babsko
Na 17 jedziemy do jakiegoś profesora na konsultacje w sprawie pisiaka Michała jestem ciekawa na ile nas skasuje i ile ewentualny zabieg bo to w Swissmedzie.
U nas tylko AMG robi nieodpłatnie takie cuda ale niestety są bankrytami i nie robią nic oprócz onkologii
Zabaweczki super ale ja za tymi huśtawkami i chodzikami też nie jestem niestety
Wpadnę wieczorkiem jak dam radę