reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Beatko nie badz zla bo to sie udzieli reszcie idz odpocznij sobie a z przytulankami nadrobisz chodzby jutro;-);-);-)

POZDRAWIAM CIEBIE

KARINA
Racja Karina:-)

Oskarku kochany wszystkiego naj ciocia życzy z okazji 5 miesięcy

Ładne to krzesełko też ogładałam je między innymi.:-)
Kurcze jest tyle ładnych krzesełek a moja ciocia zamówiła dla małego na chrzest takie krzesełko które nie za bardzo mi podoba się:sorry2:

Uuuuuu współczuje wiem że to potrafi wkurzyć.A tak na marginesie to dosyc pozna godzina jak dla klienta:tak:

Dziewczyny podajcie mi jakies pomysly!!!!!!!!!!!!!!
27.04 moj maly ma chrzciny no i wiem ze dostanie krzeselko, mate edukacyjna, przyzad interaktywny ( do cwiczen) dla maluszka.......
Zastanawiam sie co moge ja kupic malemu jak na razie jedyna rzecza o jakiej mysle to samochodzik co juz kiedys ogladalysmy np. Chicco
Moze macie jakies inne pomysly albo macie cos sprawdzonego co przydalo sie Wam w maluszka z czego one chetnie korzystaly???????

Właśnie też myślałam może huśtawka albo jeździk lub nocnik FP

witam
ja tylko na chwilke :-):-)
korzystam ze dzidzia spi a tutus je sniadanko :)

wpadlam aby sie zapytac, bo lilka czy sugar pisaly ze witamina D3 jest bez recepty, no a chcialam wczoraj kupic no i niestety potrzebuje recepte :-(
lilka czy sugar mozecie mi napisac na priva nazwe tego leku z wit D3 bez recepty, bo nie bede miala czasu aby podczytywac, dzieki i sorka ze tak tylko na chwilke

moze wieczorem zajrze, bo dzisiaj po 21 panowie ida pic :laugh2::laugh2:
u mnie super :tak:
wczoraj bylismy z malym na wesolym miasteczku (za galeria dominikanska jak sie idzie od strony rynku) maly mimo iz jeszcze nie jezdzil strasznie byl zadowolony, podobaly mu sie swiatelka ;))

pozdrawiam
Witaj Wisienka
Vigantol,Devicap

ja tukupowałam krzesełko (stały klient jestem:-) )

FISHER PRICE KRZESEŁKO RAINFOREST WYS12H+ GRATIS (338382325) - Aukcje internetowe Allegro
i zamówiłam też u nich dla małego wujka Kapika w prezencie taki leżaczek:-) mam nadzieje że jest fajny...bo nie chciałam identycznego jak ma Kapik...

1.jpg

co do tego skoczka też myślałam ale bez sensu kurcze za szybko dzieciaki rosną wiec uznałam że bez sensu....a Dorianek Twój to jeszcze większy facet wiec kurcze....lepiej coś innego wybrać..ale to moje zdanie:-)
Sabinko ale fajny może taki kupię bo jest do 18 kg prawda?

Witam:-)

Wpadłam na chwilkę zobaczyć co słychać. Nie wiem czy uda mi się nadrobić co naskrobałyście, ale postaram się:-)

Inga ma jelitówkę:-( Co zje to zaraz ląduje w pieluszce. Na szczęście przestała wymiotować. Gorączka też już spadła na szczęście, ale i tak jest niesamowicie marudna. Padam............

Bira zdrówka dla Ingusi

Bira zycze szybkiego powrotu do zdrowia co ta Twoja Ingusia ostatnio przechodzi to ludzkie pojecie.Wspolczuje i sle caluski.
Pusia a proszę Cie bardzo...
Ciekawe jak tak Larvunia...

JA wlasnie mialam maly koncert z Dorianem
leżał w łóżeczku po obiedzie najedzony i spiący marudny tak ze szok ze az zasnąć nie chcial i dawał koncert zeby go na rece wzieła ale nie dałam sie złamac,stałam nad nim klepałam po pupie przekładałam na boczki az wkońcu zasnął ufffff

Ja szperam po allegro i chyba zamowie ten muzyczny ogródek 5w1 i mysle zeby odrazu od tego samego uzytkownika zamówić krzesełko FP oraz nocnik FP
Co o nim sądzicie
FISHER PRICE K6072 MUZYCZNY NOCNIK ZE SPLUCZKA SS! (336913824) - Aukcje internetowe Allegro
K6072d-p.jpg

Bo jak sie zrobi ciepło i maly bedzie dobrze siedział mam zamiar zacząć go wysadzać na nocnik im szybciej tym lepiej.
Women bajera nocnik to nam się napewno przyda i super że tak wcześnie moja b.dobra kumpela oboje maluchów sadzała jak miały 6 miesięcy i jak miały po około 8 już nie maiły pieluch:tak:

słuchajcie moze warto utworzyc wątek ZABAWKI DLA NASZYCH DZIECI i nie pisac o tym na ogólnym co wy na to?

super pomysł:tak:

A ja mam ciut czasu wię popiszę i poczytałam
Męża już mam już byliśmy załatwiać sprawy i właśnie rower kupimy dla Michała a może i dla mnie bo dostaliśmy od znajomej taki full wypas krzesełko do roweru
Nie wiecie czy Ola musi mieć kask jak jest w tym nosidełku na rower????

Już wkurzyła mnie teściowa co za babsko

Na 17 jedziemy do jakiegoś profesora na konsultacje w sprawie pisiaka Michała jestem ciekawa na ile nas skasuje i ile ewentualny zabieg bo to w Swissmedzie.
U nas tylko AMG robi nieodpłatnie takie cuda ale niestety są bankrytami i nie robią nic oprócz onkologii:crazy:

Zabaweczki super ale ja za tymi huśtawkami i chodzikami też nie jestem niestety:no:
Wpadnę wieczorkiem jak dam radę:tak:

reklama
Ale mi net spowalnia :angry::angry:
Beatko a co sie dzieje z Maciusia...przyrodzeniem :sorry2:
I dlaczego nie panstwowo?
Tak tylko pytam bo chyba nie w temcie jestem :sorry2:
Coś mi sie wydaje,ze kaski tyczą się wszystkich rowerzystów.Nawet tych najmniejszych :tak:
Michalek pewnie juz na dwoch kółkach smiga co?

witam ponownie :tak:
chciałam Was trochę nadrobić ale net mi strasznie wolno chodził ....aż w końcu sie zawiesił :crazy:

Dziękuję Wam wszystkim za współczucie i słowa pociechy :tak:
Stosuję na tego kretyna teraz (przepraszam ale mojego szwagra inaczej określić nie mogę:wściekła/y:) taktykę totalnej olewki...nie odzywam sie do nie niego nie patrzę ...traktuję go jak powietrze....
....bo szkoda moich nerwów na dyskusję z kimś takim jak on...:wściekła/y:

Beatko wlasnie napisz o siusiaku bo nas chyba tez to czeka,małemu wogole skórka nie schodzi ale do roku czasu moze sie wszystko zmienić pni dr powiedziała.Napisz jak ten zabieg wyglada,czy mozesz przy nim byc i ile kosztuje ok.

No i pochwalę się moja córka siedzi:szok:sama czasami się tylko giba ale ma problemy jeszcze z obracaniem na brzuszek
Beata Gratulacje dla Oleńki :-)
no tak...ja tez jestem w ciazy :-D:-D

laski jak mi glowa napitala...czytam ze to moze oznaczac nadcisnienie w ciazy...hmm zgadzaloby sie bo serducho mi bije jakos inaczej
mecze sie szybko
kurka to juz z dwa tygodnie trwa:-(
Liluś :tak:musisz jak najszybciej udać się z tym do lekarza bo to nie ma żartów ....skoro to już tak długo trwa :dry:
... i pamiętaj że nie możesz się przemęczać w swoim stanie !
Wiecie co Igor to jest straszna przylepa, płacze jak go tylko kładę do łóżeczka, albo na kocyk, nie wiem jak go oduczyć tego :baffled: Chciałby tylko na rączki...
Misia widzę że mamy podobny problem bo Amanda też jakby mogła to na rączkach by siedziała:dry: a jak ją odkładam to muszę cały czas ją czymś zabawiać bo jak nie to płacze....a sama to tylko na 5minut potrafi się zająć np. grzechotką ...:-( i też nie mam pomysłu/sposobu na to żeby ją tego od uczyć także nie jesteś z tym sama ....:dry:
Hellołłłłł laski!
Musze jeszcze skończyć w tym tyg prace mgr. Jeszcze zaczęła się budowa i bieganie za wszystkim i do wszytskich.
Byłam z modym na szczepieniu. Zero płaczu. Zanim się zorientował że mu igłę wbili i że wypadałoby zapłakać to już było po wszytskim i nie miał okazji pokazać co portafi:rofl2:
A waży 7,800 więc przybiera ładnie.
Aha no i te plamki na rączkach to raczej skaza:-( Ale dała mi lekarka narazie maść i zobaczymy jak nie poskutkuje to będzie próbować innej. Bo nie chce zmieniać mleka bo mówi, że on pił od początku NAN1 i teraz nie będzie chcial przejsc na inne bo NAN HA jest gorsze w smaku:sorry2:
I narazie zobaczymy czy maść pomożo. Oby pomogła:dry:
Elbra dzielnego masz synka...:tak:i ładnie przybiera na wadze...:tak:
oby maść pomogła i plami zniknęły...tego Wam bardzo życzę:tak:
Odnośnie okresu, to ja jeszcze nie dostałam. No właśnie, czy jest ktoś jeszcze bez okresu po porodzie, czy tylko ja i Lilka (no ale Lilka to z innego powodu ;-))?
Jolie ja też jeszcze nie dostałam:tak:
Witam:-)
Inga ma jelitówkę:-( Co zje to zaraz ląduje w pieluszce. Na szczęście przestała wymiotować. Gorączka też już spadła na szczęście, ale i tak jest niesamowicie marudna. Padam............
Bira oj współczuję:-(...biedna Ingusia:-( oby ją jak najszybciej to chorubsko puściło......:tak:
Dużo zdrówka Jej życzę :tak::-)

z nadrabianiem to chyba tyle....:-p

klika dni mnie nie było i nie mam was jak nadrobic tak lecicie ze stronkami:-)

no ale sie chwale Adas ma pierwszego zabka:-)

Aluśka dziękuję za odpowiedź.

Beata no właśnie, co z Michała siusiakiem, bo nic wcześniej nie pisałaś.

Pusia ależ ten Twój Kapselek do Ciebie podobny.

Kunda gratuluję ząbka. Cieszę się, że się odezwałaś, bo rzeczywiście dawno Cię nie było.

A nas dziś na spacerze złapał deszcz, na szczęście istnieją folie do wózków i parasole, dzięki czemu za bardzo nie zmokliśmy. Teraz niby słońce świeci, ale co chwilę się chowa i zaczyna padać. Beznadzieja. Ja chcę taka pogodę jaka była w poniedziałek!!!

Ja również dołączam się do życzeń dla Oskarka.

reklama
Do góry