sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień dobry:-)
Women śliczna fryzurka:-)
Women śliczna fryzurka:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Women jak bede miala to wkleje ale ja nie jestem zadowolona ze swojejkurcze u mnie nie ma dobrego fryzjera ja mam bardzo pociagla twarz i nie potrafia powiedziec w jakiej fryzurce bedzie mi dobrze a cale zycie mam dlugie wlosy.....Karina dziekuje,a pochwal sie swoją...
Co do kremu to tez cholera musze szybko jakis kupic no narazie małego niczym nie smaruje.
Women to jest teoretycznie możliwe, więc lepiej nie ryzykować.
Śliczna fryzurka!
Anitt witaj Bardzo ładnie Ci synuś ważyWitam dziewczyny!!
Napisze moze cos o nas.
Porod mialam dosyc dlugi, w piatek o 1 w nocy odeszly mi wody, a w niedziele dopiero urodzilam. Skurcze mialam slabiutkie wiec podali mi oksytocyne. lezalam pod nia 16 godzin. Jako znieczulenie uzywalam tlenu i gazu, ale polozna mi poradzila zebym skorzystala z epiduralu. Po dluzszym czasie skorzystalam i nie zaluje Nic nie czulam i nie mialam skutkow ubocznych. Malutki wazyl 3700 i mial 52 cm, 9 punktow APGAR za sine raczki. dostalam go od razu na brzuch i ssal sobie cycunia W szpitalu bylismy do wtorku, bo maly mial badania ze wzgledu na to ze wody odeszly dlugo przed porodem, ale wynikow nie bylo, wiec wyszlam do domu, mialam tam strasznego dola, maly plakal cale noce, a ja nie mialam pokarmu
Wiec wyszlismy we wtorek, w srode przyszla polozna i wieczorem znow pojechalismy do szpitala bo okazalo sie ze Domis ma jakas bakterie. Tam zostalismy do soboty. A juz potem bylo z gorki
Malutki juz nie jest taki malutki, wazy ok. 7800, caly czas karmie piersia (co bardzo oboje lubimy). Maly do 6 miesiaca bedzie dostawal tylko piers, pozniej zaczniemy cos wprowadzac innego. Jest grzeczny, wesoly, gadatliwy i lubi sie popisywac jak wszyscy patrza na niego Slini sie baaaardzo, ssie kciuka i gryzie wszystko dookola. Poza tym piszczy, gwizdze, skrzeczy, mruczy i wydaje rozne inne dzwieki.
Bawi sie wszystkim co mu podpadnie, smieje sie w glos, ciagnie za wlosy, glaszcze sie po lysince i ogolnie jest bardzo aktywny. Mamy wprowadzona rutyne od urodzenia, wiec wie ze po kapieli idzie spac i usypiam go zwykle gora 20 minut (klade sie z nim i daje mu cyca, spi z nami w lozku).
Pozdrawiamy
Kathhe ja zakładam body z długim rękawkiem śpiochy i kombinezon ....i wkładam do gondoli (przykrywam albo i nie kocykiem zależy czy jest wiatr) i jest ok (tak mi się wydaje) bo ma ciepłe rączki:-)hej dziewczynki
u nas tez cieplutko i tez spacerujemy, mam pytanko czym smarujecie buzki dzieciom?takie wiosenne slonce jest strasznie silne, ja smaruje bambino z filtrem ale nie wiem czy dobrze aha i jak ubieracie malenstwa w taka pogode-15stopni?????
Women świetna fryzurka wyglądasz bosko...:-):-)A to moja nowa fryzurka
Larvuniu miło Cię znowu poczytać super że już koleczki Was nie gnębią i oczywiście gratuluję synka... wesołkaczesc
pamietacie mnie jeszcze??
Ogolnie mamy sie dobrze. Jutro jade na zjad (z pracy) 1 dniowy do poznania. Maly zostanie caly dzien z tatusiem. Marcelek to istna chichrawka Na kazdym kroku sie usmiecha i kazdego zaczepia usmiechami, nawet nieznajomych. Koleczki na dobre zniknely. Jemy juz sloiczki, cyckiem tylko karmie noca. Przed snem postaram sie wkleic foteczki ze spacerku z niedzieli.
Elbra powodzenia dziś na szczepieniu...czekamy na wieści po powrocieMy dzisiaj też byliśmy na długich spacerkach. Jeżdziłam po wiosce ale kuźde chyba już wszędzie byłam i mi się nudzi ;-)
A jutro do szczepienia z małym idziemy. Zważę mojego klocusia bo już nieźle napewno waży. Bo mi plery wysiadają
A i dziś w końcu pierwszy raz od roku wyciągłam rower i jeździłam a cieszyłam się jak małe dziecko. W końcu trochę porządnego ruchu na świerzym powietrzu. :-):-):-)
Uwielbiam rower i tylko czekam, aż młody będzie porządnie siedział (pewnie w lecie) i musze skombinować dla niego siedzonko i jazda.....