reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

My taż już zmykamy na spacerek :-D

wczoraj byliśmy od 11do 14 i wcale nie chciało nam się wracać do domu:laugh2:....a raczej mi bo Amanda chciała amciu i mała mokrą pieluchę...:-p:laugh2:

Miłego dnia Mamcie:-D:-D

reklama
Witam.

Przez nasze wczorajsze wojaże Tymek nie mógł spać w nocy :-pbo oczywiście na spacerze śpi się najlepiej. I w ten sposób Damian wyniósł się na noc do innego pokoju, a Tymek leżał ze mną w moim łóżku, a później wsadziłam Go do leżaczka, On się bujał a ja starałam się "czujnie dżemać". Po godzinie zaczął marudzić, więc położyłam Go obok siebie i zasnęliśmy (o 4 rano).
Teraz poszedł z dziadkami na spacer.

Aluśka bardzo Ci współczuję tego co stało się wczoraj i ogólnie sytuacji mieszkaniowej.

Lilka qurczę, ruchy maleństwa, super.

Karina, Misia, Women współczuję problemów ze skórą u pociech.

Elbra napisz jak wrócicie od lekarza.

odnosnie tych plam na policzkach ale moj mial tylko na policzkach
to dostalm masc ktora moim zadaniem jest raczej placebo
ale zauwazylam ze odkad maly nie spi na pieluszce terowej to to znika
a piore wszystko jednakowo

reklama

to chyba jakas plaga bo ja dzis zrobiloam test i wyszly dwie kreseczki:szok:help:sorry2:

Ciekawe dziewczyny czy ciąża utrzyma się Wam do dnia jutrzejszego:-D:-D:-D:-D
Ja własnie wrocilam ze spacerku ale jest cudnie bylam z malym 4 godziny.
Przyszlam do domku posprzatam i pozniej okolo 17 ide na spacerek potem po meza do pracy i razem pochodzimy sobie.
No jak zaczna sie u mnie takie biegi to mam nadzieje ze moje 10 kg poleci:-p

KARINA

Do góry