reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Dobry wieczór

My dziś korzystaliśmy z pogody i pobijaliśmy rekord w przebywaniu na dworze. Tymek był dziś łącznie na 3 spacerach, w sumie wyszło ok. 6 godz.!!:szok::szok:
U nas juz po spacerku, pogoda piekna!!!! 16 stopni, zero wiatru, sloneczko - mmmmmiodzio!!! Polazilismy 2 godzinki po parku:tak::tak: Mam watpliwosci jak ubierac Oskarka w taka pogoda... dzis ubralam mu body dlugi rekaw i welurowego pajacyka, na to kombinezon i czapeczka z bawelenki... no i nie wiem czy ok... Jezdzimy jeszcze gondola (ale juz chyba sie przenieisemy do spacerowki), dzis wyjelam na spacerku spiwor (bo wydawalo mi sie ze sie ugotuje Oskar) i jezdzilismy bez przykrycia w gondolce. Lapki sprawdzalam cieplusie, az nawet za cieplusie... Ojoj, nie wiem...
A tak w ogole to od kilku dni Oskarus ma lekki katarek i przy tym kicha troszke, psikamy mu wode morka i raz- dwa razy dziennie frida, no ale wydaje mi sie, ze to chyba tylko katarek i nie ma co panikowac... Poradzcie cos...:zawstydzona/y:

Jak było bardzo ciepło to Tymk był ubrany w bodziaka z długim rękawem, na to koszulka i kurteczka polarkowa z podszewką, na nogach rajtki i spodnie dresowe + szmaciane buciki, na głowie czapka - bez przykrycia. Jak zawiewał lekki wiaterek przykryłam Go cienkim polarowym kocykiem. Przy trzecim spacerze koc zmieniłam na grubszy.

Witam

Dziekujemy za zyczonka.

U nas tez piekna pogoda,jest chyba z 20 stopni.
DZis dzien spedzilismy w ogrodku.Mateusz sie wylegwal na lezaczku a ja z Antkiem mylismy jego fury :tak:
Teraz mlodsze spi a starsze zajada sie brzoskwinkami z syropu :-D

Karina wloz wyprane i wysuszone maskotki do zamrażalki na noc. Moja mama tak robi z zalecenia lekarza bo moja siorka ma alergie.;-)
Wymrozi wszelkie alergeny :-)

A przede wszystkim uśmierci roztocza

A to moja nowa fryzurka
p1030827xe4.jpg

Women w kolejnej odsłonie, jak zawsze pięknie, i jak zawsze inaczej - nie do poznania (nie mylić z "nie do Poznania").

Idę pranie powieszę może.

Dziewczyny wspomnialyscie o kremie powiedzcie mi co sadzicie o tym?????
NIVEA KREM OCHRONNY NA SŁOŃCE FAKTOR 30 SUPER !! (329785780) - Aukcje internetowe Allegro
Pisalyscie jak ubieracie maluszki wychodzac na dwor a jak ubrane sa one w domu teraz????
Women swietna fryzurka bardzo ladnie w niej wygladasz moja nie wyszla tak korzystnie,
POZDRAWIAM
KARINA
Ja w domu ubieram małego w body z długim rękawem i spodnie lub rajtuzki.

No właśnie... ja też myślę, że lepiej nie ryzykować.
Nie wiem czemu, ale jakoś tak mi się wydaje, że z takimi maluchami (przez ok. 1 rok życia) lepiej przechuchać niż później walczyć z chorobami. Taka moja myśl, bez żadnych aluzji.

też tak uważam:tak:

My dzisiaj też byliśmy na długich spacerkach. Jeżdziłam po wiosce ale kuźde chyba już wszędzie byłam i mi się nudzi ;-)
A jutro do szczepienia z małym idziemy. Zważę mojego klocusia bo już nieźle napewno waży. Bo mi plery wysiadają:dry:
A i dziś w końcu pierwszy raz od roku wyciągłam rower i jeździłam a cieszyłam się jak małe dziecko. W końcu trochę porządnego ruchu na świerzym powietrzu. :-):-):-)
Uwielbiam rower i tylko czekam, aż młody będzie porządnie siedział (pewnie w lecie) i musze skombinować dla niego siedzonko i jazda.....:rofl2:

women fryzurka świetna

Jolie wlasnie tak zrobie odpuszcze sobie
dziekuje jeszcze raz dziewczyny
elbra powodzenia na szczepieniu i zdaj relacje jestem ciekawa ile maly wazy
co do pleców to moje tez siadają a nie moge sie umowic na te masaze bo ta kumpela napiete terminy ma bardzo.
Może mozna kupic nowe plecy na allegro hehe

Women wygladasz slicznie
baaardzo ci fryzurka pasuje :tak:

co do kremu do buzi to ja mam w domu 3 kremy i nimi smaruje buzki coreczek
narazie z filtrem nie,bo u mnie slonca nie ma specjalnie mocnego
Hania zreszta w gondoli lezy to jej nic kompletnie tam slonce nie doleci ;-)
a Mila jak sie troche podrumieni to i dobrze bo zbladla po zimie

cos jeszcze chcialam

acha po domu Hanna ubrana jest body z dlugim rekawem + rajstopki,czasem spodenki ale zadko bo zaraz jej za goraco
u nas w domu nie wiem ile jest stopni ale mysle ze 21-23 i wszystkim jest cieplo:happy: tak w sam raz

a na dwor to ma swoj korzuszek,on jest cieniutki,pod jest ubrana tak jak po domu + spodenki+rekawiczki+butki

dobranoc :happy:

Dziewczyny powiedzcie czy dziecko moze zarazić sie zapaleniem oskrzeli lub płuc od dorosłej oosby?
Bo moja kumpela zachorowała i nie wiem czy moze przyjechac czy lepiej nie?
Jest na antybiotykach wiec chyba juz nie zaraża? sama nie wiem dlatego pytam specjalistek.

Women to jest teoretycznie możliwe, więc lepiej nie ryzykować.

Śliczna fryzurka!

reklama
Do góry