wisienkaa1
Listopadowa mama '07
ale tu pusto net mi nie dzialal przez 3 godziny i juz sie wkurzlam ze nie moge wejsc na bb, ale widze ze nie potrzebnie, bo nie ma po co
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mam dosyc...Niech te zeby juz wyjda
A ja mam dosyc...Niech te zeby juz wyjda
MAM DOSYC ZEBOW!!!!!!!czemu musza tak dlugo wylazicoszalec mozna, wyjde chyba z siebie, juz wolalabym wyrwac sobie wszystkie swoje niz patrzec jak jej wychodzamasakra
u nas też masakra z tymi zębami.....znowu sobie nie pośpię :-crazy:....
moge wam juz powiedziec
od paru dni Hania budzila mi sie lezac na pleckach,a ze spi na brzuszku sama sie przekrecala ale jej nie przylapalam na tym
od wczoraj juz tak to opanowala ze co ja klade na brzusio ta myk na plecki :-)
w odwrotna strone jeszcze nie potrafi chyba
ale cieszy mnie to:-)
MAM DOSYC ZEBOW!!!!!!!czemu musza tak dlugo wylazicoszalec mozna, wyjde chyba z siebie, juz wolalabym wyrwac sobie wszystkie swoje niz patrzec jak jej wychodzamasakra
u nas też masakra z tymi zębami.....znowu sobie nie pośpię :-crazy:....
...a jutro na szczepienie...oby żaden efekt poszczepienny nie wystąpił
co tu nagle same zeby ....moj maly tez jest troche mrudny od paru dni no i czasem budzi sie z placzem i nawet jak go biore na rece to nie przestaje od razu ........... ale przeciez nie moga to byc zeby !!! ... ok slinienie , rece w gebie ale to jeszcze przeciez nic nie zanaczy .........chyba
no nie ......Oj Mirka żebyś sie nie zdziwiła jak rano zobaczysz sliczną jedyneczkę w uśmiechu swojego SYNKA
Misia witaj kobieto,jak poszukiwania nani?Bierzesz z polecenia jakąś Panią?