reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Misia no bedziemy trzymać kciuki...Nie dziwie sie ze sie wściekłaś jak baba nie przyszła,znaczy sie Misia ze tak miało być.
U Pati hmmm to zapierdziela dziewczyna ostro,pozniej w domu przy dwójce dzieci i mężu to czas leci błyskawicznie i pewnie nie ma juz czasu dla siebie a co dopiero na BB,choć napiszę do niej żeby znalazła chwileczkę i zawitała na listopadówki.

reklama
Współczuję Wam przygód z zębami, u nas to samo, ale jak znam życie to będzie to trwało jeszcze 5 miesięcy jak u Wika, któremu wylazły zęby jak miał 10 miesięcy :happy:

A co z Pati? Women wiesz co u niej?
Trzymamy kciuki.
No i Misiu zapomnialas wspomniec,ze bedzie to trwalo conajmniej do 2,5 roku dziecka :-D:rofl2::rofl2::szok:
Antkowi wlasnie wyszly ostatnie piatki.

No i to zalezy,bo Antek dostal perelki juz w wieku 6 miesiecy.
Ponoc duzo zalezy tez od dziedzictwa :tak:

Anineczko jeżeli zależy to od dziedzictwa to jestem załamana :szok: Mi wyszedł pierwszy ząbek jak miałam 12 miesięcy :tak:
No i cos w tym jest.Wiku niewiele wczesniej :tak::-);-)

Dziewczyny nie załamujcie innych mam które teraz walczą z ząbkami hihi
Ehhh Women po prostu taka kolej rzeczy :laugh2::laugh2:

Juz nie wspomne o koszmarach dzieciecych (Antek ostatnio boi sie silnego wiatru i PANA- pana osobiscie nie znam i nie widzialam jeszcze :laugh2:)
Albo....albo nie bede mowic :-D:-D:-D
Wisienka ty sie pytalas co dziecko pierwsze powiedzialo_Otorz nie pamietam ale chyba to byl tata-moze dlatego nie pamietam za dobrze :-D:-D
Powiedz mi jak to jest z tym child trust...czy ty mozesz wczesniej wybrac te pieniazki? Czy dziecko moze przed 18-tym rokiem zycia?
Bo my dzis dostalismy w banku taka propozycje i sie zastanawiam.
Za 2-3 lata chcemy zjechac do Pl i niewiem czy nam sie oplaca.
Jak nie to zaloze Antkowi inne konto-oszczednosciowe "Young Savers".
Tam do 7 roku zycia rodzice decyduja o koncie.

Kurcze Wisienka :szok::szok::szok:To mi teraz mowe odebrało cholera...

Kiedy wkurzam lub smucę,napisz to sie poprawię!!!

Cholera teraz to mi w pięty poszło:baffled:

Monia, nie o to chodziło Wiśni ;-) hehe, raczej o to że potrafisz tak napisać że razem z Tobą przeżywamy to co Ci się przytrafia :tak: a nie zawsze są to wesołe rzeczy, prawda?

misia ja bym sie chetnie zajela Twoimi maluchami :-):-)

hehe, kiedyś wpadniesz do mnie jak będziesz już we Wrocku co? ;-)

reklama
czesc babule
mam wrazenie ze dawno tu nei pisalam

co do zebow to mojej Mili pierwszy wyszedl jak miala 7 miesiecy
u Hani podejrzewam ze bedzie to 6 mieisac bo o miesiac szybciej zaczela sie slinic od siostry :happy: sie zobaczy
Mila komplet zebow miala mega szybko
miala rok i 8 miesiecy jak miala juz komplet zabkow
i u niej zabkowanie objawialo sie ...zabkiem :-p
normalnie zero jekow,i innych atrakcji
ciekawe jak bedzie z Hanula

Do góry