reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Ja podaruję mojemu czekoladki z moim nadrukiem:
CZEKOLADKI Z TWOIM ZDJĘCIEM *WALENTYNKI 18,99 zł (309712991) - Aukcje internetowe Allegro

hehe a ja nic, tylko zaproszenia przyjmuje na NK :-D:-D:-D

misia, bira fajne maci pomysły na prezenty:-) szkoda że ja wcześniej o tym nie pomyślałam bo tak szybko nie dojdzie na czas :nerd: tak jak to Pusia stwierdził musi wystarczyć prezent w postaci żony :tak::tak:za rok się coś wymyśli ....:cool:

hello,melduję tylko ze bylismy z Marcelkiem u doktora i dostał 2 syropki
drosetux i sansovit po 2 x 2,5ml
wszystko na płuckach ok,gardełko też w porządku
jak do soboty kaszel nie ustąpi to w poniedziałek na kontrolę:-(

póżniej nadrobię teraz muszę z Samim Walentynki dla jego lasek robić:-p:tak::-D

Super sprawa. Teraz nie wyobrażam soie życia bez zmywary. T był pierwszy zakup do naszego mieszkania jak tylko je kupiiśmy;-):-) Nie ieliśmy specjalnie mebli nawet, ale zmywarka już stała;-):-)

U nas dzień zleciał calkiem przyjemnie:-) Byłyśmy w biurze podróży i wykupiłyśmy wycieczkę na Krete. Kurcze lecimy dopiero we wrześniu a ja już się doczekać nie mogę:-) A później był lasek z pieskami i znajomą:-) a teraz sobie odpoczywamy;-)
Tez zaliczam sie do szczesliwych posiadaczek zmywarki :laugh2::laugh2::laugh2:

Bira ile placiliscie za Krete i na ile jedziecie?
Faktycznie ten portal Wakacje.pl - last minute, Egipt, Turcja, Tunezja, Grecja, egzotyka jest tani :tak:
Ale niewiem czy mi sie opyla leciec z Pl.Bo do tego trzeba doliczyc koszty lotu do Warszawy i ewentualny nocleg :baffled:
No nic,ja szukam dalej...he he he. Mam nadzieje,ze maz dostanie zwrot podatku,bo jak nie to pojedziemy do DuParyza :eek::-)

Aaa moj mlody bawi sie wlasnie grzechotka :-D:-D

o rajku my po kąpieli dziś wcześniej bo już był na maxa zmeczony.. i Kapik już usypia:-)
idę od tyłu:-)
heheh
co do zmywarki też mam i też była pierwszą zaplanowaną rzeczą jak kupowaliśmy mieszkanko i projektowaliśmy kuchnie;-) oj powiem szczeże że coś wspaniałego wymyślili...:-)
co do wakacji to np. ostatnio na 2 tyg. w Turcji byliśmy płąciliśmi 2500 za osobę all inc:-) inaczej nie jeździmy niż all inc bo ja bym na napojach i piweczkach i innych rzeczach zbankrutowała...tunezja np. płaciliśmy za 8 dni 1350...
mniej wiecej takie ceny za tydzień lub 2:-) Grecja 1300... ja jeżdze najczęściej z Itaką...i do hoteli 3* bo mi takie wystarczają:-)
Kiedys byliśmy w kompleksie hoteli w Turcji 3 4 5 * i można bylo ze wszystkiego korzystać w tych wyższych gwaizdkach w swoim mieliśy tylko spać:-) wiec to tyle :-)

Walentynki..robię dla mężusia kolacje w domku:-) przy świecach z dobrym winkiem itp:-) no i potem coś extra...:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2: już część rzeczy kupiona:-)
Pusia tez uważam ze prezent w postaci żony najlepszy:-) hihi

Marcelku zdróóóówwwwkkkaaa dużo życzymy....
Anulka dla mężusia też zdrówka:-)
Bira ale fajowo na KRetę !hmmm a z jakim biurem i na ile i ile??:-) hehhe
Misia Bira super prezenty dla małżów:-)
Kreciku.......:-)

wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
duzo milosci,cierpliwosci,usmiech na twarzy kazdego dnia,zdrowka i czego sobie zyczysz by sie spelnilo:-):-):-):-):-):-):-):-)

dołączam się do życzeń dla Krecika naszego! Własnie Krecik gdzie jestes??????????

Asix mam nadzieje że dzisiejsza nocka będzie lepsza.....bidulko....
Women dobrze ze Cię uspokoili w przychodni...nie ma się co denerwować...chociaż z drugiej strony jak sie na nasza Polską służbę zdrowia nie denerwować...!
Mirka i co leń straszny dzis był:-)??:-)
Lilka Ty to masz tam super opiekę zazdroszcze....ehhh ciekawe kiedy u nas taka bedzie ...moja wizyta trwa jakieś 15-20 minut...
Wisienka jak tam złosci??pogodziliscie sie już ze swoim??
Aluśka dziękuję za zaproszenie;-)

buziaki dla wszystkich mamuś i dzieciaczków:-) uff ale sie rozpisałam:-)

Witajcie kobitki!

Kreciku sto lat!!!

dziewczyny co kupujecie swoim mężom, chłopakom na walentynki ...ja nie mam żadnego pomysłu (najlepiej coś nie za drogiego :tak:)

Pusia
ja nic nie kupuję bo mój mężulek nie lubi tego "święta" W sumie romantyczny dzień mamy zawsze 10 dni przed walentynkami-naszą rocznice poznania się, więc mamy takie swoje prywatne walentynki:sorry:

w czwartek idziemy do lekarza na szczepienie więc przy okazji wezmę od niego skierowanie do neurologa,

Lilka opieki medycznej tylko pozazdrościć :tak: u mnie wizyta ze szczepieniem i ogólnym pomiarem trwa maksymalnie z 20 minut jak nie mniej :sorry:

My też mamy w czwartek szczepienie:tak:.
U nas podobnie 20 min i po sprawie:sorry:.

Misia, super pomysl z tymi czekoladkami:-) ale juz dlamnie za pozno by doszlo...:sorry::sorry:

Rzeczywiście świetny pomysł:tak:

To też mi się podoba:-)

Pusia, Anulka, Aluśka wysłałam zaproszenia:-)

A ja dalej jestem zabiegana...
Blanusia od dwóch dni ciagle gada:-D nauczyła się mówić: "a buuuuu, a guuuu" i ciągle powtarza-uwielbiam to...a jaką przy tym robi mądrą mine:-D
Teraz już śpi a ja idę ogarnać troche bajzel w domku...

Co do gaworzenia to Dorian niesamowicie szybko zaczął bo miał nieco ponad miesiąc i juz gaworzył.
Teraz spi sobie grzecznie.
Lece do GALERII

reklama
Women wow szybko rzeczywiście:tak:
Blanka od pierwszego miesiąca tylko ejoejoejo:-D i nic więcej a teraz wreszcie sie rozkręciła i gada na całego:-D

Do góry