reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzieci spia,chatke poprzatalam z grubsza i teraz zasiadam z kubkiem herbaty :-)

Co do gaworzenia to Dorian niesamowicie szybko zaczął bo miał nieco ponad miesiąc i juz gaworzył.
Teraz spi sobie grzecznie.
Lece do GALERII

Hania to samo
szybko zaczela z siebie wydawac dzwieki
a dzis to normalnie mnie zaczepiala tym swoim allluuu agguuu :-D:-D:-D
rozgadala mi sie dziewczyna

a jakie plany na walentynki??
my odstawiamy mala do babci i.....wracamy do domu zeby pobyc sam na sam:-)jakis romantyczny film, winko itd....:-Dza ok 5godzin odbieramy mala:-)nie mamy kasy na zadne wyjscie a ostatnio brakuje nam chwil sam na sam wiec te walentynki z mila chcecia w ten sposob spedzimy. W zeszlym roku wygralismy kolacje z gazety olsztynskiej, napisali o nas artykul i umiescili zdjecia no i Kuba w ten dzien poprosil mnie o reke wiec bylo bardzo romantycznie:tak:a miesiac pozniej dowiedzielismy sie o naszej malej pyzie:-Dehhh wspomnienia;-)

no i sie pucusia zmajstrowalo po takich walentynkach :-D
a my Walentynki nie wiem jak spedzimy bo ja mam w tym dniu imieniny i licze na pomyslowosc polowka :-p:-p

reklama
Oj kochane jestescie!!! Gdyby nie Misia to nie wiedzialabym, ze o mnie pamietacie!!! Bardzo dziekuje wam za zyczenia i sciskam was goraco a wasze maluszki caluje w czolko!!!

ale sie rozpisalyscie.....

dziewczyny co kupujecie swoim mężom, chłopakom na walentynki ...ja nie mam żadnego pomysłu (najlepiej coś nie za drogiego :tak:)

ja szynszyle :-)

Dziewczyny, zarejestrowalam sie na naszej klasie... jak moge was znalezc?

juz wyslalam zaproszenie :tak:

Wisienka jak tam złosci??pogodziliscie sie już ze swoim??
TAKKKKKKKKKKKKK :-)
juz wszystko dobrze, rano nie zauwazylam zostawil mi liscik milosny i jeszcze w poludnie atakowal smsami :laugh2:

A gdzie nam się dziś Wisienka podziewa?:-(
juz jestem :-) tylko ciebie nie moge znalezc na naszej-klasie :-(
reszcie juzs powysylalam zaproszenia

a jakie plany na walentynki??
my odstawiamy mala do babci i.....wracamy do domu zeby pobyc sam na sam:-)jakis romantyczny film, winko itd....:-Dza ok 5godzin odbieramy mala:-)nie mamy kasy na zadne wyjscie a ostatnio brakuje nam chwil sam na sam wiec te walentynki z mila chcecia w ten sposob spedzimy. W zeszlym roku wygralismy kolacje z gazety olsztynskiej, napisali o nas artykul i umiescili zdjecia no i Kuba w ten dzien poprosil mnie o reke wiec bylo bardzo romantycznie:tak:a miesiac pozniej dowiedzielismy sie o naszej malej pyzie:-Dehhh wspomnienia;-)

kathe super historia.
my tez spedzamy w domu, mam zamiar przygotowac jakas fajna kolacje swieczki, winko, romantyczny film :-)
my swietujemy podwojnie bo 14.02 zeszlego roku sie wprowadzilam do niego :tak: i tez od tego dnia zaczelismy sie starac o synka, wiec mozna powiedziec ze jest walentynkowy :))))

Bira oj kiedy to będzie jak powiedza mama:-D ale mam nadzieje ze pierwsze mama a nie tata:-p:laugh2:
U nas ejoejo tylko jak była zła i głodna a teraz a buuu to już znaczy wszystko i jest wymawiane w różny sposób:-D Dzisiaj nawet filmik nagrałam jak gadała jak najęta i pokaże jej kiedyś:tak:

a mi kolezanka mowila ostatnio "naucz mowic najpierw TATA" hehehehe... spytalam "dlaczego" :eek: "....bo jak bedzie taki ranek , ze bedziesz z mezulkiem rozkoszowala sie w wyrku porankiem a maly zacznie wolac to bedzie wolal TATA a nie mama... i kto w tedy wstanie do malego?" hehehehe :-):-):-) luzara... ja tam wole jak ja wstaje bunajmniej narazie ;-)

sabina sliczne foteczki synusia na picassie :-) Na tym jedynm zdjatku to naprawde posneliscie czy ustawiona fotka?? :sorry: Kacperek bardzo fotogeniczny i z dnia na dzien coraz bardziej do Ciebie chyba podobny :tak:

reklama
a mi kolezanka mowila ostatnio "naucz mowic najpierw TATA" hehehehe... spytalam "dlaczego" :eek: "....bo jak bedzie taki ranek , ze bedziesz z mezulkiem rozkoszowala sie w wyrku porankiem a maly zacznie wolac to bedzie wolal TATA a nie mama... i kto w tedy wstanie do malego?" hehehehe :-):-):-) luzara... ja tam wole jak ja wstaje bunajmniej narazie ;-)

dobre :-D:-D:-D:-D

Do góry