anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Misia, super pomysl z tymi czekoladkami:-) ale juz dlamnie za pozno by doszlo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam Was wszystkie:
Lilka,Ania,Ala,Karolina i Sabina
Misia,az szkoda jesc te czekoladki.Takie ladne
No coz...ze mnie totalna gapa i za pozno by bylo zamawiac cos.
A mam tak jak Pusia.Do najblizszego centrum handlowego mam 10km i nie mam jak zabrac sie z dwoja dzieciakow.Tymbardziej,ze nie mam podwojnego wozka.
A jak juz jade to z mezem
;-)
Będzie naszym mężom musiał wystarczyć prezent w postaci żony
Pusia to najlepszy prezent jaki mogli dostać od życia
dziewczyny co kupujecie swoim mężom, chłopakom na walentynki ...ja nie mam żadnego pomysłu (najlepiej coś nie za drogiego )
Dziewczyny, zarejestrowalam sie na naszej klasie... jak moge was znalezc?
A teraz nawet mimo przeziebienia wzial sie do zabudowy zmywarki ...zamowilismy na allegro i wczoraj przyjechala ...nigdy ne mialam zmywarki, ciesze sie jak dziecko ...mmmmm!!!!
Ja rowniez skladam zyczeniaKreciku.......:-)
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
duzo milosci,cierpliwosci,usmiech na twarzy kazdego dnia,zdrowka i czego sobie zyczysz by sie spelnilo:-):-):-):-):-):-):-):-)
women widzialam na naszej klasie ze tez masz tego tygryska co asix, gdzie go kupilas?jest boski:-)jak przez net to podaj linka
/quote]
Ja kupiłam w lumeksie za 5 zl
Wrocilam od lekarza i takie nowiny
Wit D3 lekarz powiedział- ze jest ona w mleku ktore dostaje Dorian,wiec mnie uspokoiła
Nie chcieli mi go zmierzyc bo powiedzieli ze oni nie mierza bo dzieci sa za bardzo ruchliwe hehe wysmiałam ją.
Wiec musze sama to zrobic.
Uciekam robic obiadek:-)