reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Kasiu dziękuję za zaproszenie :)) . Kurcze Kreta achhhhhhh ...:szok::szok::szok:

:-) Już od dawna planowaiśmy ten wyjazd, ale zawsze coś... a to remont a to ciąża... a to mój mąż nie chce za granicę tyko nad polskie morze;-) Wreszcie wzięłam srawy w swoje ręce i załatwione;-):-)

Aluśka, Sabinka, dzięki. Zuełnie przypadkowo trafiłam na te poduszki. Fajnie są zrobione.

Anineczka, Sabinka za wczasy zapłaciłam 3600 AI, jeżeli chciała by opcję tylko z dwoma posiłkami kosztowało by to 3200. Wycieczke kupiłam w Travel Time. Jedziemy tylko na tydzień bo nie mamy z kim psów zostawić i mój brat będzie musiał do nich z Holandii przyjechać:baffled:

Jagoda, gratuluję posępów Blaneczki. Już niedugo nasze maluchy będą mówić mama ;-)

reklama
Women wow szybko rzeczywiście:tak:
Blanka od pierwszego miesiąca tylko ejoejoejo:-D i nic więcej a teraz wreszcie sie rozkręciła i gada na całego:-D

U mnie ejoejo to nadal ulubiony tekst, chociaż zasób słownictwa się powiększa, to jednak Inga kocha ejoejo. Kiedyś to znaczyło, że jest godna, a eraz znaczy dosłownie wszystko.

Bira oj kiedy to będzie jak powiedza mama:-D ale mam nadzieje ze pierwsze mama a nie tata:-p:laugh2:
U nas ejoejo tylko jak była zła i głodna a teraz a buuu to już znaczy wszystko i jest wymawiane w różny sposób:-D Dzisiaj nawet filmik nagrałam jak gadała jak najęta i pokaże jej kiedyś:tak:

A lecicie z Ingą, bo niedoczytałam?

Amanda wykąpana, nakarmiona i śpi :-D:-D:-D

Sabina nie ma za co :-);-)
Jagoda dzięki za zaproszenie:-D;-) niestety nie mogę wejść na nk coś im się znowu z serwerem chyba zrobiło :confused2::crazy:

A gdzie nam się dziś Wisienka podziewa?:-(

Women wow szybko rzeczywiście:tak:
Blanka od pierwszego miesiąca tylko ejoejoejo:-D i nic więcej a teraz wreszcie sie rozkręciła i gada na całego:-D

Amanda od pewnego czasu też wydaje odgłosy coś : aue grrgr ugu ejojo robiąć przy tym bardzo fajne minki i też się nieźle potrafi rozkręcić :-D:tak::tak:

KURCE OBUDZIłA SIę ...............:crazy:

hehe co do gaworzenia to Marysia tez juz dawno zaczela, uwielbiam te jej agu, ekchee, ooooo, hał, heja, haja, gee.
aja aja-to mowi jak ma smoka w buzi:-) ale i tak nic nie przebije tego jak slodko czasem potrafi powiedziec AGU:-Dkocham te jej gaworzenie i najlepsze jest to ze ona uwielbia jak powtarzamy to co mowi-smieje sie wtedy w glos:tak:

a jakie plany na walentynki??
my odstawiamy mala do babci i.....wracamy do domu zeby pobyc sam na sam:-)jakis romantyczny film, winko itd....:-Dza ok 5godzin odbieramy mala:-)nie mamy kasy na zadne wyjscie a ostatnio brakuje nam chwil sam na sam wiec te walentynki z mila chcecia w ten sposob spedzimy. W zeszlym roku wygralismy kolacje z gazety olsztynskiej, napisali o nas artykul i umiescili zdjecia no i Kuba w ten dzien poprosil mnie o reke wiec bylo bardzo romantycznie:tak:a miesiac pozniej dowiedzielismy sie o naszej malej pyzie:-Dehhh wspomnienia;-)

reklama
hehe co do gaworzenia to Marysia tez juz dawno zaczela, uwielbiam te jej agu, ekchee, ooooo, hał, heja, haja, gee.
aja aja-to mowi jak ma smoka w buzi:-) ale i tak nic nie przebije tego jak slodko czasem potrafi powiedziec AGU:-Dkocham te jej gaworzenie i najlepsze jest to ze ona uwielbia jak powtarzamy to co mowi-smieje sie wtedy w glos:tak:

a jakie plany na walentynki??
my odstawiamy mala do babci i.....wracamy do domu zeby pobyc sam na sam:-)jakis romantyczny film, winko itd....:-Dza ok 5godzin odbieramy mala:-)nie mamy kasy na zadne wyjscie a ostatnio brakuje nam chwil sam na sam wiec te walentynki z mila chcecia w ten sposob spedzimy. W zeszlym roku wygralismy kolacje z gazety olsztynskiej, napisali o nas artykul i umiescili zdjecia no i Kuba w ten dzien poprosil mnie o reke wiec bylo bardzo romantycznie:tak:a miesiac pozniej dowiedzielismy sie o naszej malej pyzie:-Dehhh wspomnienia;-)

Kathe rzeczywiście macie co wspominać-super! Mega romantyczny wieczór wam sie zapowiada:-)

Aa właśnie zapomniałam o "ekchee":-D:-D:-D -tak zawsze robi jak zaczyna jej cos nie pasować, coraz głośniej i głośniej aż w końcu przeradza się to w płacz:confused2::sorry:

Do góry