reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Kasiu dziękuję za zaproszenie :)) . Kurcze Kreta achhhhhhh ...:szok::szok::szok:

:-) Już od dawna planowaiśmy ten wyjazd, ale zawsze coś... a to remont a to ciąża... a to mój mąż nie chce za granicę tyko nad polskie morze;-) Wreszcie wzięłam srawy w swoje ręce i załatwione;-):-)

Aluśka, Sabinka, dzięki. Zuełnie przypadkowo trafiłam na te poduszki. Fajnie są zrobione.

Anineczka, Sabinka za wczasy zapłaciłam 3600 AI, jeżeli chciała by opcję tylko z dwoma posiłkami kosztowało by to 3200. Wycieczke kupiłam w Travel Time. Jedziemy tylko na tydzień bo nie mamy z kim psów zostawić i mój brat będzie musiał do nich z Holandii przyjechać:baffled:

Jagoda, gratuluję posępów Blaneczki. Już niedugo nasze maluchy będą mówić mama ;-)

reklama
Women wow szybko rzeczywiście:tak:
Blanka od pierwszego miesiąca tylko ejoejoejo:-D i nic więcej a teraz wreszcie sie rozkręciła i gada na całego:-D

U mnie ejoejo to nadal ulubiony tekst, chociaż zasób słownictwa się powiększa, to jednak Inga kocha ejoejo. Kiedyś to znaczyło, że jest godna, a eraz znaczy dosłownie wszystko.

Bira oj kiedy to będzie jak powiedza mama:-D ale mam nadzieje ze pierwsze mama a nie tata:-p:laugh2:
U nas ejoejo tylko jak była zła i głodna a teraz a buuu to już znaczy wszystko i jest wymawiane w różny sposób:-D Dzisiaj nawet filmik nagrałam jak gadała jak najęta i pokaże jej kiedyś:tak:

A lecicie z Ingą, bo niedoczytałam?

Amanda wykąpana, nakarmiona i śpi :-D:-D:-D

Sabina nie ma za co :-);-)
Jagoda dzięki za zaproszenie:-D;-) niestety nie mogę wejść na nk coś im się znowu z serwerem chyba zrobiło :confused2::crazy:

A gdzie nam się dziś Wisienka podziewa?:-(

Women wow szybko rzeczywiście:tak:
Blanka od pierwszego miesiąca tylko ejoejoejo:-D i nic więcej a teraz wreszcie sie rozkręciła i gada na całego:-D

Amanda od pewnego czasu też wydaje odgłosy coś : aue grrgr ugu ejojo robiąć przy tym bardzo fajne minki i też się nieźle potrafi rozkręcić :-D:tak::tak:

KURCE OBUDZIłA SIę ...............:crazy:

hehe co do gaworzenia to Marysia tez juz dawno zaczela, uwielbiam te jej agu, ekchee, ooooo, hał, heja, haja, gee.
aja aja-to mowi jak ma smoka w buzi:-) ale i tak nic nie przebije tego jak slodko czasem potrafi powiedziec AGU:-Dkocham te jej gaworzenie i najlepsze jest to ze ona uwielbia jak powtarzamy to co mowi-smieje sie wtedy w glos:tak:

a jakie plany na walentynki??
my odstawiamy mala do babci i.....wracamy do domu zeby pobyc sam na sam:-)jakis romantyczny film, winko itd....:-Dza ok 5godzin odbieramy mala:-)nie mamy kasy na zadne wyjscie a ostatnio brakuje nam chwil sam na sam wiec te walentynki z mila chcecia w ten sposob spedzimy. W zeszlym roku wygralismy kolacje z gazety olsztynskiej, napisali o nas artykul i umiescili zdjecia no i Kuba w ten dzien poprosil mnie o reke wiec bylo bardzo romantycznie:tak:a miesiac pozniej dowiedzielismy sie o naszej malej pyzie:-Dehhh wspomnienia;-)

reklama
hehe co do gaworzenia to Marysia tez juz dawno zaczela, uwielbiam te jej agu, ekchee, ooooo, hał, heja, haja, gee.
aja aja-to mowi jak ma smoka w buzi:-) ale i tak nic nie przebije tego jak slodko czasem potrafi powiedziec AGU:-Dkocham te jej gaworzenie i najlepsze jest to ze ona uwielbia jak powtarzamy to co mowi-smieje sie wtedy w glos:tak:

a jakie plany na walentynki??
my odstawiamy mala do babci i.....wracamy do domu zeby pobyc sam na sam:-)jakis romantyczny film, winko itd....:-Dza ok 5godzin odbieramy mala:-)nie mamy kasy na zadne wyjscie a ostatnio brakuje nam chwil sam na sam wiec te walentynki z mila chcecia w ten sposob spedzimy. W zeszlym roku wygralismy kolacje z gazety olsztynskiej, napisali o nas artykul i umiescili zdjecia no i Kuba w ten dzien poprosil mnie o reke wiec bylo bardzo romantycznie:tak:a miesiac pozniej dowiedzielismy sie o naszej malej pyzie:-Dehhh wspomnienia;-)

Kathe rzeczywiście macie co wspominać-super! Mega romantyczny wieczór wam sie zapowiada:-)

Aa właśnie zapomniałam o "ekchee":-D:-D:-D -tak zawsze robi jak zaczyna jej cos nie pasować, coraz głośniej i głośniej aż w końcu przeradza się to w płacz:confused2::sorry:

Do góry