reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Ja podaruję mojemu czekoladki z moim nadrukiem:
CZEKOLADKI Z TWOIM ZDJĘCIEM *WALENTYNKI 18,99 zł (309712991) - Aukcje internetowe Allegro

hehe a ja nic, tylko zaproszenia przyjmuje na NK :-D:-D:-D

misia, bira fajne maci pomysły na prezenty:-) szkoda że ja wcześniej o tym nie pomyślałam bo tak szybko nie dojdzie na czas :nerd: tak jak to Pusia stwierdził musi wystarczyć prezent w postaci żony :tak::tak:za rok się coś wymyśli ....:cool:

hello,melduję tylko ze bylismy z Marcelkiem u doktora i dostał 2 syropki
drosetux i sansovit po 2 x 2,5ml
wszystko na płuckach ok,gardełko też w porządku
jak do soboty kaszel nie ustąpi to w poniedziałek na kontrolę:-(

póżniej nadrobię teraz muszę z Samim Walentynki dla jego lasek robić:-p:tak::-D

Super sprawa. Teraz nie wyobrażam soie życia bez zmywary. T był pierwszy zakup do naszego mieszkania jak tylko je kupiiśmy;-):-) Nie ieliśmy specjalnie mebli nawet, ale zmywarka już stała;-):-)

U nas dzień zleciał calkiem przyjemnie:-) Byłyśmy w biurze podróży i wykupiłyśmy wycieczkę na Krete. Kurcze lecimy dopiero we wrześniu a ja już się doczekać nie mogę:-) A później był lasek z pieskami i znajomą:-) a teraz sobie odpoczywamy;-)
Tez zaliczam sie do szczesliwych posiadaczek zmywarki :laugh2::laugh2::laugh2:

Bira ile placiliscie za Krete i na ile jedziecie?
Faktycznie ten portal Wakacje.pl - last minute, Egipt, Turcja, Tunezja, Grecja, egzotyka jest tani :tak:
Ale niewiem czy mi sie opyla leciec z Pl.Bo do tego trzeba doliczyc koszty lotu do Warszawy i ewentualny nocleg :baffled:
No nic,ja szukam dalej...he he he. Mam nadzieje,ze maz dostanie zwrot podatku,bo jak nie to pojedziemy do DuParyza :eek::-)

Aaa moj mlody bawi sie wlasnie grzechotka :-D:-D

o rajku my po kąpieli dziś wcześniej bo już był na maxa zmeczony.. i Kapik już usypia:-)
idę od tyłu:-)
heheh
co do zmywarki też mam i też była pierwszą zaplanowaną rzeczą jak kupowaliśmy mieszkanko i projektowaliśmy kuchnie;-) oj powiem szczeże że coś wspaniałego wymyślili...:-)
co do wakacji to np. ostatnio na 2 tyg. w Turcji byliśmy płąciliśmi 2500 za osobę all inc:-) inaczej nie jeździmy niż all inc bo ja bym na napojach i piweczkach i innych rzeczach zbankrutowała...tunezja np. płaciliśmy za 8 dni 1350...
mniej wiecej takie ceny za tydzień lub 2:-) Grecja 1300... ja jeżdze najczęściej z Itaką...i do hoteli 3* bo mi takie wystarczają:-)
Kiedys byliśmy w kompleksie hoteli w Turcji 3 4 5 * i można bylo ze wszystkiego korzystać w tych wyższych gwaizdkach w swoim mieliśy tylko spać:-) wiec to tyle :-)

Walentynki..robię dla mężusia kolacje w domku:-) przy świecach z dobrym winkiem itp:-) no i potem coś extra...:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2: już część rzeczy kupiona:-)
Pusia tez uważam ze prezent w postaci żony najlepszy:-) hihi

Marcelku zdróóóówwwwkkkaaa dużo życzymy....
Anulka dla mężusia też zdrówka:-)
Bira ale fajowo na KRetę !hmmm a z jakim biurem i na ile i ile??:-) hehhe
Misia Bira super prezenty dla małżów:-)
Kreciku.......:-)

wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
duzo milosci,cierpliwosci,usmiech na twarzy kazdego dnia,zdrowka i czego sobie zyczysz by sie spelnilo:-):-):-):-):-):-):-):-)

dołączam się do życzeń dla Krecika naszego! Własnie Krecik gdzie jestes??????????

Asix mam nadzieje że dzisiejsza nocka będzie lepsza.....bidulko....
Women dobrze ze Cię uspokoili w przychodni...nie ma się co denerwować...chociaż z drugiej strony jak sie na nasza Polską służbę zdrowia nie denerwować...!
Mirka i co leń straszny dzis był:-)??:-)
Lilka Ty to masz tam super opiekę zazdroszcze....ehhh ciekawe kiedy u nas taka bedzie ...moja wizyta trwa jakieś 15-20 minut...
Wisienka jak tam złosci??pogodziliscie sie już ze swoim??
Aluśka dziękuję za zaproszenie;-)

buziaki dla wszystkich mamuś i dzieciaczków:-) uff ale sie rozpisałam:-)

Witajcie kobitki!

Kreciku sto lat!!!

dziewczyny co kupujecie swoim mężom, chłopakom na walentynki ...ja nie mam żadnego pomysłu (najlepiej coś nie za drogiego :tak:)

Pusia
ja nic nie kupuję bo mój mężulek nie lubi tego "święta" W sumie romantyczny dzień mamy zawsze 10 dni przed walentynkami-naszą rocznice poznania się, więc mamy takie swoje prywatne walentynki:sorry:

w czwartek idziemy do lekarza na szczepienie więc przy okazji wezmę od niego skierowanie do neurologa,

Lilka opieki medycznej tylko pozazdrościć :tak: u mnie wizyta ze szczepieniem i ogólnym pomiarem trwa maksymalnie z 20 minut jak nie mniej :sorry:

My też mamy w czwartek szczepienie:tak:.
U nas podobnie 20 min i po sprawie:sorry:.

Misia, super pomysl z tymi czekoladkami:-) ale juz dlamnie za pozno by doszlo...:sorry::sorry:

Rzeczywiście świetny pomysł:tak:

To też mi się podoba:-)

Pusia, Anulka, Aluśka wysłałam zaproszenia:-)

A ja dalej jestem zabiegana...
Blanusia od dwóch dni ciagle gada:-D nauczyła się mówić: "a buuuuu, a guuuu" i ciągle powtarza-uwielbiam to...a jaką przy tym robi mądrą mine:-D
Teraz już śpi a ja idę ogarnać troche bajzel w domku...

Co do gaworzenia to Dorian niesamowicie szybko zaczął bo miał nieco ponad miesiąc i juz gaworzył.
Teraz spi sobie grzecznie.
Lece do GALERII

reklama
Women wow szybko rzeczywiście:tak:
Blanka od pierwszego miesiąca tylko ejoejoejo:-D i nic więcej a teraz wreszcie sie rozkręciła i gada na całego:-D

Do góry