reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

...nienawidze czekac :-(
rozumie Cię w 100% - miałam tak samo, ale przetłumaczyłam sobie to tak: "musisz się cieszyć brzuszkiem bo już niedługo go nie będzie" i mi pomogło bo na samą myśl, że już niedługo nie będę miała brzuszka i nie będę czuła wewnętrznych ruchów - ja i tylko ja :) - robi mi się trochę smutno:-(
Podobno po porodzie brzuszek rekompensuje karmienie piersią - o tym czy tak jest rzeczywiście mogą sie wypowiedzieć świeżo upieczone mamusie ::tak:
Ale zrobiło się sentymentalnie :-)

reklama
Witam się i idę poczytać co się działo na tych 5 ostatnich stronach.

ale fajnie jakbys urodzila na mikolajki :-) :-) :-)

No u nas to boje sie o to toczą, bo jedna babcia chciałaby, żeby to był 4.12, bo wtedy jest Barbary a Ona Basia właśnie, a druga babcia (moja mama) urodziła się w mikołajki :tak: do tego dochodzą różni znajomi z początku grudnia chwaląc swoje daty urodzenia :-)

misia z tego co czytalam to mialas cesarke, wiec jesli chodzi o sex po to jestes w lepszej sytuacji :-) :-) ale i tak czytalam ze nawet po cc swoje trzeba odczekac :-(

tak, to jedyna pociecha że "tam" jestem nienaruszona i wszystko gra. Ale rana jeszcze boli no i krwawię, więc muszę odczekać ;-)
ale powiem Wam że jak się karmi piersią to mimo wszystko bolesne są przytulanki, bo jest sucho :-(

teraz wlasnie doczytalam, to z tym odmawianiem to ci wspolczuje :sorry2: nie wiem jak Wy dziewczyny, ale w czasie ciazy to mam jeszcze wieksza ochote :zawstydzona/y: :-) jakies 3 miechy temu mialam problemy i krwawilam po, akurat bylam w polsce i gin zakazal mi sexu, ale nie dalo rady, jakis tydzien czasu tylko wytrzymalismy :-p no ale na szczescie wszystko bylo i jest w porzadku i juz nie mam problemu.
Nie wiem jak ja dam rade w czasie pologu, wytrzymac te 4 czy 6 tyg.ale podobno wtedy juz sie nieche :confused: :dry: hihi

tak, to jedyna pociecha że "tam" jestem nienaruszona i wszystko gra. Ale rana jeszcze boli no i krwawię, więc muszę odczekać ;-)
ale powiem Wam że jak się karmi piersią to mimo wszystko bolesne są przytulanki, bo jest sucho :-(

O nie, sucho to ja już w ciąży zaczęłam mieć :-( a mój mąż, tak jak Larvuni, odmawia "współpracy", ma opory przez synka. A ja mam ochotę, i to wielką, a przy okazji każdy dotyk okropnie mnie denerwuje :growl::growl:. Do tego cały czas wszystko mnie swędzi, zwłaszcza wieczorem. I tu przechodzę do innego tematu. Spytałam dziś panią doktor czy to swędzenie to norma w ciąży. I od razu dostałam skierowanie na badania z małym "opr", w kierunku cholestazy. jutro będę miała wyniki. Jak będą w miarę dobre, to ok, a jeśli nie to czeka mnie szpital :-( Pocieszające jest to, że same dłonie i stopy mnie nie swędzą, więc może to nie być to. Już nie wiem co robić, żeby nie swędziało, myję się mydłem bambino i 2x dziennie smaruje oliwką, tez bambino.:sorry2::errr:

Mamusie wróciliśy własnie do domku:-)
nie poczytam teraz co uwas :-) jak tylko Kacperek zaśnie nadrobię chociaz trochę zaległości i foteczki wstawie:-)
no i opisze poród;-)
ale było naprawde szybciutko;-)
teśkniłam za wami cały czas:-)
buziaki dla rozdwojonych i nierozdwojonych:-)
ale mi brakuje brzusia.........:-)

Witaj Sabinko! Koniecznie napisz co i jak! :-)

Jolie u mnie podobny tekst, jeszcze nie urodziłam Igora a ten mnie pyta kiedy 3 robimy... im łatwo robić a my to co - maszynki do rodzenia? :wściekła/y:

Sabinka witaj, czekamy na relacje i oczywiscie na foteczki :)

Moj P caly czas twierdzi ze zaraz bedzie plodzil coreczke, ale ja sie go tylko pytam z kim :p

reklama
Witaj Sabinko. Pewnie zauważysz (jeśli znajdziesz chwilę na poczytanie), że bez Ciebie to takie pustki tu były :tak:

Witaj Sabinko! Koniecznie napisz co i jak! :-)

Jolie u mnie podobny tekst, jeszcze nie urodziłam Igora a ten mnie pyta kiedy 3 robimy... im łatwo robić a my to co - maszynki do rodzenia? :wściekła/y:

Teoretycznie to oboje chcemy, żeby dzieci było więcej niż jedno i sama się zastanawiam kiedy "ruszyć" z następnym, ale ten wczorajszy tekst mnie rozbawił. Mój Damian po prostu bardzo chce mieć swoją księżniczkę do rozpieszczania ;-) Jak to mówi, kto będzie mnie podziwiał (w sensie Jego - tatę) jak nie moja córeczka? Czyli jak już do tego kiedyś dojdzie, to będę miała w domu grupę wzajemnej adoracji :-D

Do góry