reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
ja poprosze puszczalaska, biala z 1 lyz. cukru.... ehhh...

women wiem, ze mam jeszcze troche do terminu wg OM (wg usg juz minol) ale ja naprawde mam dosc! :-(
mirka dlaczego bedzie juz tylko gorzej? Mi sie tak nie wydaje.... Bede mogla w koncu polezec na brzuszku, bede mogla ogolic mala bez wygibasow w wannie z lusterkiem..., nie bede miala opuchlizny, bede mogla w koncu posexic sie (teraz mezus odmawia), bede mogla robic duzo innych rzeczy w ktorych teraz ogranicza mnie brzucholek :sorry2: Bedzie dzidzia i niby obowiazki... no i co z tego... ja nie umiem poprostu sie nudzic i siedziec:dry: Moze to dlatego ta depresja.... I takie towarzystwo 24h na dobe to chyba tez nie przeklenstwo tylko szczescie ;-) Czasami bede miala dosc wiadomo...., ale bedzie lepiej niz jest teraz! :-(

HEJKA!!!

ja jestem ale z doskoku, latam po chałupie i ogarniam towarzystwo... :-p
dzisiaj idę do pediatry z Igim, mam nadzieję że da mi jakieś kropelki na to oczko bo już mam tego serdecznie dość.

Współczuję Wam ciężarówki, ale pomyślcie że ciąża nie trwa wiecznie! :tak:
Doczekacie się, choć wiem że te ostatnie dni tak się dłużą i już się wszystkiego odechciewa...

women dobrze ze dzis czujesz juz sie ok :-)

larvunia ja tez juz chce rodzic :tak: a jeszcze bardziej niz ja chce tatus zebym w koncu urodzila, wczoraj to chyba z 10 razy albo i lepiej, i dzis rano to samo mowil do dzidzi zeby juz w koncu wyszla :-D :-D a ja sie tylko zastanawiam czy az tak bardzo juz sie nie moze doczekac dzidzi czy 2 tyg. wakacji :confused: (bo tu w UK jak kobieta urodzi to tatusiowi przysuguje 2 tyg.) :happy2:

teraz wlasnie doczytalam, to z tym odmawianiem to ci wspolczuje :sorry2: nie wiem jak Wy dziewczyny, ale w czasie ciazy to mam jeszcze wieksza ochote :zawstydzona/y: :-) jakies 3 miechy temu mialam problemy i krwawilam po, akurat bylam w polsce i gin zakazal mi sexu, ale nie dalo rady, jakis tydzien czasu tylko wytrzymalismy :-p no ale na szczescie wszystko bylo i jest w porzadku i juz nie mam problemu.
Nie wiem jak ja dam rade w czasie pologu, wytrzymac te 4 czy 6 tyg.ale podobno wtedy juz sie nieche :confused: :dry: hihi

reklama
Do góry