reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

hehe
ja robie przerwe conajmniej 5 letnia :-p

dziewczyny nie dolowac sie juz naprawde niedlugo!!!!

i nie zgadzam sie z opinia ze potem coraz gorzej!!! co za bzdura?
wszystko wraca do normalnosci a nawet jest duuuuzo lepiej- same zobaczycie

ja dzisiaj ide do gina tak pro forma, zobaczymy co mi powie

sciskam

reklama
mirka WSTRECIULO!! ;-):-p:-p:-p "z tym co raz gorzej to bylo tylko dla larvuni zeby przestala marudzic" niedobra ty.... :sorry2:

sabina sabina sabina!!! czy na poranne kawki bedziesz zagladac ?? :sorry2:

jolie ja moglabym sie (tak czuje) bzykac sie w ciazy non stop... mezus boi sie - niesety. Nawet lekarz go nie przekonal.. a mi sie chce juz od marca :dry: Podniecona na maxa a tu nic... glupie uczucie strasznie... i czasami mam glupie mysli z tego powodu.... no nic zobaczymy jak dlugo bede jeszcze czekac.

dziewczyny rano jak wstalam i sie wykapalam, tak ciagle leze... Nie wiem czy jest sens sie przebrac z tej pizamki czy dalej sie klasc. Meza nadal nie ma, pieska zabral ze soba wiec na dwor nie bede wychodzic... Czuje sie jak wrak czlowieka, i tak strasznie mi ciezko. Psychicznie i fizycznie... z lozka wstawalam chyba z 10 min... masakra! Hmmm.. co tu szybkiego do jedzonka zrobic? Co polecacie? mam dosc juz kanapek dzisiaj :dry:

oj larvunia ................ oj oj
nie dobrze z toba #
nic na ciebie nie dziala nawet moje glupie gadanie
co do sexu to mi sie zupelnie niechce ..... nie wiem moze jakas dziwna jestem
moj maz tez nie bardzo jest zaintersowany
ale powiem wam ze na jedno czekam po porodzie ( tzn po po wszytskim )
ubrac sie sexownie i pojsc na kolacje i po tem troche pohulac ( jak zadawnych czasow)
ale o tym przestaje myslec natychmiast jak spojrze na moj brzuszek .... zero checi na sex

moze makaron, do tego pomidorek plus serki zolte, plesniowe etc i bazylia
wszystko podpiec na patelni
szybkie i smaaaczne

przyszla moja kolyska z US
juz sie piora wszystkie kolderki i bibelotki
jest duuzo wieksza od koszyka i bardzo sliczna
jak ubiore to zrobie foty
koszyk bedzie sobie np w salonie a kolyska w sypialni i potem w pokoju szkrabow

Oj Larvuniu niedobrze z Toba :dry:
Czyzby depresja poporodowa w ciazy???
Rozchmurz sie kochana.Nic ci nie da narzekanie:no:
Marcel przez to szybciej sie nie urodzi
A pamietaj -szczesliwa mama-szczesliwe dziecko :tak:
Chyba nie chcesz urodzic smutaska :confused::sorry2:

Tak wiec dupka w troki i do kuchni.Co masz w lodowce?

Mlody przybral 160 gram od urodzenia.
Pepek ladnie sie goi i wsuwa juz stowke z butelki.
Moje cisnienie zabojcze 80/60 :baffled:
Dziwnie,bo czuje sie znacznie lepiej.I niewiem zupelnie o co chodzi z tym cisnieniem:sorry2:
Oho mlody sie budzi:-)

Sabinko WITAJ W DOMKU

Anineczko,Sabinko.Misia witam was kochane mamusie......Piszcie do nas dużo,co robicie ze swoimi pociechami bo my czytamy i sie przy okazji uczymy.

A teraz Wam coś powiem
Dziś była u mnie dobra znajoma i tak siedzimy i gadamy na temat mojego terminy poródu i nienie uwierzycie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja mam obliczony termin porodu według ostatniego dnia miesiączki a powinien być od pierwszego dnia,prawda?
A wiec tak jak miałam od 31,to trzeba sie cofnąć co ok.5 dni wczesniej czyli gdzieś 26stycznia do tego dodajemy 7 dni i wychodzi termin na 2 listopada wg OM SZOK
Z tego wszystkiego wynika ze jestem 7 dzień po terminie!!!!!!!!!!!!

Co wy na to????

reklama
Women tylko teraz się nie nakręcaj, że jesteś o te kilka dni więcej po!!! A tak w ogóle to Twój lekarz nie wyliczał Ci tego terminu? Chyba pytał o pierwszy dzień ostatniej miesiączki? On chyba rzeczywiście jakiś niemrawy jest.

Do góry