reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
mirka mi odkad sie brzuch obnizyl to wlasnie nie moge spac :no::wściekła/y: dzisiaj w nocy do toalety wstawalam 4 czy 5 razy, raz to o malo nie zrobilam w lozku :zawstydzona/y: ahaha :-D :-D bo taka zaspana bylam i wydawalo mi sie ze jestem w toalecie :sorry2:

ja mam problemy wciagu dnia chodze do toalety chyba ze 100 razy ale na noc staram sie malo pic wiec wstaje 1 albo 2 razy ale tak w pol snie ze wracam do lozka i zasypiam .............. ale faktem jest ze stram sie nie spac wciagu dnia
moze dlatego przesypiam noc

Hello
Elbra mi tez sie brzuch nie obniżył ani trochę,twardy to ja mam prawie 24 h ja brałam cały czas nospa 3x1 dlatego ze mialam non stop kolor twardy brzuch,nie biore jej od miesiąca sama odstawiałam.
Dziś 3 dzień po terminie,jutro mam wizyte u gina wiec zobaczymy co postanowi?
A co do spania w nocy to ja spie dosc dobrze,raz wstaje na siuiu i pozniej zmierzam w kierunku kuchni zjadam jedno danio i maszeruje dalej spac.hihi

.... mam dzien jakis do d..y :-( Nie wiem... polezalam w wannie i nic nie pomoglo :dry: Mysle ciagle o tym ze moglabym juz urodzic, mam dosc powoli. Wiem ze marudze i Wy tez juz chcialybyscie, ale mi sie wydaje ze powoli trace cierpliwosc... i popadam w jakas zlosc. :frown::frown::frown: Dzis mezus sie na mnie zezloscil, ze niechce ruszyc dupy z domu :-( Nie wiem co zaczyna sie dziac ze mna... jakas faza przejsciowa czy co... :confused::-(

...chyba zarazilam sie od women z wczoraj.... kurde nawet sprzatac mi sie niechce, o biadu tez nie zrobie.... :frown: Mezus jak wroci z miasta to chyba sie lekko zdziwi ze nic nie zrobione, no ale trudno sie mowi... CHCE JUZ RODZic!! Niewazne juz dla mnie jak i czy bedzie bolalo, juz poprostu chce!

oj larvunia ..... bierz sie do galopu .......... co to za humorki :wściekła/y:
ok pogoda do dupy, maly sie nie spieszy ...... wiem ma to samo :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(
ale pomysl ze to juz koniec ... a potem bedzie juz gorzej
nie bedziesz miala czasu sie nudzic
i bedziesz miala towarzystwo prze 24h :-D:-D
glowa do gory .... w koncu sie zacznie ..... :-p

larvunia chyba zaraziłaś sie ode mnie tyle ze jeszcze do tego beczałam i lezałam dwa dni w lozku szok jaką depresje moze kobieta złapac po terminie ale dzis czekam juz na gosci i jest ok

reklama
a tak na marginesie mirka i larvunia kobiety wy macie jeszcze po 10 dni do terminu,a jak przenosicie to zobaczycie co znaczy miec zły humor oj nie dobrze ....

Do góry