reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Jolie ja z tym terminem przeszła z pól prywatnej przychodni i tam baba mnie pytala o ostatni dzien miesiaczki,nigdy nad tym nie myslalam i sie nie zastanwialam wiec teraz jestem w szoku
Nie nakrecam sie ale jesli tak jest to powinnam byc juz pod kontrola KTg i USg

reklama
oj women ... pewnie sie w tej prywatnej baba sie pomylila bo chciala powiedziec data ostatniej miesiaczki a powiedziala ostatni dzien
wiec mysle ze powinnas pojsc do lekarza i z nim to ustalic
a swoja droga 7dni to jeszcze nie tragedia .... psychicznie dla ciebie tak ale nie dla malucha
wiec sie nie martw

Kurcze Women, skontaktuj sie z lekarzem, moze cos poradzi. Dziwna sprawa.

Ja jestem wlasnie po wizycie health visitor, bardzo mila, mloda kobietka. Pogadala, popytala, dala mi ksiazeczke zdrowia dla malego i ksiazke o dzieciach od urodzenia do piatego roku zycia. Nastepny raz odwiedzi mnie 2 tygodnie po porodzie.

W ogole chcialam zabrac sie za robienie rosolu i siegam do lodowki a tam nie ma kury!! Wczoraj po zakupach wrzucilam ja do zamrazalki :angry: Teraz musze ja na szybko reanimowac bo nici z obiadu beda :)

MIRECZKO nie stresuję sie bo czuje ruchy małego wiec spoko,ale trzeba bedzie jutro podjąć jakieś decyzje zobaczymy jak zaareaguje doktor?
Tymczasem uciekam na zakupy....Może odbiore dziś wkońcu wózek małego bo cały czas jakoś nie po drodze.Do usłyszenia pozniej kochane.

oj larvunia ................ oj oj
nie dobrze z toba #
nic na ciebie nie dziala nawet moje glupie gadanie

:rofl2::rofl::rofl2: hihihi!

Ja mam obliczony termin porodu według ostatniego dnia miesiączki a powinien być od pierwszego dnia,prawda?
A wiec tak jak miałam od 31,to trzeba sie cofnąć co ok.5 dni wczesniej czyli gdzieś 26stycznia do tego dodajemy 7 dni i wychodzi termin na 2 listopada wg OM SZOK
Z tego wszystkiego wynika ze jestem 7 dzień po terminie!!!!!!!!!!!!

Co wy na to????

Women to ten lekarz chyba jakiś nieprzytomny jest! Kochana ja miałam ostatnią miesiączkę dokładnie 26 stycznia, zawsze się podaje pierwszy dzień okresu i miałam wyliczony termin wg @ na 2 listopada!
:confused:

Byłam dzisiaj na wizycie patronażowej z Igim u pediatry, na ropiejące oczko mamy kwas borny raz dziennie, sufacetamidum 2x dzienie i obserwujemy. Jak nie przejdzie to robimy wymaz. Igi waży 3960 g czyli przybrał od wyjścia ze szpitala 800 gram :biggrin2:

Zaraz idę po wyniki mojej morfologii, zobaczymy czy ta moja anemia już minęła :biggrin2:

a poza tym idę cycać.

sugar za pozno :sorry2: Zdazylam nasmazyc nalesniory :wink: Ale Twoja propozycje makaronu zrobie jutro napewno :*
mircia chyba kazdy ma jakis slabszy dzien... ja chyba dzis... Mam nadzieje, ze nie jestes na glupia andzie zla (czyli mnie) :zawstydzona/y:;-) Kurcze powiedz jesli nie sexik to czym dzidzie chcesz pospieszyc do wyjscia?? Czy poprostu czekasz?? Bo ja nie mam pomyslow :sorry2:
misia zycze aby ta anemia minela na wieki! :tak:
women pierwsze slysze by sie tak liczylo..... dziewczyny maja racje, pierwszy dzien ostatniej @ :tak: Ciekawe co Ci teraz lekarz p[owie......
anitt poprawilas mi humorek ta reanimacja :-D

dziewczynki ruch mi dobrze zrobil... Zajelam sie nalesniorami, pozniej gary pomylam, polatalam z odkurzaczem i jakos odzylam :-p;-) ....teraz czekam na mezulka. Caly dzien dzis sama....

Sabinka witam ponownie..... jak super ze juz jestes, bo odkad zniknelas jakies pustki tutaj zaczely panowac:sorry2: a juz sie nie moge doczekac jak wkleisz zdjecie Kacperka:-)

larvunia od marca? szok :shocked2: to teraz sie nie dziwie czemu masz taki nastroj :sorry2: ja to jak 2 -3 dni nie ten tego hm to zle ze mna :-):-) ale naszczescie nie jest to czesto :zawstydzona/y: :-D moj zna moj temperament i by sie bal ze moge znalezc innego :-p :baffled:

jolie a ja to mam na odwrot - jeszcze bardziej jestem tam mokra ze czasem to naprawde juz myslalam ze mi wody wyciekaja :cool2:

reklama
Do góry