reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
faktycznie sie rozpisalyscie od rana :sorry:
jolie serniczka niestety nie mam ale kawka sie znajdzie :happy:
anulka daj znac co i jak jak wrocisz... molinois ty tez kochana :-D

...do pozniej kochane!

Jestescie kochane ze o mnie pamietacie! Ja bylam w szpitalu z grypa zoladkowa! Lipa totalna! Tak mi zoladek rozregulowalo ze mialam przedwczesne skurcze! Wszyscy juz byli przygotowani na narodziny Colinka a tu nic! Jestem znow w domku i czekam cierpliwie! Brzuch juz nisko i skurcze dalej sa ale jakos dalej jestesmy dwa w jednym!

Ucalowania dla was wszystkich a szczegolnie dla tych juz rozdwojonych! Nie wiem dokladnie ale to chyba Jagoda i Misia tula juz swoje skarby!!! Gratuluje!!!

Jestescie kochane ze o mnie pamietacie! Ja bylam w szpitalu z grypa zoladkowa! Lipa totalna! Tak mi zoladek rozregulowalo ze mialam przedwczesne skurcze! Wszyscy juz byli przygotowani na narodziny Colinka a tu nic! Jestem znow w domku i czekam cierpliwie! Brzuch juz nisko i skurcze dalej sa ale jakos dalej jestesmy dwa w jednym!

Ucalowania dla was wszystkich a szczegolnie dla tych juz rozdwojonych! Nie wiem dokladnie ale to chyba Jagoda i Misia tula juz swoje skarby!!! Gratuluje!!!
ale mi sie nic nie chce
krecik : to super ze juz z toba wszystko ok
jeszcze pati sie rozdwoila

witajcie:-)
ogromnie wszystkim dziękujemy za gratulacje..:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
od wczoraj jesteśmy w domku
chciałam wyjść we wtorek ale przekonali mnie zebym jeszcze dobę została:rofl2:
poród miałam wymarzony i każdej z Was takiego zyczę:tak:;-):-)
anestezjolog nie zdążył zrobić znieczulenia bo rozwarcie szło jak burza
Marcelinek spieszył się bardzo do Rodziców i Braciszka:-)
mąż spisał się dzielnie przy porodzie
był dla mnie cudownym oparciem:happy:
wszystko opiszę na stosownym wątku;-)
Malutki jest najcudowniejszy na świecie;-)
je i spi,od czasu do czsu pomiałczy jak malutki Kotek
słyszałam jak płakał 2 razy...jak się urodził i dzisiaj gdy położna pobierała mu krewkę z nózki:-D
jestem w nim zakochana po uszy:rofl2:

przepraszam ze nie nadrabiam co u was ale pisze do Was na stojąco bo niestety nie moge siedziec

mam 8 szwów i musze czekac na wygojenie
całuje Was mocno i lece wkleic pare fotek mojego Kotka:-)

:-)witajcie mamcie:-)

pati alez zazdroszcze ci tego latwego porodu:tak: ciesze sie ze tak szybko poszlo i ze wszystko ok:tak:
misia super ze u ciebie tez dobrze:-)

krecik dawno cie nie bylo kochana, wspolczuje tej grypy, ale dobrze ze wszystko juz oki:tak:

a co z lilka i anineczka?????

dziewczyny ja tez jakos ostatnio w nocy czesto sie budze, chyba cos w tym jest co napisala larvunia:tak: bo budze sie o stalych porach-gotowa nie wiadomo do czego:-p ostatnio wstalam o 6tej i robilam dla meza nalesniki na sniadanie:szok: ale np dzis wstalam przed 11:-) spioch ze mnie rasowy;-)

Witam po lekarzu, oczywiscie zdrowa jak ryba podobno.
Cisnienie moje- 124/81
Maly-150
Temperatura-36,6
Mocz w normie (dobrze ze mu go wcisnelam, bo pewnie by nawet nie zbadal :|
I tak wlasnie wygladala moja wizyta u lekarza... Wlasciwie to sie tego spodziewalam. W kazdym razie wszystko ok. Naciskalam go z ta infekcja, ale mowi ze w moczu nic nie widac i ze nie mam zadnych innych dolegliwosci wiec to raczej nie to. POwiedzial ze to mogl byc ten czop...

A to moj doktorek :rofl2:
http://www.holbrooksurgery.com/images/DrSingh0506.jpg

Pati gratulujemy synusia i czekamy na zdjecia :) Moze ten czopek to nie taka zla sprawa... ;-)

reklama
Do góry