reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Ladina a Ty dalej 2w1:-) bidulko:-) ale juz niedługo napewno będziesz tuliłą dzieciaczki:-)

Pati witajcie:-) kurcze ale miałąś expresowy poród zazdroszcze:-)

Kajunia współczuje zatwardzeń dzieciaczkó:-( najgorsze jak nie mozna im pomóc:-(

Jagoda no wreszcie mamuśka weszła się odezwać:-) hehehe 4 godzinki snu powiadasz;-) rzeczywiscie długo:-) wklejaj nowe foteczki;-)

Anit super że wszystko ok:-) a doktorek rzeczywiscie smeiszny:-)

Kreciku tez Cię nie miało co złapać tylko grypa żołądkowa....:-( masakra:-(

Kathe i co wymyśliłas??????????:-)

reklama
Kathhe
mozesz urodzic mezowi corke na urodziny;-);-) Ja mam szanse na nasza rocznice slubu, ktora bedzie we wtorek;-)
hehe dobry pomysl-tylko zeby corcia chciala wspolpracowac:-);-) a chyba raczej zadne prosby i grozby nie pomoga:-p a na rocznice slubu to tez piekny prezent:tak:masz jeszcze troche czasu na namowienie malenstwa:-)

Kathe i co wymyśliłas??????????:-)
dalej mysle:-) na pewno sniadanko do lozka i prezencik a na wieczor nie mam pojecia bo nie wiem czy tesciowie nas nawiedza- a chyba sie domyslacie ze wolalabym nie:-) nie to zebym ich nie lubila czy cus ale ten dzien chce spedzic z mym lubym- ale egoistka ze mnie:zawstydzona/y::-D

kajunia, jagoda swietnie ze wasze malenstwa szybko rosna, nadrabiaja:tak:
moge sobie tylko wyobrazac jakie zmeczone teraz pewnie jestescie

Kajuniu jejku Ty to dopiero masz urwanie głowy, wszystko razy 2:sorry:

Ladina właśnie maść spowodowała że wogóle jeszcze karmię:-D

Zastanawiam sie tylko czy Bepanthen trzeba zmywać przed karmieniem. Na początku nie zmywałam bo tak jest napisane w ulotce ale położna mnie ochrzaniła ze zmywać trzeba, i już sama nie wiem. Tak samo nie wiem co do stosowania chusteczek nawilżonych do przemywania pupy przy przewijaniu- stosuje je od początku a wczoraj gdzies wyczytalam ze nie powinno sie u noworodków. Sama nie wiem...

Sabinko zobaczysz sama za niedługo, 4 godz-to jak zbawienie:-D

Blanka dzisiaj w nocy obudziła sie na karmienie strasznie głodna, a ja spałam tak twardo ze dopiero jak dostałam pięścią w oko a potem w nos to się obudziłam:-D Robert mówi ze to mała terrorystka:-D

Jagoda
ja mialam masc z czystej lanoliny (Purelan firmy Medela) i mozna ja bylo stostowac przez jakis tam czas po otwarciu (teraz juz nie pamietam, ale chyba miesiac) i nie musialam jej zmywac, bo byla w 100% naturalna. Co do stosowania chusteczek, to mi tez mowili w szpitalu, ze najlepiej gazikiem zamoczonym w letniej wodzie, ale jak tylko wrocilysmy do domu to jednak uzywalam tych nawilzonych:zawstydzona/y:
nic sie nie dzialo:-p

Jagoda to przynajmniej pospałaś dłużej :-)

Kathe naleśniki - marzą mi się od kilku dni. Wczoraj przekonałam męża, że On robi lepsze :-p i obiecał mi na obiad na sobotę, a że ja pamiętliwa jestem, to dopnę swego ;-) Życzę udanego dnia urodzinowego, żeby teściowie nie zepsuli Twoich planów.

Kajunia, Ty to masz z dwoma chłopakami, ojej.

Pati witaj po powrocie ze szpitala.

Kreciku współczuję tej grypy.

Pozostałe dziewczyny, których nie wymieniłam mocno ściskam.

reklama
no kochane melduje sie!!
Wlasnie wrocilam z zakupow i zjadam cos no i teraz malenstwo biega jak szalone,hehehe!!
Czytalam na innych forach jak przyspieszyc porod no i juz dawno sie tak nie usmialam...:-D
mowie wam-najlepszy sposob to wysypanie zapalek no i podnoszenie po jednej na wyprostowanych nogach-niby nic nadzwyczajnego,ale jedna laska pisla,ze probowala tego sposobu no i pozbierala chyba z 200 zapalek przy tym sie tylko spocila i skorcz ja w lydke zlapal,normalnie ubaw po pachy:tak:

a tak powaznie to bylo jeszcze cos o chodzeniu po schodach-tylko ze ja schodow nie mam i co teraz??mam isc do kogos zeby sobie po nich pobiegac??
w sumie po terminie bede o tym myslec..
dobra kobitki-ja narazie spadam-zaraz moje seriale sie zacynaja no i chlopina mi z pracy wraca ;-)
buziaki,pa!

Do góry