E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
"Pod koniec ciąży możesz spać niespokojnie, z przerwami, tak jakby Twój organizm przygotowywał się do czuwania przy noworodku. Jeżeli obudzisz się w nocy, poczytaj dobrą książkę, napij się herbatki owocowej, posłuchaj muzyki..." ----> takie cosik wyczytalam ostatnio...
Najszybciej planuje wrocic w kwietniu no zobaczymy jeszcze jak to bedzie przy maluszku. Normalnie zamarzylam sie jak to fajnie bywalo. Wy tez tesknicie za praca czy to tylko ja taka walnieta jestem?? womenn kobieto pracujaca ciebie nie dotyczy pytanko
a moze romantyczna kapiel ze swiecami i muzyczka mhhhhh.......
w sumie nie wiadomo kiedy znowu bedzie okazja miec czas dla siebie
do za jakis czas;-)
Mi tez wydaje sie, ze Twoj maz mial na Mysli tylko Twoje dobro, wyobrazasz sobie co by bylo gdybys na tym meczu zaczela rodzic
dziendoberek
wstawiam wode na kawke... jakies zamowienia??
ja też właśnie wstawiłam:-) a co do zamówień serniczek z brzoskwiniami
Wczoraj myślałam o Kreciku, dawno Jej nie było. Może już jest po?
Malinois kurcze Tobie tylko 6 dni zostało :-) ale fajnie:-)
/quote]
Sabina ciekawe tylko, czy będzie tak punktualny jak synek Pati, a właśnie ciekawe co u niej. Wszystkie doczekamy sie swoich maluszków. Jestem dobrej myśli. Zobaczymy co lekarz dzisiaj powie.