reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
"Pod koniec ciąży możesz spać niespokojnie, z przerwami, tak jakby Twój organizm przygotowywał się do czuwania przy noworodku. Jeżeli obudzisz się w nocy, poczytaj dobrą książkę, napij się herbatki owocowej, posłuchaj muzyki..." ----> takie cosik wyczytalam ostatnio...

O to to, ja tak mam. :-) Chociaż moje dziecię jest nadzwyczaj grzeczne :happy: w nocy i prawie całą noc przsypia to i tak się budzę około 5 wyspana.

Witam i ja.

Najszybciej planuje wrocic w kwietniu no zobaczymy jeszcze jak to bedzie przy maluszku. Normalnie zamarzylam sie jak to fajnie bywalo. Wy tez tesknicie za praca czy to tylko ja taka walnieta jestem?? :sorry: womenn kobieto pracujaca ciebie nie dotyczy pytanko :-p:-p:-p:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Ja do pracy mam zamiar wrócić we wrześniu, już rozmawiałam z dyrekcją i nie maja nic przeciwko. A tęsknić, tęsknię bardzo (najbardziej za uczniami) nie ma mnie tam od początku kwietnia :sorry: więc pół roku już odpoczywam, a przede mną jeszcze parę miesięcy.

a moze romantyczna kapiel ze swiecami i muzyczka mhhhhh.......
w sumie nie wiadomo kiedy znowu bedzie okazja miec czas dla siebie
do za jakis czas;-)

romantyczna kąpiel we dwoje, ha, ha ;-);-)

Mi tez wydaje sie, ze Twoj maz mial na Mysli tylko Twoje dobro:tak:, wyobrazasz sobie co by bylo gdybys na tym meczu zaczela rodzic

No tak i mąż musiałby wyjść w połowie meczu, nie byłby zadowolony :-D:-D
dziendoberek :rofl2:

wstawiam wode na kawke... jakies zamowienia?? :laugh2:

ja też właśnie wstawiłam:-) a co do zamówień serniczek z brzoskwiniami:-p

To ja proszę białą kawę z serniczkiem raz.

Wczoraj myślałam o Kreciku, dawno Jej nie było. Może już jest po?

Anitt, Women trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty. Zresztą ja też dziś idę, teraz to już chodzę co tydzień.;-)
Anulka, dzieje się coś u Ciebie?
Misia, ale Ci zazdroszcze, też już chciałabym być po, ale wiem, że to nie ja wybieram odpowiedni czas, także jestem cierpliwa.
Anineczka jak zdrówko, co u Ciebie?
Mirka biometr niekorzystny, to moze stąd takie samopoczucie? Ja dziś czuje się ok:cool:

Witam Kochane...:-):-):-)

u mnie do ok. 2-giej w nocy brzuch twardnial, napinal sie i byly jakies dziwne skurcze... potem jak reka odjal...:sorry::sorry:

teraz brzuchol twardy, jade na KTG... sprawdzic czy wszystko ok...

Buziole..

no właśnie Krecik co się nie odzywasz????????

Motylinek, Jagoda, - wiem że macie maluszki ale coś byście się odezwały:-)

Kajunia, Kunda, Misia to przynajmniej czasem napiszą słówko:-) ale mało mało:-) heheh

ciekawe czy my tak bęziemy miały czas:-)

Elbra u mnei tez pogoda do dupy:-( więc wziełam sie za sprzatanko :-) hehe panele umyć musze:-( bo chyba troszke kurzu nazbierały:-)

Anulka daj znać po wizcie jakie tam skurczybyki wyszły:-)

Malinois kurcze Tobie tylko 6 dni zostało :-) ale fajnie:-)

Joli no faktycznie rozłąka dość długa z uczniami:-) ale spokojnie jeszcze bedziesz ich miała dosć:-)

reklama
Do góry