reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Sabina-no kochana to moze dam ci jeszcze tak z tydzien-chociaz zycze ci zebys miala tak do konca z tym snem:tak: -bo ja od niedawna tak mam malenstwo normalnie nie mam miejsca i jego ruchy bola coraz bardziej-w nocy prostowalo nogi-zebra normalnie nie moje:no:
a apropss ubranek to nie moglam sie zdecydowac no i sobie pomyslalam,ze takie male,takie piekne to pewnie dla mojego brzdaca,no ale nic straconego-dzis zakupy:-D

Dzieki dziewcczyny :)
Podejrzewam ze dostane penicyline i bede leczyla ta infekcje. W sumie to mogliby mnie rozciac i wyjac bobaska, bylabym najszczesliwsza :)

Dzień dobry
Ja juz po sniadaniu i herbatce
Zaraz ide sie ubierać bo na 9.30 do gina ide,pozniej na rynek jakies zakupy i pozniej sie nigdzie nie ruszam siedze w domu cały dzien,hehe tak sobie postanowiłam zobaczymy co z tego wyniknie.

Pati jest w domku cały czas,ale pewnie nie ma czasu na bb trzeba to zrozumieć kochane.
Do usłyszenia później papa

Hej Dziewczynki!:-)
Nie piszę dużo, bo za chwilę zaczynam lekcje ze starszym synkiem. U mnie też zaczęły się bolące skurcze. W nocy to już chyba drugi miesiąc od 2 do 4 nie śpię. Czytam, relaksuje się i jest OK. Myślę, że dzięki temu nie będzie problemu wstawać do Dzidzi.
Ze starszym synkiem nie miałam w ogóle problemu, bo był bardzo spokojny. Zobaczymy jak będzie teraz...
Waszka jak się masz? Z tymi polskimi fachowcami to wcale już nie tak wesoło.:no:
Prawie wszyscy wyjechali i zostali albo b. dobrzy (ale ci są zawaleni robotą i jak pytasz o termin to na przyszły rok) albo tacy co się uczą u ciebie w domu...:-:)-(
Nic to jednak, jakoś wytrzymam. Od jutra... albo od poniedziałku kolejne szlifowanie! Muszę też zacząć prasować ciuszki ale na razie nie mam jak. Mamtylko nadzieję, że zdążę.
Pozdrawiam wszystkich i miłego dzionka!

Asix kurcze ja nie mam z im isć na zakupy:-( też bym się przeszła:-) a poza tym męzuś juz ma dosć jak ja cos kupuje:-) hehehe
ostatnio wypatrzyłam dla Juniora garnitur na wesele mojego braa w grudniu:-) hehehe a co kurde musi młody pięnie wyglądać:-) fakt że go jeszcze nei kupiłam;-) bo to troche bez sensu ale juz strona w ulubionych się znajduje:-) ja tez takie maleństwa uwielbaim kupować:-)

Anit czekamy na szybką relację:-)

dzien dobry mamusie
ale sie od rana rospisalyscie .... a mi sié nawet czytac niechce
no ale przeczytalam
ja dzis tak sobie sie szuje
pogoda do d... brzuch twardy i jakos mi tak bleeeeeeee
mam nadzieje ze u was lepiej

reklama
ojojoj... serniczki z rana? ;-)
ja zbieralam zamowionka na kawke :-p:-D

...u mnie od rana maly wojuje jak nie wiem. To nozka to pupa sie wypina :sorry: Zapowiada sie dzien jak codzien... dalej czekam az maly zechce juz wyjsc. Gadam do niego i gadam a ten nic :sorry: chyba za dobrze mu w tym brzusiu, tylko ze pewnie juz ciasno... :eek:
kochane milego dzionka zycze Wam :rofl2:

Do góry