reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Cześć mamuski:)
dawno nie pisałam ale mój mąż ma urlop do końca tyg. i chcemy wykorzystac ten czas spędzając go razem więc zazwyczaj to wpadam i czytam co u was i uciekam:)
u mne i maluszka wszystko ok :) dalej nie wiemy jakie dać mu imie:) ale mozę cos wymyślimy w najblizszym czasie:)
Women super ze u Was lepiej ...cieszę sie strasznie:)
Zaczne pisać więcej po najbliższym weekendzie zapewne:)
buziaki mamuśki trzymajcie się cieplutko z waszymi bobaskami:)
Monia witamy:) Na kiedy termin:)?
buziaki dla was jeszcze raz :) miłego dnia:)

witam :-)

i mi się bardzo brzuszek napina... coraz częściej odpoczywam leżąc. Nie wiem co mam o tym mysleć :-(

misiu może to tak musi być cio :confused::confused::confused: mnie też brzuszek napina i czasami jest twardy :zawstydzona/y: ale jak leżę to jest OK :zawstydzona/y:

widzę, że nie mi jednej to doskwiera :crazy:

buziole

misiu może to tak musi być cio :confused::confused::confused: mnie też brzuszek napina i czasami jest twardy :zawstydzona/y: ale jak leżę to jest OK :zawstydzona/y:

widzę, że nie mi jednej to doskwiera :crazy:

buziole

no martwi mnie to, bo z Wikiem tak nie miałam. Chodziłam na zajęcia i normlany tryb zycia prowadziłam. Więc mam wątpliwości czy tak musi być. :sick:

Witam wszystkie mamy listopadowe!!!!
przeczytałam o napinającym się brzuszku i u mnie też tak się dzieje -zwłaszcza pod koniec dnia......Doświadczona "mama" poradziła mi żeby wtedy położyć się na "chwilę":-)i pomaga:tak:

dziendobry mamuski.....

Wlasnie dzisiaj weszlam na forum i zarejesstrowalam sie ajko przyszla mama,moje malenstwo przyjdzie na swiat w listopadzie:tak:.Czekam na nie z niecierpliwoscia.

Hej Mamuśki
Na wstępie pragnę podziękować Wam za nadzieje oraz dobre słowa i ciepło którym mnie tu darzycie.Jest mi bardzo miło.
Dziś miałam rano morfologie i mocz,jutro wyniki mam nadzieje ze będą dobre.
A tak dzionek mija spokojnie.
Dziś wraca moja najlepsza przyjaciółka z Anglii,która zjeżdża do Polski 2 razy w roku,ostatni raz była na święta w grudniu,wiec juz naprawde odliczam minuty.O 14.15 ląduje wiec wyściska ją.
Co do waszych brzuszków o których piszecie,to ja równiez miewam czasami takie uczucie jak by mi skóry nie starczało na brzuszku,najczęściej zdarza mi sie to pod wieczór i po tym jak tak naprawde sie najem,myśle ze nie jest to powód do zmartwień.

Women
Super wiesci!!!
Misia
Napinanie sie brzuszka to calkiem normalne,tak mowi moj gin.I tak jak innym dziewczynom,radzil polezec i odpoczac.Dodatkowo biore tabletke magnezu i puszcza.Kazda kolejna ciaza jest inna i nie wszystko musi byc tak jak poprzednio.
Ale jesli cie to naprawde niepokoi tozapytaj lekarza.Lepiej dmuchac na zimne.
Ladina
Tylko 3kg?A kiedy sie wazylas?
Kajunia
Ja napisalam 10 bo tak bylo przy ostatniej wizycie a teraz napewno jest wiecej co widac i czuc;-):tak:Apetyt tez mam wiekszy:zawstydzona/y:niz wczesniej.
Mam tez takie dni ze niewiele moge wszamac chociaz chcialabym.Mam takie uczucie jakby brzuszek podszedl mi do gory i uciskal zoladek.
Monia
WItamy!

reklama
Do góry