reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

hej!
mi sie brzuszek raczej nie napina, ale strasznie mnie boli w okolicy lona, jakby mi sie te kosci rozjezdzaly brrrrr...juz lazic nie moge:szok:

Women
kurcze niezlego strachu sie biedulo najadlas, mam nadzieje, ze teraz to juz beda tylko dobre wiadomosci. Co do imion o ja jeszcze nie podejmuje tematu, bo naprawde nie mam pojecia jak nazwac dzieci.

Motylinek
wazylam sie tydzien temu i tak przezylam szok, bo z pierworodna zaczelam tyc chyba w 7 miesiacu a przez cala ciaze przytylam 14 kg, ale tym razem sie nie uda;-) wlasnie wcinam drugi puding czekoladowy;-)

reklama
Alez ucieszyly mnie dobre wiadomosci od Women!!! Super!!

Wszystkie twardniejace brzusie niech sobie daja na wstrzymanie i twardnieja kiedy przyjdzie na nie pora, a poki co kobitki odpoczywajcie!

U mnie wysypka dopiero znikla dzisiaj, a pije codziennie 3 razy calcium! Ciesze sie ze obejdzie sie bez kortizolu i mam nadzieje ze to swedzace paskudztwo nie wroci!!!

Kajuniaale pomysl sobie, ze za tydzien bedziecie sie wiatac, a wkoncu w rozstaniach najpiekniejsze sa powroty:-D ...zlecie jakos:-) choc rozumiem, ze teskno Ci... ja z moim mezulkiem wlasciwie sie nie rozstajemy od prawie 7 lat... hmmm, nawet w pracy razem dzialamy...:-D i nie wyobrazam sobie byc bez niego 2 tygodnie:sick::sick:

Kunda my ostatnio... hmmm od tygodnia mamy kiepskie dni... kupilismy maszyne do drukarni i ...ciagle cos jest nie tak jak powinno, moj maz od tygodnia sie z nia meczy... zamowienienia czekaja do realizaci, stara maszyne juz opchnelismy... och... ciagle nerwy... no i remont w domu... wczoraj bylismy w firmie do 1 szej w nocy... a o 7 rano pobudka bo majster nasz przychodzi... a ciagle spimy u babci, bo ja uczulona jestem na kurz, ktorego w domu dostatek...:no::no::no:

ale sie wyzaliłam...:-D:-D

Dziewczyny, czy tez tak macie... ...ja wlasciwie w ciazy nie mam ochoty na slodycze (poza ciastem i lodami, ale odrzucilo mnie od czekolad, waflekow, batonikow itp...) ...a wczoraj naszlo mnie na slodkie:-D:-D ...i zjadlam "Grzeska" ...za moment pieczenie od zoladka do gardla... (zgaga...?) ...dzis - przed chwila znowu zachcialo mi sie slodkosci i zjadlam dwa "rządki" czekolady i masakara... piecze, az boli...:-:)-( co to???

reklama
heheh, ja się anulka naoglądałam na żywo takich rzeczy, więc dla mnie normalka :-D
Anulka pewnie że to zgaga! U mnie też jak zjem słodycze zaraz się pojawia pieczenie fuuuuj :crazy:

Do góry