reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

hej!
mi sie brzuszek raczej nie napina, ale strasznie mnie boli w okolicy lona, jakby mi sie te kosci rozjezdzaly brrrrr...juz lazic nie moge:szok:

Women
kurcze niezlego strachu sie biedulo najadlas, mam nadzieje, ze teraz to juz beda tylko dobre wiadomosci. Co do imion o ja jeszcze nie podejmuje tematu, bo naprawde nie mam pojecia jak nazwac dzieci.

Motylinek
wazylam sie tydzien temu i tak przezylam szok, bo z pierworodna zaczelam tyc chyba w 7 miesiacu a przez cala ciaze przytylam 14 kg, ale tym razem sie nie uda;-) wlasnie wcinam drugi puding czekoladowy;-)

reklama
Alez ucieszyly mnie dobre wiadomosci od Women!!! Super!!

Wszystkie twardniejace brzusie niech sobie daja na wstrzymanie i twardnieja kiedy przyjdzie na nie pora, a poki co kobitki odpoczywajcie!

U mnie wysypka dopiero znikla dzisiaj, a pije codziennie 3 razy calcium! Ciesze sie ze obejdzie sie bez kortizolu i mam nadzieje ze to swedzace paskudztwo nie wroci!!!

Kajuniaale pomysl sobie, ze za tydzien bedziecie sie wiatac, a wkoncu w rozstaniach najpiekniejsze sa powroty:-D ...zlecie jakos:-) choc rozumiem, ze teskno Ci... ja z moim mezulkiem wlasciwie sie nie rozstajemy od prawie 7 lat... hmmm, nawet w pracy razem dzialamy...:-D i nie wyobrazam sobie byc bez niego 2 tygodnie:sick::sick:

Kunda my ostatnio... hmmm od tygodnia mamy kiepskie dni... kupilismy maszyne do drukarni i ...ciagle cos jest nie tak jak powinno, moj maz od tygodnia sie z nia meczy... zamowienienia czekaja do realizaci, stara maszyne juz opchnelismy... och... ciagle nerwy... no i remont w domu... wczoraj bylismy w firmie do 1 szej w nocy... a o 7 rano pobudka bo majster nasz przychodzi... a ciagle spimy u babci, bo ja uczulona jestem na kurz, ktorego w domu dostatek...:no::no::no:

ale sie wyzaliłam...:-D:-D

Dziewczyny, czy tez tak macie... ...ja wlasciwie w ciazy nie mam ochoty na slodycze (poza ciastem i lodami, ale odrzucilo mnie od czekolad, waflekow, batonikow itp...) ...a wczoraj naszlo mnie na slodkie:-D:-D ...i zjadlam "Grzeska" ...za moment pieczenie od zoladka do gardla... (zgaga...?) ...dzis - przed chwila znowu zachcialo mi sie slodkosci i zjadlam dwa "rządki" czekolady i masakara... piecze, az boli...:-:)-( co to???

reklama
heheh, ja się anulka naoglądałam na żywo takich rzeczy, więc dla mnie normalka :-D
Anulka pewnie że to zgaga! U mnie też jak zjem słodycze zaraz się pojawia pieczenie fuuuuj :crazy:

Do góry