reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Boze Anulka dobrze, ze kobieta tego nie widzi w trakcie....
ja chcialam, zeby maz mi zrobil zdjecie w takim momencie, bo chcialam to sobie zobaczyc od drugiej strony...ale teraz nie zaluje, ze nie zrobil, bo bym sie na drugie dziecko nie zdecydowala:no:;-)
chyba lepiej nie ogladac takich filmow:-D:-D
Powiem Ci, ze od strony kobiety to wyglada o duuuzo lepiej;-):tak:

reklama
Misia... ...gdzie naogladalas sie na zywo takich rzeczy?:-( ...och, ja chyba bym zemdlala...
dzieki za informacje, ze to zgaga... hmm, nigdy nie mialam zgagi:-):-)

Ladina... mam nadzieje, ze wiesz co mowisz... i ze od naszej strony patrzac jest lepiej... mam nadzieje, ze duuuuuzo lepiej...

Ladina
Ja tez bylam w szoku jak zaczelam przybierac juz od pierwszych miesiecy:szok:Tatus potomstwa sie smieje ze juz wygladam jak na chwile przed rozwiazaniem a to dopiero polowa ciazy.
W pierwszej mialam na plusie 25kg!!!Ale zaczelo sie dopiero mniejwiecej od 7miesiaca.
Zgubilam wszytsko szybko dzieki przyjaciolce ktora akurat zbijala kg i podsunela mi diete.Latwo,lekko i przyjemnie.
Ide wrzucic mala do wanienki.Pozniej zajrze....

Misia... ...gdzie naogladalas sie na zywo takich rzeczy?:-( ...och, ja chyba bym zemdlala...

heheh, no jak to gdzie? na studiach! :tak:

to fotka z jednych zajęć, zaraz przed wejściem na blok operacyjny
operacja.JPG

Misia... to ja jestem jakas :zawstydzona/y::zawstydzona/y:hmmm, nie wiedzialam, ze konczylas studia medyczne..:-). hmmmm, a kim jestes dokladniej z zawodu?:-):-) ...och.... ale gamonica ze mnie...:zawstydzona/y:

Misia, dzieki za informacje...:zawstydzona/y::-) wiedzialam, ze jestes pania magister, bo niedawno sie bronilas... ale nie wiedzialam jaki kierunek...:rofl2: juz wiem:-):-):-)

och, boje sie porodu... i juz..:angry::angry:

Anulka nie ogladaj takich filmików....Boze co mnie pokusiło zeby je obejrzeć.Teraz to boje sie razem z Tobą hihih-okropne.Jejku jak to musi boleć.

A co do twojego okropnego pieczenia w gardle to zwyczajna ZGAGA,polecam jedną tabletkę Manti lub Reni,dzidzi nie zaszkodzi a Tobie zmniejszy cierpienie.Domowy sposob to soda oczyszczona.

reklama
Macie jakieś zachcianki w ciązy?

Moje to czereśnie pod każda postacią (kompot,świeze)
oraz żelki pochlaniam je w każdej ilości,choc ostatnio troche mi przeszło.

Powiedzcie czy dopadają was humorki,bo mnie tak a miały ponoć odejść z 3 miesiącem ciązy...

Do góry