reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Boze Anulka dobrze, ze kobieta tego nie widzi w trakcie....
ja chcialam, zeby maz mi zrobil zdjecie w takim momencie, bo chcialam to sobie zobaczyc od drugiej strony...ale teraz nie zaluje, ze nie zrobil, bo bym sie na drugie dziecko nie zdecydowala:no:;-)
chyba lepiej nie ogladac takich filmow:-D:-D
Powiem Ci, ze od strony kobiety to wyglada o duuuzo lepiej;-):tak:

reklama
Misia... ...gdzie naogladalas sie na zywo takich rzeczy?:-( ...och, ja chyba bym zemdlala...
dzieki za informacje, ze to zgaga... hmm, nigdy nie mialam zgagi:-):-)

Ladina... mam nadzieje, ze wiesz co mowisz... i ze od naszej strony patrzac jest lepiej... mam nadzieje, ze duuuuuzo lepiej...

Ladina
Ja tez bylam w szoku jak zaczelam przybierac juz od pierwszych miesiecy:szok:Tatus potomstwa sie smieje ze juz wygladam jak na chwile przed rozwiazaniem a to dopiero polowa ciazy.
W pierwszej mialam na plusie 25kg!!!Ale zaczelo sie dopiero mniejwiecej od 7miesiaca.
Zgubilam wszytsko szybko dzieki przyjaciolce ktora akurat zbijala kg i podsunela mi diete.Latwo,lekko i przyjemnie.
Ide wrzucic mala do wanienki.Pozniej zajrze....

Misia... ...gdzie naogladalas sie na zywo takich rzeczy?:-( ...och, ja chyba bym zemdlala...

heheh, no jak to gdzie? na studiach! :tak:

to fotka z jednych zajęć, zaraz przed wejściem na blok operacyjny
operacja.JPG

Misia... to ja jestem jakas :zawstydzona/y::zawstydzona/y:hmmm, nie wiedzialam, ze konczylas studia medyczne..:-). hmmmm, a kim jestes dokladniej z zawodu?:-):-) ...och.... ale gamonica ze mnie...:zawstydzona/y:

Misia, dzieki za informacje...:zawstydzona/y::-) wiedzialam, ze jestes pania magister, bo niedawno sie bronilas... ale nie wiedzialam jaki kierunek...:rofl2: juz wiem:-):-):-)

och, boje sie porodu... i juz..:angry::angry:

Anulka nie ogladaj takich filmików....Boze co mnie pokusiło zeby je obejrzeć.Teraz to boje sie razem z Tobą hihih-okropne.Jejku jak to musi boleć.

A co do twojego okropnego pieczenia w gardle to zwyczajna ZGAGA,polecam jedną tabletkę Manti lub Reni,dzidzi nie zaszkodzi a Tobie zmniejszy cierpienie.Domowy sposob to soda oczyszczona.

reklama
Macie jakieś zachcianki w ciązy?

Moje to czereśnie pod każda postacią (kompot,świeze)
oraz żelki pochlaniam je w każdej ilości,choc ostatnio troche mi przeszło.

Powiedzcie czy dopadają was humorki,bo mnie tak a miały ponoć odejść z 3 miesiącem ciązy...

Do góry