reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

hejka..
witam i pozdrawiam wszystkie mamusie

ja znowu u was przyszlam nawiedzic Fuczaka :-D bo widze ze wrocila bo nieobecnosci.. Fuczaku nasz kochany odezwij sie do nas na - tesknimy za Toba no i wszystkie gratulujemy Tobie Fasolki no i z iecierpliwscia czekamy na Ciebie tam

reklama
Larvuniu ja też mam własną działalność i co do L4 to masz rację nie warto. Ale co do macierzyńskiego to dostaniesz 100% (-podatek oczywiscie:-() podstawy chorobowego czyli ok. 1000zł.przez 18tyg. Nie jest to wiele ale coś jest przynajmniej w czasie kiedy na pewno nie damy rady pracować:sorry2:

No i wlasnie chyba w przypadku placenia mniejszych składek jest inaczej:sorry2::sorry2: ...bo owe 1000zł, to tak ale jak placi sie pelny ZUS... (czyli ok.800zł) a my (ja tez mam wlasna dzialalnosc i place mniejszy ZUS)placac cos k. 280zł to dostaniemy ok. 150zł... pytalam w Inspektoracie ZUS i powiedziano mi, ze wylicza sie macierzynski wg wysokosci skladek...:baffled::baffled:

witajcie
korzystajac z okazji iz jestesmy chwileczke w kafejce wpadam sie przywitac :-)

niestety nie bedziemy zakadac necika :-( bo myslimy o zmianie zamieszkania....duzo by pisac
nie ze cos sie dzieje ale najemca nam nie odpowiada
dziwne ma zachowanie i poprostu chce nas w konia zrobic i....no i szukamy czegos innego
teraz ciezko bedzie bo sezon sie zacza i wielu sezonowych ludzi tu przyjechalo ale mamy nadszieje ze cosik sie znajdzie

ja czuje sie dobrze chociaz....mam nadal bole kosci tam tych na dole :baffled: w sumie to juz 2 miesiace
do tego brzuch mi sie stawia
lekarzowi sie to nie podobao ale mam nadzieje ze bedzie dobrze bo tak sie zalatwilam ze nie moge korzystac narazie z lekarza...dluga bajka

oki koncze bo Karlosowy juz sie nie cierpliwi
mykamy na zakupki :-D

buziaki i do kiedys tam...cholera jasna jak mi brakuje was :-:)-( i nie zapomnijcie o mnie
wogole smutno mi ze wy sobie piszecie a ja nie moge :-p
do uslyszonka
papapaaaaa

Kajunia zauwazylam suwaczek
gratuluje synkow!!!!!!!!!!
moj Maksiu sie nie chcial ujawnic :-)

no to mykam papapapapaa

Dzien doberek!;-)
Faktycznie troszke pusto ale jak juz sie troche obeznalam....wejde wieczorem i bedzie mnooostwo wpisow.
U nas pogoda calkiem przyjemna,przynajmniej dla mnie z moim wielkim brzucholkiem bo inni narzekaja.A mi tam pasuje.
Kilogramow mam +10!:szok::shocked2:chociaz w sumie tego sie spodziewalam ze bedzie wiecej niz poprzednio.WYglada na to ze jestesmy juz w polowie.Jak ten czas szybko leci!!!
Zycze wszystkim brzuchatkom milego dnia!

reklama
Do góry