reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

hejka..
witam i pozdrawiam wszystkie mamusie

ja znowu u was przyszlam nawiedzic Fuczaka :-D bo widze ze wrocila bo nieobecnosci.. Fuczaku nasz kochany odezwij sie do nas na - tesknimy za Toba no i wszystkie gratulujemy Tobie Fasolki no i z iecierpliwscia czekamy na Ciebie tam

reklama
Larvuniu ja też mam własną działalność i co do L4 to masz rację nie warto. Ale co do macierzyńskiego to dostaniesz 100% (-podatek oczywiscie:-() podstawy chorobowego czyli ok. 1000zł.przez 18tyg. Nie jest to wiele ale coś jest przynajmniej w czasie kiedy na pewno nie damy rady pracować:sorry2:

No i wlasnie chyba w przypadku placenia mniejszych składek jest inaczej:sorry2::sorry2: ...bo owe 1000zł, to tak ale jak placi sie pelny ZUS... (czyli ok.800zł) a my (ja tez mam wlasna dzialalnosc i place mniejszy ZUS)placac cos k. 280zł to dostaniemy ok. 150zł... pytalam w Inspektoracie ZUS i powiedziano mi, ze wylicza sie macierzynski wg wysokosci skladek...:baffled::baffled:

witajcie
korzystajac z okazji iz jestesmy chwileczke w kafejce wpadam sie przywitac :-)

niestety nie bedziemy zakadac necika :-( bo myslimy o zmianie zamieszkania....duzo by pisac
nie ze cos sie dzieje ale najemca nam nie odpowiada
dziwne ma zachowanie i poprostu chce nas w konia zrobic i....no i szukamy czegos innego
teraz ciezko bedzie bo sezon sie zacza i wielu sezonowych ludzi tu przyjechalo ale mamy nadszieje ze cosik sie znajdzie

ja czuje sie dobrze chociaz....mam nadal bole kosci tam tych na dole :baffled: w sumie to juz 2 miesiace
do tego brzuch mi sie stawia
lekarzowi sie to nie podobao ale mam nadzieje ze bedzie dobrze bo tak sie zalatwilam ze nie moge korzystac narazie z lekarza...dluga bajka

oki koncze bo Karlosowy juz sie nie cierpliwi
mykamy na zakupki :-D

buziaki i do kiedys tam...cholera jasna jak mi brakuje was :-:)-( i nie zapomnijcie o mnie
wogole smutno mi ze wy sobie piszecie a ja nie moge :-p
do uslyszonka
papapaaaaa

Kajunia zauwazylam suwaczek
gratuluje synkow!!!!!!!!!!
moj Maksiu sie nie chcial ujawnic :-)

no to mykam papapapapaa

Dzien doberek!;-)
Faktycznie troszke pusto ale jak juz sie troche obeznalam....wejde wieczorem i bedzie mnooostwo wpisow.
U nas pogoda calkiem przyjemna,przynajmniej dla mnie z moim wielkim brzucholkiem bo inni narzekaja.A mi tam pasuje.
Kilogramow mam +10!:szok::shocked2:chociaz w sumie tego sie spodziewalam ze bedzie wiecej niz poprzednio.WYglada na to ze jestesmy juz w polowie.Jak ten czas szybko leci!!!
Zycze wszystkim brzuchatkom milego dnia!

reklama
Do góry