reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Larvuniu ja też mam własną działalność i co do L4 to masz rację nie warto. Ale co do macierzyńskiego to dostaniesz 100% (-podatek oczywiscie:-() podstawy chorobowego czyli ok. 1000zł.przez 18tyg. Nie jest to wiele ale coś jest przynajmniej w czasie kiedy na pewno nie damy rady pracować
No i wlasnie chyba w przypadku placenia mniejszych składek jest inaczej ...bo owe 1000zł, to tak ale jak placi sie pelny ZUS... (czyli ok.800zł) a my (ja tez mam wlasna dzialalnosc i place mniejszy ZUS)placac cos k. 280zł to dostaniemy ok. 150zł... pytalam w Inspektoracie ZUS i powiedziano mi, ze wylicza sie macierzynski wg wysokosci skladek...
Lilka
Fanka BB :)
witajcie
korzystajac z okazji iz jestesmy chwileczke w kafejce wpadam sie przywitac :-)
niestety nie bedziemy zakadac necika :-( bo myslimy o zmianie zamieszkania....duzo by pisac
nie ze cos sie dzieje ale najemca nam nie odpowiada
dziwne ma zachowanie i poprostu chce nas w konia zrobic i....no i szukamy czegos innego
teraz ciezko bedzie bo sezon sie zacza i wielu sezonowych ludzi tu przyjechalo ale mamy nadszieje ze cosik sie znajdzie
ja czuje sie dobrze chociaz....mam nadal bole kosci tam tych na dole w sumie to juz 2 miesiace
do tego brzuch mi sie stawia
lekarzowi sie to nie podobao ale mam nadzieje ze bedzie dobrze bo tak sie zalatwilam ze nie moge korzystac narazie z lekarza...dluga bajka
oki koncze bo Karlosowy juz sie nie cierpliwi
mykamy na zakupki
buziaki i do kiedys tam...cholera jasna jak mi brakuje was :--( i nie zapomnijcie o mnie
wogole smutno mi ze wy sobie piszecie a ja nie moge
do uslyszonka
papapaaaaa
Kajunia zauwazylam suwaczek
gratuluje synkow!!!!!!!!!!
moj Maksiu sie nie chcial ujawnic :-)
no to mykam papapapapaa
korzystajac z okazji iz jestesmy chwileczke w kafejce wpadam sie przywitac :-)
niestety nie bedziemy zakadac necika :-( bo myslimy o zmianie zamieszkania....duzo by pisac
nie ze cos sie dzieje ale najemca nam nie odpowiada
dziwne ma zachowanie i poprostu chce nas w konia zrobic i....no i szukamy czegos innego
teraz ciezko bedzie bo sezon sie zacza i wielu sezonowych ludzi tu przyjechalo ale mamy nadszieje ze cosik sie znajdzie
ja czuje sie dobrze chociaz....mam nadal bole kosci tam tych na dole w sumie to juz 2 miesiace
do tego brzuch mi sie stawia
lekarzowi sie to nie podobao ale mam nadzieje ze bedzie dobrze bo tak sie zalatwilam ze nie moge korzystac narazie z lekarza...dluga bajka
oki koncze bo Karlosowy juz sie nie cierpliwi
mykamy na zakupki
buziaki i do kiedys tam...cholera jasna jak mi brakuje was :--( i nie zapomnijcie o mnie
wogole smutno mi ze wy sobie piszecie a ja nie moge
do uslyszonka
papapaaaaa
Kajunia zauwazylam suwaczek
gratuluje synkow!!!!!!!!!!
moj Maksiu sie nie chcial ujawnic :-)
no to mykam papapapapaa
Motylinek
Listopadowe mamy'07
Dzien doberek!;-)
Faktycznie troszke pusto ale jak juz sie troche obeznalam....wejde wieczorem i bedzie mnooostwo wpisow.
U nas pogoda calkiem przyjemna,przynajmniej dla mnie z moim wielkim brzucholkiem bo inni narzekaja.A mi tam pasuje.
Kilogramow mam +10!chociaz w sumie tego sie spodziewalam ze bedzie wiecej niz poprzednio.WYglada na to ze jestesmy juz w polowie.Jak ten czas szybko leci!!!
Zycze wszystkim brzuchatkom milego dnia!
Faktycznie troszke pusto ale jak juz sie troche obeznalam....wejde wieczorem i bedzie mnooostwo wpisow.
U nas pogoda calkiem przyjemna,przynajmniej dla mnie z moim wielkim brzucholkiem bo inni narzekaja.A mi tam pasuje.
Kilogramow mam +10!chociaz w sumie tego sie spodziewalam ze bedzie wiecej niz poprzednio.WYglada na to ze jestesmy juz w polowie.Jak ten czas szybko leci!!!
Zycze wszystkim brzuchatkom milego dnia!
reklama
Podziel się: