reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Elbra moj mały wypija na raz 90ml pije gdzies około 4-5 butelek na dobe(raczej w dzien je wypija sporadycznie w nocy jedną dostanie)No i do tego cyc.

Co myslicie na temat wątku ktory bedzie zawierał
1.zdjęcie wagę wzrost naszych dzieci po kazdej wizycie.
Bedziemy miały obraz jak nasze dzieci rosną.

Elbra moj mały wypija na raz 90ml pije gdzies około 4-5 butelek na dobe(raczej w dzien je wypija sporadycznie w nocy jedną dostanie)No i do tego cyc.
90 na raz? :szok: :szok: :szok: women to masz malego glodomorka :-Dmojemu jak raz w nocy dalam butle to ledwo 15 ml wypil na raz, a przez cala noc niecale 50. tak to tylko cycem karmie, nie wiem ile wypija, ale pociagnie z 5 -10 min i to z malymi przerwami bo przysypia. Dzis tata probowal go karmic butla jak spalam, to nie da rady, nieche :no: a ja juz padam na pysk przez to kamrienie co 1,5 -2 godz. a nawet czesciej, ledwno co zasne a ten juz sie budzi :-(

Asix slyszalam ze bedziesz chrzcila malego, w angli czy do PL wracasz? jak w angli to ile kosztuje i jakie trzeba miec dokumenty?
tez bym chciala ochrzcic, ale ze jestem rozwodka to w PL moge zapomniec :-( wiec moze tu w angli by mi sie udalo :confused:

Ja daje Bebilon1 i mały rewelacyjnie to przyswaja nic nie ulewa ani troche.A co do jedzenia to na opkowaniu jest napisana taka dawka dla dziecka w pierwszym miesiacu zycia hihi.

Mnie strasznie zastanawiaja gazy u malego,strasznie duzo bączkow głosnych puszcza i wykręca go calego przy tym.Tez tak macie?Jakie metody stosowac aby zniwelowac te azy badz pomoc mu zeby sie tak nie meczyl/

czesc mamuski
przyszlam sie przywitac
i troche odsapnąć bo dzis mialam sprzatanie swiata w mieszkaniu
jakos sie wyspalam i postanowilam wziasc sie za moj balaganik
teraz chata az lsni,a ja jestem mega szczesliwa

niestety,zostalam wychowana przez matke-pedantke i teraz jak mam nawet maly balagan to nie cierpie wlasnego mieszkania i musze sprzatac :sorry: chore,wiem :sorry::confused2:

u nas ok

Hania przestala domagac sie noszenia na rekach,przestala wyc,jest juz spokojnym dzieciatkiem
ma swoje jazdy ale jest ich bardzo malo w porownaniu z poczatkiem :happy:

wczoraj i dzisiaj Hania dostala mleko z butli bo..moje cycki to za malo :szok:
czytam od nowa JEZYK NIEMOWLAT i wychodzi ze mamy intensywny wzrost i dlatego tak,ale zaraz to przejdzie i znowu pociagniemy na cycu :happy::happy:

no i mamy male swieto bo pierwszą tysieczna strone zaklikalysmy :-):-):-)

JOLIE NAJSZCZERSZE GRATULACJE!! WSPANIALY MIKOLAJKOWY PREZENT OTRZYMALAS :-):-):-)

reklama
Witajcie kobitki i pozwólcie, że podzielę się z Wami moją radością:-)

dnia 02.12.07r urodziła się moja córeczka Justynka!!!

jetem bardzoooo szczęśliwa:-)
pozdrawiam
ilka

obraz059fw9.jpg

Do góry