reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzien dobry
ja wyspana juz po spacerku i sprzataniu mieszkanka
teraz maly lezy w lozeczku i bawi sie z misiem ( atakuje go raczkami )

sabina ... mam nadzieje ze maly spi teraz slodko i mocno

reklama
sabina,agnieszka,larvunia-serdeczne dzieki za odpowiedz:tak:

agnieszka-mam pytanko bo ty chemiczka jestes :-D krostki ma glownie na prawej stronie buzki,na lewej tylko takie delikatne no i tak sobie mysle ze on glownie spi na prawej stronie-moze to byc od zle wyplukanych pieluszek(bo tym razem hyba nie nastawilam na podwojne plukanie)???

dobra lece bo znowu kwiczy:-(

kochane wlasnie doczytalam na watku o pielegnacji bobasow-no i sabina mam dokladnie to samo w mordke jeza - tylko ze ja nie mam nic do smarowania bo ci brytyjczycy jacys zacofani tylko woda i na sucho i tak w kolko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:
nie wim,moze rumiankiem przemywac??czy nie bardzo??
jak narazie to wrzucam jeszcze raz wszystkie pieluchy tetrowe na jeszcze jedno plukanie:sorry2:
zobaczymy co bedzie....

Kurcze 1000 strona wow nieźle.
Witam
Dziekuje wszystkim mamą za odpowiedzi na moje pytanie odnośnie herbatki,DZIęKUJę.
Ja dopiero wstalam z lozka,od rana zemy z synkiem lezeli sobie i odpoczywalismy.ZLOTE DZIECKO.

Asix - moim bardzo skromnym zdaniem jak najbardziej może być od źle wypłukanego proszku. Musisz poeksperymentować i poobserwować. Pomyśl też nad potówkami, skoro śpi główką na prawo, to może ta część mu się po prostu "grzeje". Wydaje mi się natomiast (ale to tak na zdrowy chłopski rozum), że gdyby miał alergię na jakieś spożywcze składniki, to by buziulka była mniej więcej równo obsypana.

Kupiłam Lusi króliczka:laugh2::
TINY LOVE - KRÓLICZEK DZWONECZEK SUPER ZAWIESZKA (276600775) - Aukcje internetowe Allegro

I oglądałam zaproszenia na chrzest - będę musiała cosik odgapić ;-).

Witam:-):-):-)

Nie mialam jeszcze kiedy doczytac co u Was, zaraz nadgonie:tak::tak::tak:
meldujemy sie po wizycie u lekarza... wszystko ok, za tydzien sie szczepimy... a poki co Oskarus wazy 5550g:szok::szok: ...przy wyjsciu ze szpitala wazyl 4270g... wiec cyc mu sluzy:-D:-D:-D

zmykam, bo mezus chce na komputer:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Elbra prosze bardzo:-) <jabłecznik> dla Ciebie:-)
Asix akurat dziś odwiedziła mnie połozna i nbapisze na watkuo pielęgnacji co powiedziała:-)
Anulka pięknie cycojad waży:-)

reklama
dziewczyny co wiecie o ospie wietrznej u niemowlaka
moj dziadek jest teraz chory na polpasca ( wirus ten sam co ospy) a ja w nastepna sobote lece do polski na swieta i troche sie boje czy moj maly sie nie zarazi
gdzies przeczytalam ze maluchy karmione piersia przez matki ktore mialy ospe raczej sie nie zarazaja .... dopiero w pozniejszym wiek .... ale malo mnie to uspokoilo

Do góry