reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

kathe bardzo bym chciala, ale nie moge cos zasnac, pewnie dlatego ze mala zazdrosnica ze mnie i chore mysli nie daja mi spokoju co tam tatus wyprawia bezemnie w pubie. Wiem ze nie mam powodu, ala taka juz jestem :rofl2:

wlasnie zrobilam sobie herbate rumiankowa, mama mi mowila ze maly w nocy powinien ladnie spac - zobaczymy :sorry: jak nie to bede musiala jakos przezyc ten okres, bo maly ani butli ani smoczka nie uznaje :no: tylko mamy cycusia :tak: w nocy to ja juz czasem nie daje rady, zdarza mi sie przyspac na fotelu po karmieniu :zawstydzona/y:

reklama
wisienka ja mam tak samo tez nie moge zasnac jak moj mezulek wychodzi do pubu:-pale naszczescie zadko mu sie to zdaza a w zasadzie wogule od kiedy jestesmy malzenstwem:-p szczesciara ze mnie-mam meza domatora;-)

Kathe moja Hania od tygodnia zaczyna sie smiac i...mowic :-)
tzn.jak mowie do niej duzo to probuje tez juz powiedziec cos po swojemu i czasami wychodzi :-)

a dziecko swiadomie zaczyna sie usmiechac od 4-ego tygodnia zycia,ale mysle ze kazda mama wie kiedy jejd ziecie usmiechnie sie juz swiadomie ;-)

Hania byla bardzo takim malo zadowolonym dzieckiem wiec jej usmeiszki wiem ze juz sa prawdziwe do mnie bo oprocz mnie to nikogo nimi nie obdarza :cool2:

wisienka nie stresuj sie tylko odpoczywaj i sie relaksuj :-);-)

wiem wiem latwo sie mowi,ale postaraj sie odprezyc ;-)

ilka..gratuluję przepięknej córeczki
59gl8.gif
pati nie karmisz piersia??czy po prostu dokarmiasz go?Dziewczyny a jak tam pierwszy usmiech??:-) ktorejs sie juz usmiechnelo??
własciwie to już tylko butelką karmię bo mlody w nocy żadko się na cycka budzi:sorry:
po flaszce o 23ciej śpido 5tej/6tej i wtedy już butla w ruch bo głodny jest jak diabli:cool2::cool2::cool2:
Marcel narazie śmieje się oszczędnie;-):-p
a jak już to najbardziej do Samiego:-D

kathe moj to uwielbia chodzic do pabu ,chociaz pod koniec ciazy jak juz bylam za gruba i niechcialam z nim chodzic to powiedzial ze mu sie znudzilo :cool: i faktycznie nie chodzil, mam nadzieje ze przez to 'swietowanie narodzin synka' nie nawroci mu sie :-p

obudzilam malego bo spal 4 godziny :szok: pierwszy raz chyba - mam nadzieje ze znow zasnie, nakarmiony, przebrany jeszcze utulam i tez sama sprobuje zasnac.

to milej nocki dziewczyny :-)

reklama
Do góry