reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

sabina ?? :huh: a Ty kochana gdzie Cie wywialo?? :sorry2:

agnieszka dzieki i smacznej herbatki ;-):tak:
gratuluje choc tego malutkiego "kleksa" :tak:
hmm... a na co Ci ten materac??

reklama
tak tez myslalam, ze maluszek Cie zajmuje ;-)
a ja juz wode sobie napuscilam do wanny z pianka ;-)... ide troszke poleniuchowac i sie odprezyc :sorry2:
bede pozniej jak cos :*

a ja mam od wczoraj aparat nowy i każdą chwile spędzam na bawieniu się nim:-) heh
a Marcelek śpi:-)?
Aga co do kupek:-) to ja pamietam jak mały robił zielone :-) i jak doszłam do tego po czym tak jest i zrobił żółtą;-) to dzwoniłam do wszystkich heheh...to prawda kuki moga cieszyć:-)

larvuniu - ot, taki mój wymysł :tak:. Teraz się z małą gimnastykujemy na wersalce, średnio to wygodne, na takim materacu szło by to sprawniej. Potem, w komplecie ze stojakiem edukacyjnym, materac służyłby jako "mata edukacyjna". Później przyda się do robienia fikołków i innych takich - pamiętam, że jak byłam mała, to bardzo chciałam mieć taki materac ;-). Uparcie ściągałam z łóżka taki normalny, piankowy, a ojciec (drużynowy mistrz Polski w judo swego czasu, więc obeznany w matach i materacach) regularnie się na mnie o to darł, że na takim z łóżka to sobie tylko krzywdę mogę zrobić :-p.

A tak na marginesie, to i mi się on przyda, co by o formę dbać :-).

witam!! ja na chwilke standardowo-bo maly usnał(na jak dlugo niestety nie wiem) no a ja za sprzatanie sie musze wziac-bo na chlopa to nie ma co liczyc w tej kwestii-niestety!!
agnieszka-dzieki za komplemnt odnosnie mojego synka :tak:

Jolie-GRATULACJE!!!

women-a na jakiej ty diecie jestes??

wlasnie kochane odnosnie diety-to moze macie jakies namiary w necie na jakas diete dla mamusiek karmiacych-bo ja nic nie moge znalezc-a waga mi w miejscu stoji-no i nigdy nie mialam takich jazd na punkcie slodyczy!!!

sabina-to teraz ty tak jak ja masz jazdy z fotkami widze-ja caly czas z kamerka latam jak maly nie spi,bo na spiocha mi sie juz znudzilo:-D

a i mam pytanko nr.2 moj macius ma pelno malutkich krosteczek na twarzy-od czego to moze byc???

a i odpadl nam kikut wczoraj-normalnie az skakalam z radosci!!!

dobra kochane -postaram sie wpasc pozniej-a jak nic nie naklikam-to standardowo poczytam co u was!!
buziole!!!!!

asix krostki moga byc od np mleka.... reakcja na "przebialkowanie", albo poprostu skora dostosowuje sie do otoczenia.... tak mi to tlumaczyla polozna gdy zauwazylam pare krostek u mojego Marcelka :-)
agnieszka hehehehe.... powiedz odrazu ze ta mata to dla Ciebie hehehe "No i wpadłam na genialny pomysł. Kupię Lusi materac gimnastyczny." hehehehe.... a tak powaznie to super pomysl :tak::-D
sabina a juz nie spi ;-)ale tatus go nianczy :tak::-D baw sie baw aparatem, porob malenstwu foteczki :-)

Asix - gratuluję odpadniętego kikucika! A krosteczki mogą być na przykład od czekolady, mleka... Mogą to być też zwykłe potówki. Poobserwuj malca!

Larvuniu - a bo tak głupio się wprost przyznać :-p.

reklama
Do góry