wisienkaa1
Listopadowa mama '07
ilka GRATULUJE PRZEPIEKNEJ CORUSI :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jolie serdeczne gratulacje, troche spoznione, ale nie bylo mnie 2 dni, bylam wykonczona, dopiero dzis nadrobilam co u was, maly ladnie spi - ach jak ja bym chciala zeby tak ladnie spal w nocy bylam dzis z nim na pierwszych zajeciach muzycznych dla dzieci do lat 3, chyba mu sluzy dzis jest bardzo grzeczniutkiJOLI urodził TYMKA O 1.30:-) 58 cm, 3650g
mój zaczynał od 90ml a teraz wypija 120mlPati ile mleczka pije twój synuś? Jakie stosujecie??
Bo mój mały chyba coś za mało pije jeśli patrząc na opakowaniu jak piszą wiekowo
tak,tak,takCo myslicie na temat wątku ktory bedzie zawierał
1.zdjęcie wagę wzrost naszych dzieci po kazdej wizycie.
Bedziemy miały obraz jak nasze dzieci rosną.
mirka slyszalam ze jak ktos choruje na ospe to zaraza zanim go zsypie,pozniej juz nie. ALe ogolnie to ospa jest bardzo niebezpieczna dla noworodkow:-(zapytaj pediatry najlepiejdziewczyny co wiecie o ospie wietrznej u niemowlaka
moj dziadek jest teraz chory na polpasca ( wirus ten sam co ospy) a ja w nastepna sobote lece do polski na swieta i troche sie boje czy moj maly sie nie zarazi
gdzies przeczytalam ze maluchy karmione piersia przez matki ktore mialy ospe raczej sie nie zarazaja .... dopiero w pozniejszym wiek .... ale malo mnie to uspokoilo
Dziewczyny a jak tam pierwszy usmiech??:-) ktorejs sie juz usmiechnelo??