reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dzien dobry
moj niki tez ma duza potrzebe ssania i lubi smoczek to go uspokaja
z tego co czytalam to nalezy zabrac dziecku smoczka przed 6 m-cem
w tedy udaje sie to jeszcze bez wiekszych dramatow
pozniej juz nie
zobaczymy ??!!!

my dzis bylismy na pierwszej wizycie w supermarkecie .... maly spal i wogole sie tym nie przeja
a dla mnie to byl stres
no coz ale musze malego pomalu przyzwyczajic do takich eskapad bo 15.12 lecimy do polski
i to tylko ja i on ..........juz sie tym stresuje

reklama
co do smoka to moja Milenka zaczela go uzywac jak ząbki zaczynaly jej wychodzic,jak ssala to jej dawalo ulge

a smoka jej schowalam po drugich urodzinach i wcale nei zauwazyla jego braku :-) a uzywala od zawsze tylko i wylacznie do spania wiec nie robilam problemu i jejd awalam bo jak zasnela to go wypluwala :-)

a te 6 miesiecy to smieszne mi sie wydaje,ja wiem ze tak zalecaja ale chcialabym poznac dziecko ktore w tym wieku smoka pozwoli sobie zabrac :-p:-p:-p:-p

Anineczka spokojnej podrozy!!!!!!! no i czekamy na ciebie ,podlanczaj sie do swiata jak najszybciej :-D:-D:-D:-D
jeszcze raz udanej podrozy i nei zapomnij o nas :-):-)

Jolie urodzilas czy co ze cie nei ma?? :-)

hej
Kathe wspolczuje bo wiem co czujesz mi mały wisiał tak w szpitalu przez 4 dni na cycku non stop,ale dawalam szmoczka i nie mial z tym problemu,polozne mowily ze ma wielką potrzebe ssania i to dlatego.Teraz dokarmiam butlą i do tego smoczek i troche piersi odpoczeły.

Ja tez kąpie co 2 dni,nie widze potrzeby kapania małego codziennie,poza tym słyszałam ze jest to nie zdrowe poniewaz zmywac sie flora bakteryjna u dzidzi i warstwa ochronna.Ale kazdy inaczej wszystko robi.

Ja dzis jade do szpitala na kontrolę z raną po cc i po maść na zrosty.
A jutro z małym do pediatry na wizytę,wiec juz sie doczekac nie mogę.

Women to oby kontrola dzisiejsza wyszla pozytywnie ;-)

ja tez Hanie kapie co 2 dni
buzie przemywam jej przegotowaną woda po prawie kazdym karmieniu,bo ona to po karmieniu ma calą buzie mokrą :-) to przez to chyba ze mam wielkie cycuchy :-D:-p no i zeby nie miala takiej maski na twarzy to jej myje :-D

Kathe wspolczuje
moja Hania to tez spiewaczka operowa ale cos od wczoraj stopuje :szok: cale szczescie....

daj malej smoka,napewno w jakims stopniu pomoze

odezwij sie co na froncie slychac

a Misia zyjesz????

Anineczka spokojnej podrozy!!!!!!! no i czekamy na ciebie ,podlanczaj sie do swiata jak najszybciej :-D:-D:-D:-D
jeszcze raz udanej podrozy i nei zapomnij o nas :-):-)

?
Dziekuje Lila :***
W Polsce bede nawiedzac sasiadke,bo ma neta. A jak juz wroce do nowego domku to net powinien juz byc.
Wpadne do Was wieczorkiem sie pozegnac bo teraz sie pakujemy :tak:

sabina dzis jak na zlosc mialam problemy od rana z netem :-( pozniej moj Marcelek dostal jakies bolesci brzuszka i ryczal mi od 12.00 do 16.00 :-( myslalam ze tez bede plakac razem znim.

ide nadrabiac to co stracilam przez 3 dni ;-) a duzo tego....

reklama
Do góry