reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

witajcie...
sabinko...dużo zdrówka i uśmiechu dla Kacperka z okazji pierwszego miesiąca:tak::rofl2::-)
Agnieszka H....no właśnie ja też sobie nie wyobrażam tylu kłóć:-)
ale już wszystko si, od rana gada z karuzelką i się śmieje:rofl2:

Asix...u mnie krawienie i plamienie skonczyło sie jakieś 10 dni po porodzie i od razu chlup do wanny;-):cool2:

waszka..kobieto daj spokój z wyrzutami sumienia;-)przecież smoczek to nic złego, Marcelek najpierw odrzucał gumę,marudził ale już za chwilę ssał jak szalony
i teraz smoczek to jego przyjaciel:nerd:

swoją drogą to powiem Wam szczerze ze ja jakoś nie czuję się żle z tym ze nie karmię piersią:-p
wręcz przeciwnie-daje mi to dużą swobodę:rofl2:
może mam takie podejście ponieważ Samuel wisiał na moim cycu ponad rok..
nie bylo możliwości żeby wypił mleko z butelki,prężył się płakał i takie cuda wianki wyprawiał ze szok
no ale wtedy byłam małolata i siedziałam w domu a teraz za miesiąc do pracy wracam i sciąganie pokarmu jakoś mi nie leży:sorry2:
nie czuję się przez to wyrodną matką
no to sobie pogadałam:ninja2:

a Marcelek z wagą już brata przegonił
Samuel przy urodzemiu był większy od Marcelka -ważył 3980kg
a w 6 tygodniu 5,500 a Precel ma 5,600kg :rofl2::-D:-D:-D

reklama
czesc babeczki

Waszka moja Hania ma taki silny odruch ssania ze juz na porodowce smoka dostala i od razu go ssala ze az slychac bylo :szok::szok:

Milena smoka nie chciala,a ta panna od razu :-)

a u nas sie zaczyna sytuacja klarowac :happy:
Hania sie wycisza,ale pfu pfu

tatusiowi juz nie krzyczy,nawet zasnela z nim a nie ze mna :-)
wczoraj jak nie spala to grzecznie lezala sobie w foteliku samochodowym,no w lozeczku tez ale ona musi mnie wiedziec i za dlugo nie wytrzymuje samej w pokoju
ale cieszy mnei to

a w nocy pobudki co 3,5 h :-)

jako tako czuje sie wyspana

Pati Kacperek ślicznie dziękuje:-) własnie przez sen to powiedział:rofl2:
ale macie piękną wage dzieciaczków:-) mój to straszny maluszek..ale zobaczycie jeszcze was dogoni heheh

kurde taką mma ładną pogode ale nie chce go budzić..bo potem nie zaśnie..moze zdazy się obudzić do 14:-)

Lilka no pięknie:laugh2: mój maluch też odpukać ładnie śpi w nocy

Sabinko ty juz pracujesz??
czy w domu o porzadki chodzi?
sorki jak cos pominelam ale ostatni czas to mega zakrecony czas :sorry2:

a ja dzis na obiad ziemnaiki duszone z sosem pomidorowym i klopsiki :-)
juz mi slinka leci hihiiii :-D

Hania sobie spi w foteliku to ide dzialac

buziaki i do pozniej

Lilka ja pracuje cały czas:) tydzień po porodzie już musiałam:) ale pracuje w domu przy komputerku..wiec spoko:) no i oczywiscie tyle godzin ile chcę i ile mam siłę i ile musze:) i ile Kacperek pozwala:) hehe

i dobrze,przynajmniej dzisiaj masz obiad z glowy

ja tez taka porcje zrobie ze na jutro jeszcze bedzie
szczegolnie ze juztro nas w domu nie bedzie bo mamy tyle spraw urzedowych do zaltwienia..wszystko tyczy sie Hani

ja już na szczęście wszystkie papierki pozałatwiałam:-) nawet nie wiedziałam że takie śmieszne numery PESEL teraz dzieci dostają ale ja to nie wtemacie byłam do tej pory:-) że do miesiaca dodają 20:) heh dziwne

reklama
Do góry