reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

witajcie...
sabinko...dużo zdrówka i uśmiechu dla Kacperka z okazji pierwszego miesiąca:tak::rofl2::-)
Agnieszka H....no właśnie ja też sobie nie wyobrażam tylu kłóć:-)
ale już wszystko si, od rana gada z karuzelką i się śmieje:rofl2:

Asix...u mnie krawienie i plamienie skonczyło sie jakieś 10 dni po porodzie i od razu chlup do wanny;-):cool2:

waszka..kobieto daj spokój z wyrzutami sumienia;-)przecież smoczek to nic złego, Marcelek najpierw odrzucał gumę,marudził ale już za chwilę ssał jak szalony
i teraz smoczek to jego przyjaciel:nerd:

swoją drogą to powiem Wam szczerze ze ja jakoś nie czuję się żle z tym ze nie karmię piersią:-p
wręcz przeciwnie-daje mi to dużą swobodę:rofl2:
może mam takie podejście ponieważ Samuel wisiał na moim cycu ponad rok..
nie bylo możliwości żeby wypił mleko z butelki,prężył się płakał i takie cuda wianki wyprawiał ze szok
no ale wtedy byłam małolata i siedziałam w domu a teraz za miesiąc do pracy wracam i sciąganie pokarmu jakoś mi nie leży:sorry2:
nie czuję się przez to wyrodną matką
no to sobie pogadałam:ninja2:

a Marcelek z wagą już brata przegonił
Samuel przy urodzemiu był większy od Marcelka -ważył 3980kg
a w 6 tygodniu 5,500 a Precel ma 5,600kg :rofl2::-D:-D:-D

reklama
czesc babeczki

Waszka moja Hania ma taki silny odruch ssania ze juz na porodowce smoka dostala i od razu go ssala ze az slychac bylo :szok::szok:

Milena smoka nie chciala,a ta panna od razu :-)

a u nas sie zaczyna sytuacja klarowac :happy:
Hania sie wycisza,ale pfu pfu

tatusiowi juz nie krzyczy,nawet zasnela z nim a nie ze mna :-)
wczoraj jak nie spala to grzecznie lezala sobie w foteliku samochodowym,no w lozeczku tez ale ona musi mnie wiedziec i za dlugo nie wytrzymuje samej w pokoju
ale cieszy mnei to

a w nocy pobudki co 3,5 h :-)

jako tako czuje sie wyspana

Pati Kacperek ślicznie dziękuje:-) własnie przez sen to powiedział:rofl2:
ale macie piękną wage dzieciaczków:-) mój to straszny maluszek..ale zobaczycie jeszcze was dogoni heheh

kurde taką mma ładną pogode ale nie chce go budzić..bo potem nie zaśnie..moze zdazy się obudzić do 14:-)

Lilka no pięknie:laugh2: mój maluch też odpukać ładnie śpi w nocy

Sabinko ty juz pracujesz??
czy w domu o porzadki chodzi?
sorki jak cos pominelam ale ostatni czas to mega zakrecony czas :sorry2:

a ja dzis na obiad ziemnaiki duszone z sosem pomidorowym i klopsiki :-)
juz mi slinka leci hihiiii :-D

Hania sobie spi w foteliku to ide dzialac

buziaki i do pozniej

Lilka ja pracuje cały czas:) tydzień po porodzie już musiałam:) ale pracuje w domu przy komputerku..wiec spoko:) no i oczywiscie tyle godzin ile chcę i ile mam siłę i ile musze:) i ile Kacperek pozwala:) hehe

i dobrze,przynajmniej dzisiaj masz obiad z glowy

ja tez taka porcje zrobie ze na jutro jeszcze bedzie
szczegolnie ze juztro nas w domu nie bedzie bo mamy tyle spraw urzedowych do zaltwienia..wszystko tyczy sie Hani

ja już na szczęście wszystkie papierki pozałatwiałam:-) nawet nie wiedziałam że takie śmieszne numery PESEL teraz dzieci dostają ale ja to nie wtemacie byłam do tej pory:-) że do miesiaca dodają 20:) heh dziwne

reklama
Do góry