reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

kathhe fajnie masz ze Twoja mala tyle spi :sorry2:

noooo:sorry2::sorry2::sorry2:

Mamcie sms od Jolie:
"Od 3 w nocy jestem w szpitalu ze skurczami które przychodziły i odchodziły oraz z odchodzącym czopem śluzowym. Właśnie dostałam czopek glic. i czekam co dalej.
Skurcze bolą jak cholera i za każdym razem nie wiem czy dam radę wytrzymać następne.
Ściskam wszystkie Mamy i ich maluchy."

Joli dasz radę trzymamy mocno kciuki.

a wykrakalam w myslach,bo tak mi brak Jolie tu bylo :-p

kochana...powodzenia,dasz rade!!!!!

reklama
Dobry wieczór
Elbra cieszę sie ze u Ciebie rybka już lepiej.
Anineczka szczesliwej podrózy.
Jolie trzymamy kciuki
Sabinka wszystkiego dobrego dla Kacperka z okazji 1 miesiąca.
Larvunia przesyłam worek nowych sił'
Misia współczuję tylu obowiązków,ale dajesz rade i to najważniejsze.Buziaki

Ja wrocilam ze szpitala,przed jeszcze skoczylismy do galerii po zakupy.
W szpitalu powidzieli ze rana sie goi,przepisali masc na zrosty aby ładnie sie goiło,i mała blizna została.Takze jest super.Malutki dzis caly dzien na spacerkach,to w samochodzie to szpital,market przespał hih,wrocilismy dostał jesc,i dalej spi.Hmm zeby w nocy tak spał.

Teraz ide juz sie w pizamke przeprać bo jutro tez ciezki dzien nas czeka.
Lekarz,rejestracja malucha i wyrobić pesel,wkońcu trzeba hihih,no i becikowe trzeba załątwić

Wiec Dobranoc wszystkim.

jolie dasz rade powodzenia:tak:

to juz chyba ostatnia mamusia????

misia przynajmniej sie nie nudzisz-tak jak my wszystkie hehe, pomysl jakie nudne byloby teraz lezenie przed tv z chipsami i cola :-p a przespana noc??no szczyt nuudyyy:rofl2:

sabina ale masz fajnie z ta paczka:rofl2:

women powodzenia jutro, my juz becikowe zalatwione:tak: udalo sie szybciutko, pamietaj ze zeby zlozyc becikowe musisz miec pesel malego-niestety, to czesto wszystko przedluza bo na pesel sie czeka 2 tyg, nam sie udalo w tydzien-mam zdolna mame:rofl2:wszystko zalatwi:rofl2:

jolie...kciuki zaciśnięte:tak::tak::tak:
kto wie moze już tulisz swojego bobaska;-):-):-D:tak::tak::tak:

no kochane to już chyba wszystkie rozdwojone:-D:-D:-D

i jak laski
buty wyczyszczone na okienku stoją;-)
u mnie cały parapet zawalony -każdy na prezent od Mikołaja czeka:rofl2::rofl2::rofl2:

u nas też już becikowe załatwione
teraz tylko na przelewy czeka
m:-p:-p:-p
kathe..u nas na pesel aż 4 tygodnie trzeba czekać
chyba ze ma się zdolna rodzicielkę,to moze szybciej da radę;-):laugh2:

misia_q...u mnie też ostatnio czasu brak- dzień za któtki zeby wszystko ogarnąć:rofl2:
trzymaj się Kochana:-)

cieszę się bo od stycznia będzie teściówka wpadać w tygodniu na parę godzinek zeby się z Marcelinkiem oswoić po nowym roku wracam do pracy i ona przejmie część moich terażniejszych obowiązków(nie koniecznie moich ulubionych jak np.prasowanie:-p) i obiadki będzie gotować synusiowi:-p:-p
:-p takze musze kobiete pouświadamiać trochę zanim zagosci tu na dobre
a ja z każdym dniem bardziej ciesze się z powrotu do pracy:-D:-D:-D

Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości, nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju.

Niech Swieta Bozego Narodzenie beda wyjatkowe,pelne milosci i szczescia.
A Wasze cudne dzieciaczki dawaly Wam powod do dumy.
Niech sie zdrowo chowaja i cudnie usmiechaja

Do poczytania wkrotce.

Joile Trzymam kciuki i jakby co to GRATULUJE :-):-):-)

cholera tyle sie opisałam i mi się usunęło:-)

Women Kacperek dziekuje cioci za życzenia:-) super że wszystko sie pieknie goi
Kathe u nas nie trzeba PESEL-ka do becikowego...:-)
ANINECZKA dziekujemy za życzenia i wszystkiego naj naj najwzajem..Szampańskiego sylwestra i dużoooo prezentów pod choinką dla dzieciaczków;-)
Misia bidulko:-( ja odpukać narazie daje rade..ale wiem wiem mam jedno tylko maleństwo...
Elbra super że już lepiej:-)
Pati i co przyszedł Mikołaj:-) heheh do mnie TAK:-)

a do was mamcie przyszedł??//byłyście grzeczne:-)

LARVUNIA kaweczka!!

kurcze jak w nocy się budziłam to patrzyłam na telefon czy Joli napisała ale u mnie narazie cisza... mam nadzieje że już nie jest 2w1:-)

kurde ale miałam cieżką noc mamcie masakra...ale nie z Kacperkiem tylko ze mną...tak cholernie mnie bolał żołądek:-( o 1 w nocy herbatke mietową piłam bo byłam blado zielona ... aż bałam sie cyca dawac KAcperkowi..i bądź tu człowieku mądry po czym !! masakra czuje się na maxa wypluta....na szczęscie Kacperkowi chyba się nie udzieliło....

buziak
cycojad woła:-)

reklama
Do góry